Έτσι θα κρατήσεις ζωντανές τις αναμνήσεις των γιορτών

by Aggeliki Tsoukana

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι οι πιο όμορφες μέρες του χρόνου. Ερχόμαστε ακόμα πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ανταλλάσσουμε δώρα και ευχές και μοιραζόμαστε ευχάριστες στιγμές.

Σίγουρα θα θέλεις να αποθανατίσεις τις πιο γλυκές και τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις, που μετά από χρόνια θα σου θυμίζουν μοναδικές στιγμές που έζησες αλλά και τις καλύτερες που ακολούθησαν. Ασφαλώς, χρειάζεται να έχεις μαζί σου και το κατάλληλο gadget, που θα σε βοηθήσει να κρατήσεις αναλλοίωτες τις εικόνες στον χρόνο.

 

 

Φαντασμαγορικές φωτογραφίες με μία DSLR

Φέτος τα Χριστούγεννα θέλεις να δημιουργήσεις και να μοιραστείς εορταστικά πορτραίτα με απίστευτες λεπτομέρειες και παράλληλα να επεκτείνεις τις δεξιότητές σου στον τομέα της φωτογραφίας. Αυτό μπορείς να το πετύχεις με μία φωτογραφική μηχανή DSLR. Σίγουρα θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες. Χάρη στη δυνατότητα εναλλαγής φακών και την ευελιξία των χειροκίνητων ρυθμίσεων, οι μηχανές DSLR προσφέρουν την ελευθερία να παίρνεις γρήγορες, δημιουργικές αποφάσεις με μεγάλη ακρίβεια.

 

 

Κομψότητα και επιδόσεις με μία Mirrorless

Εάν το ζητούμενο είναι μία μικρή και κομψή μηχανή επαγγελματικής ποιότητας, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις mirrorless προτάσεις. Οι φωτογραφικές μηχανές mirrorless, είναι πραγματικά ευέλικτες με πολλές δυνατότητες σύνδεσης και εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Με άλλα λόγια, μπορείς να έχεις την ισχύ μιας DSLR σε ένα φορητό πακέτο.

 

 

Compact για να την έχεις μαζί σου παντού

Για σένα που θέλεις να έχεις πάντα μαζί σου μια φωτογραφική μηχανή, είτε για τις εξόδους σου στα πιο χριστουγεννιάτικα στέκια στην πόλη, είτε για τις διακοπές σου σε κάποιο μαγευτικό προορισμό, μία μηχανή compact είναι η πιο ιδανική επιλογή. Με μία μηχανή compact θα απολαύσεις ευκολία χρήσης με εγγυημένα εξαιρετικά αποτελέσματα, που σου αφήνει την ελευθερία να επικεντρώνεσαι στις δημιουργικές σου συνθέσεις.

 

 

Instant cameras για “instant” αναμνήσεις

Δημιούργησε τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις με μία φωτογραφική μηχανή άμεσης εκτύπωσης. Φωτογράφισε και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχεις τη φωτογραφία εκτυπωμένη στα χέρια σου. Οι Instant cameras διατίθενται σε διάφορα εντυπωσιακά χρώματα. Οι instant cameras είναι εύκολες στη χρήση και φορητές.

 

 

Για τους λάτρεις της περιπέτειας

Οι action cameras είναι η ιδανική επιλογή για τον λάτρη της δράσης και της περιπέτειας. Είναι μικρές κι ελαφριές και μπορούν να τοποθετηθούν σε κράνη, ποδήλατα, μέρη του σώματος, ακόμα και σε κατοικίδια ζώα. Επιπλέον, πολλές κάμερες έρχονται με αδιαβροχοποίηση, για να αποτυπώσεις και να μοιραστείς τις πλέον εντυπωσιακές λήψεις σε απαιτητικά και αφιλόξενα περιβάλλοντα.

 

 

Όταν «κοιτάς» από ψηλά

Τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη περίοδος για αεροφωτογράφιση-βιντεοσκόπηση. Πολύχρωμα λαμπάκια και στολίδια, πανέμορφα χιονισμένα και κατάλευκα τοπία, μοιάζουν ακόμα πιο μαγευτικά όταν τα αποτυπώνεις από μία διαφορετική γωνία. Απόκτησε ένα ευέλικτο και εύκολο στη χρήση drone όπως το Dji Mini 3 και κατάγραψε όλες τις όμορφες στιγμές των Χριστουγέννων από ψηλά! Με έξυπνες λειτουργίες, απλό έλεγχο και κάμερα με απίστευτη ποιότητα εικόνας, η πρόταση της DJI σου δίνει τη δυνατότητα να απογειώσεις τη δημιουργικότητά σου.

 

 

Με ένα smartphone ανά χείρας

Τα smartphones που έχουν ως βασικό χαρακτηριστικό τους την κάμερα, σου επιτρέπουν να αποτυπώνεις εκπληκτικής ποιότητας φωτογραφίες με τη βοήθεια των τελευταίων τεχνολογιών. Έτσι, το κινητό σου μπορεί να γίνει ένα πανίσχυρο εργαλείο, που θα σου επιτρέπει να δημιουργήσεις απίστευτα καθαρές και λεπτομερείς εικόνες και να τις μοιραστείς με μία απλή κίνηση του δαχτύλου σου. Συνδύασέ το με ένα χειροκίνητο gimbal για smartphone και αποθανάτισε στιγμές με κινηματογραφική κίνηση και απίστευτη ευκολία.

Τώρα γνωρίζεις τι θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις υπέροχες αναμνήσεις και να τις κρατήσεις ζωντανές! Καλές γιορτές!

Μπορείς να δεις ακόμη