High Tech ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα

by Aggeliki Tsoukana

Βρισκόμαστε μια ανάσα από την καλύτερη γιορτή του χρόνου και ψάχνεις για χριστουγεννιάτικα δώρα που θα κάνουν τους αγαπημένους σου να νιώσουν ξεχωριστοί. Τι θα έλεγες φέτος να γίνεις λίγο πιο “techie”, χαρίζοντας δώρα τεχνολογίας που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τους παραλήπτες τους!

 

Δώρα για τους λάτρεις του κινηματογράφου

 

4K Smart TV

Αυτό είναι ένα μεγάλο δώρο, κι αν έχεις μεγάλο προϋπολογισμό στο μυαλό σου για κάποιο ξεχωριστό άνθρωπο, αυτό θα αλλάξει την εμπειρία ψυχαγωγίας του εξ ολοκλήρου. Όταν θέλεις να παρακολουθήσεις μια ταινία με τον τρόπο που θα ήθελε κι ο σκηνοθέτης, δεν μπορείς να προσπεράσεις μία 4Κ Smart TV με πάνελ από 55 ίντσες και άνω. Και ιδιαίτερα αν ο παραλήπτης του δώρου έχει στο μυαλό του να δημιουργήσει μια αίθουσα κινηματογράφου, αυτό θα είναι ένα δώρο που θα τον εκπλήξει. Τέλειο μαύρο, απίστευτη λεπτότητα, κινηματογραφική εμπειρία θέασης, τεχνολογίες ήχου Dolby Vision και Atmos, όλες οι σύγχρονες τηλεοράσεις διαθέτουν τα απαραίτητα στοιχεία για την τέλεια κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι και αυτός που θα τη λάβει θα τη ζήσει σίγουρα!

 

 

Soundbar

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σε ένα soundbar είναι ότι μπορείς να ξεκινήσεις με ήχο υψηλής ποιότητας και στη συνέχεια να χτίσεις πάνω του για να έχεις μία ακόμα πιο συναρπαστική εμπειρία. Πάρε το LG Soundbar G1 για παράδειγμα. Αυτό το κομψό ηχείο θα προσφέρει ηχητική εμπειρία παγκόσμιας κλάσης σε συνεργασία με τα grand master Meridian, μαζί με το Dolby Atmos και το DTS: X Sound. Αλλά μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε με ένα προαιρετικό σετ SPQ8-S Ηχεία, κι έτσι θα έχεις τη λίστα δώρων σου έτοιμη και για τα ερχόμενα Χριστούγεννα.

 

Δώρα για τον πολυάσχολο

 

Έξυπνο πλυντήριο

Ένα πλυντήριο ρούχων ίσως να μην είναι το πιο παραδοσιακό δώρο Χριστουγέννων, αλλά μπορεί να γνωρίζεις κάποιον που το χρειάζεται. Ένα μοντέλο όπως το Hoover HW 29AMBS/1-S είναι ονειρικό. Έχει λειτουργία που ανιχνεύει το βάρος και την απαλότητα των ρούχων σου για να σας προτείνει τον τέλειο κύκλο πλύσης. Διαθέτει λειτουργία Ατμού για να μειώνει τις ζάρες από τα ρούχα σου, την ίδια στιγμή που η τεχνολογία All in One εξασφαλίζει ολοκληρωμένη πλύση και ρούχα πεντακάθαρα σε χρόνο ρεκόρ 49 λεπτών και δυνατότητες συνδεσιμότητας, ώστε να μπορείς να ελέγχεις την πρόοδο του πλυσίματος από το smartphone σου. Τι περισσότερο θα ήθελες από το πλυντήριό σου;

 

Σκούπες ρομπότ

Οι σκούπες ρομπότ καθαρίζουν τα δάπεδα και τα χαλιά εντελώς διαφορετικά από τον τρόπο που καθαρίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι, χρησιμοποιώντας νοημοσύνη ρομπότ για να καθαρίσουν αποτελεσματικά ολόκληρο το δάπεδο του σπιτιού σου, χωρίς καμία δική σου παρέμβαση και κόπο. Μετά από 8 έως 10 ώρες εργασίας, δύσκολα βρίσκεις χρόνο για να καθαρίσεις το σπίτι. Χάρη στην έξυπνη τεχνολογία με mobile apps για smartphone και tablet, μπορείς να χειριστείς τη σκούπα ρομπότ ακόμα κι όταν δεν βρίσκεσαι στο σπίτι σου. Απλά με το πάτημα ενός πλήκτρου, ξεκινάει η λειτουργία της καθαρίζοντας κάθε γωνιά του δωματίου κι επιστρέφει στη βάση της, περιμένοντας την επόμενη αποστολή της!

 

Δώρα για δραστήριους

 

Ηλεκτρικό πατίνι

Τα ηλεκτρικά πατίνια αποτελούν πλέον μια σταθερή αξία για γρήγορη και άνετη μετακίνηση μέσα στην πόλη, κι όχι μόνο. Μπορείς να εξετάσεις την αγορά ενός scooter όπως το UrbanGlide Ride 82L. Ουσιαστικά πρόκειται για ηλεκτρικό πατίνι με τιμόνι. Είναι σχεδιασμένα για τις καθημερινές μετακινήσεις, και διακρίνονται για την ανθεκτικότητα και την απλότητά τους. Η συγκεκριμένη πρόταση, μάλιστα, είναι ιδανική ακόμα και για ένα μικρό παιδί.

 

Action camera

Όλες οι action cams είναι φτιαγμένες για να αντέχουν καταστάσεις που θα εξουδετέρωναν οποιαδήποτε άλλη κάμερα. Κάθε μοντέλο επισημαίνει συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την ανθεκτικότητά του. Όπως το βάθος κάτω από το νερό και η ανθεκτικότητα στις πτώσεις (π.χ. μέγιστο ύψος πτώσης). Μάλιστα, υπάρχουν μοντέλα που ανταποκρίνονται άψογα ακόμα και σε μεγάλο βάθος όπως όπως η σειρά GoPro HERO.

Αν η παρέα είναι μεγάλη ή αν έχεις οικογένεια, χρειάζεσαι ένα μοντέλο που θα καλύπτει τις ανάγκες όλων των μελών. Υπαίθριες δραστηριότητες, δραστηριότητες σε χιονοδρομικό κέντρο, μία πρόταση όπως η GoXtreme Vision Plus θα σε καλύψει και με το παραπάνω. Έρχεται με μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ και εξαρτήματα για να αποθανατίσετε κάθε σου περιπέτεια.

 

Για εκείνους που τα έχουν όλα

 

 

Τηλεόραση 8Κ

Το κόστος δεν είναι το θέμα για αυτό το άτομο στη λίστα των Χριστουγέννων σου; Τότε σίγουρα μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε μια τέλεια τηλεόραση για εσάς. Μία τηλεόραση 8Κ όπως η Neo QLED QE65QN800BT 65″ της Samsung πάει την υπερυψηλή ανάλυση σε νέα επίπεδα. Παρέχει περισσότερο χρώμα, βάθος και λεπτομέρεια από ποτέ και καθώς το περιεχόμενο της 8K γίνεται πιο κοινό, θα μπορείς να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου εκπομπές σαν να είσαι μέρος της δράσης.

 

 

Gaming monitor

Δεν θέλεις ένα οποιοδήποτε gaming monitor για το άτομο στο οποίο θέλεις να κάνεις ένα ξεχωριστό δώρο. Αναζητείς κάτι πιο “extreme”, που θα προκαλέσει στον παραλήπτη σοκ και δέος. Μία οθόνη όπως η Samsung Odyssey LS49AG950NUXEN 49″ Monitor εξασφαλίζει καθηλωτική εμπειρία gaming. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για έναν gamer που θέλει να είναι εντελώς απορροφημένος στο παιχνίδι του. Με κυρτό πάνελ και ανάλυση DQHD 49 ιντσών προσφέρει μια οθόνη τόσο ευρεία όσο δύο οθόνες QHD δίπλα-δίπλα, με απίστευτα λεπτομερείς, ευκρινείς εικόνες. Έχει περισσότερο χώρο για multitasking ώστε να μπορείς να παρακολουθείς το παιχνίδι σου ενώ κάνεις και άλλα πράγματα. Η φωτεινότητα, η χρωματική εμβέλεια και η χρωματική απόδοση είναι επίσης εξαιρετικές, δίνοντας στον αγαπημένο σου ένα θαυμάσιο νέο παιχνίδι που θα προσθέσει πλεονέκτημα στο οπλοστάσιό του.

Εννοείται πως όλα αυτά και πολλά άλλα δώρα τεχνολογίας, μπορείς να τα βρεις με ένα κλικ στο www.kotsovolos.gr. Καλές γιορτές!

Μπορείς να δεις ακόμη