IFA 2016: O 4K VLP-VW320ES της Sony είναι ο projector των ονείρων σου!

by K-Admin

Δε χωράει αμφιβολία ότι ένας projector περνάει την οικιακή ψυχαγωγία σου σε άλλη διάσταση και η Sony αδιαμφισβήτητα συγκαταλέγεται στις εταιρείες που έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα στους βιντεοπροβολείς. Στην IFA 2016 η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε τον projector VPL-VW320ES, ο οποίος ενσωματώνει πλήρως την premium φιλοσοφία που επιθυμεί να περάσει η Sony σε όλα τα προϊόντα της.

Δίνοντας έμφαση στο 4K, καθώς πρόκειται από τους λιγοστούς native 4K projectors της αγοράς που ξεχωρίζουν, η πρόταση της ιαπωνικής εταιρείας έρχεται με το σύστημα 4K SXRD, το οποίο βασίζεται στην τεχνολογία υγρών κρυστάλλων σιλικόνης (LCoS). Το κύριο χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης τεχνολογίας είναι ότι εκτός του ότι αναπαραγάγει εικόνες τέλειας πιστότητας και video υψηλής ευκρίνειας, χωρώντας υψηλό αριθμό pixels σε μικρότερη επιφάνεια. Παράλληλα, η εξελιγμένη πρόταση της ιαπωνικής εταιρείας προσφέρει maximum brightness στα 1500 lumens, ενώ παράλληλα ένα χαρακτηριστικό που κάνει τον εν λόγω projector να ξεχωρίζει είναι η άνεση που προσφέρει στην εγκατάσταση. Επιπλέον, έρχεται με δύο HDMIs ports, όπου η μία εξ΄ αυτών είναι εξοπλισμένη με HDCP 2.2 για native 4K playback.

Sony-VPL-VW320ES-1 (1) Sony-VPL-VW320ES-2

Ο VPL-VW320ES μπορεί να ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ωστόσο είναι μία συσκευή που λόγω της υψηλής τιμής του απευθύνεται σε λίγους και… εκλεκτούς (λόγω τιμής!), ωστόσο δε γίνεται να μην θαυμάσουμε την τεχνολογική του υπεροχή!

Μπορείς να δεις ακόμη