Hoover: Ο μυστικός σύμμαχος της καθαριότητας στο σπίτι σου

by Zikou Stella

H Hoover είναι μια αμερικανική εταιρεία με ιστορία η οποία ξεκίνησε πριν από 115 χρόνια. Μια από τις βασικές επιχειρηματικές της δραστηριότητες είναι ο σχεδιασμός, η εξέλιξη και η παραγωγή των προϊόντων που τοποθετούνται στην κατηγορία της ηλεκτρικής σκούπας. Είναι η εταιρεία που έκανε γνωστές τις κάθετες ηλεκτρικές σκούπες στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, βάζοντας σε μαζική παραγωγή την εφεύρεση του James Murray Spangler. Στις μέρες μας, η Hoover είναι μια εταιρεία παγκοσμίου φήμης, συνώνυμη, μεταξύ άλλων, με προϊόντα καθαρισμού παντός είδους πατωμάτων και επιφανειών εντός τους σπιτιού. Οι επιλογές που προσφέρει είναι πολλές και ο Κωτσόβολος είναι ο ιδανικός προορισμός για να βάλεις στο σπίτι σου τον απόλυτο σύμμαχο για την καθαριότητα που αξίζουν εσύ και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Εσύ τί τύπος είσαι; Προτιμάς ηλεκτρική σκούπα με σακούλα ή με κάδο; Στην πρώτη περίπτωση, μην επιλέξεις κάτι διαφορετικό από τη Hoover HE520PET 011, στη δεύτερη απλά βάλε στο στόχαστρο τη Hoover HP330ALG 011 H-Power 300. Σε κάθε περίπτωση θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος γιατί καμιά τους δεν συμβιβάζεται ούτε με την ελάχιστη ποσότητα σκόνης ή βρωμιάς.

 

Ηλεκτρική Σκούπα Hoover HE520PET 011

Η Hoover HE520PET 011 είναι μια ηλεκτρική σκούπα την οποία θα λατρέψεις από την πρώτη στιγμή που θα τη βάλεις σε λειτουργία. Διαθέτει μεγάλη σακούλα και με επίπεδα θορύβου πολύ χαμηλότερα από τον ανταγωνισμό, προσφέρει τα τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού με τον ελάχιστο δυνατό κόπο, αναβαθμίζοντας την υγιεινή του σπιτιού σου.

 

 

Σακούλα 3,5 λίτρων

Η σακούλα της Hoover HE520PET 011 έχει χωρητικότητα 3,5 λίτρων και το σίγουρο είναι πως θα ξεχάσεις πότε ήταν η τελευταία φορά που την άλλαξες. Έτσι, όχι μόνο δεν αδειάζεις το πορτοφόλι σου, αλλά ξοδεύεις και λιγότερο χρόνο για να είναι η ηλεκτρική σου σκούπα πλήρως λειτουργική.

 

Μέγιστη Υγιεινή

Προφανώς δεν σε ενδιαφέρει μόνο η καθαριότητα, αλλά και η υγιεινή. Η Hoover HE520PET 011 διαθέτει πλενόμενο φίλτρο HEPA 12, που μαζεύει όλη τη βρωμιά και φιλτράρει αποτελεσματικά τον αέρα που εκπέμπει ξανά. Ακόμα, προσφέρει μια ιδανική λύση αν στο νοικοκυριό σου υπάρχουν άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες ή άσθμα. Πώς; Χάρη στον αυτόματο μηχανισμό απόρριψης της σακούλας, που είναι μελετημένος έτσι ώστε να αποφεύγεται η επαφή με τη σκόνη. Με ένα πάτημα του πλήκτρου απόρριψης πάνω από τον κάδο, λες αντίο στη γεμάτη σακούλα με τρόπο που δεν επιβαρύνει την υγεία κανενός.

 

 

Αθόρυβη Λειτουργία

Έχεις μωρό στο σπίτι; Παιδιά που διαβάζουν; Σου μένει χρόνος για καθαριότητα μόνο τις βραδινές ώρες; Σκέφτεσαι να βάλεις ηλεκτρική σκούπα αλλά σε προβληματίζει ότι θα κάνει φασαρία; Να ένας πολύ βασικός λόγος να βάλεις στο νοικοκυριό σου την Hoover HE520PET 011, που είναι εφοδιασμένη με την τεχνολογία Acoustic Care. Αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί σε επίπεδο θορύβου μόνο 69 dBA, για μέγιστη άνεση και απόλυτη καθαριότητα τη στιγμή που θέλεις, χωρίς το άγχος ότι θα ενοχλήσεις κάποιον, ακόμα και σε ώρα κοινής ησυχίας.

 

Ιδανική για ξεχασιάρηδες

Με το μυαλό σου να βρίσκεται καθημερινά σε δεκάδες διαφορετικές μεριές, είναι πολύ φυσικό να ξεχνάς κάποια πράγματα. Όπως για παράδειγμα πού έβαλες τα εξαρτήματα της ηλεκτρικής σου σκούπας για να καθαρίσεις τα δύσκολα σημεία. Ευτυχώς η Hoover HE520PET 011 διαθέτει ενσωματωμένη, ειδική θήκη για να αποθηκεύεις το ακροφύσιο σχισμής, τη βούρτσα σκόνης και το ακροφύσιο των επίπλων. Για να μη σου λείπει ποτέ τίποτα και να μην σπαταλάς χρόνο ψάχνοντας.

 

Απίστευτη εμβέλεια

Δεν αποκλείεται ως τώρα να διάλεγες μια πρίζα σε κεντρικό σημείο του σπιτιού σου, αλλά και πάλι να μην μπορούσες να έχεις την απαραίτητη εμβέλεια για να το καλύψεις ολόκληρο, χωρίς να χρειαστεί να μεταφερθείς σε άλλη. Γι’ αυτό είναι εδώ η Hoover HE520PET 011. Για να σε απαλλάξει από ένα ακόμα “πρόβλημα”, χάρη στο καλώδιο 9,6 μέτρων που διαθέτει, που δίνει σε αυτό το μοντέλο ηλεκτρικής σκούπας έναν αέρα ελευθερίας 10,2 μέτρων. Για να φτάνεις εύκολα παντού, ακόμα και στα πλέον δύσκολα σημεία.

 

 

Ηλεκτρική Σκούπα Hoover HP330ALG 011 H-Power 300

Η Hoover HP330ALG 011 H-Power 300 είναι μια πανίσχυρη ηλεκτρική σκούπα με καλώδιο, που θα σου προσφέρει τα απόλυτα αποτελέσματα καθαριότητας, ακόμα και στα πιο απρόσιτα σημεία, χάρη στον τηλεσκοπικό της σωλήνα και τα ειδικά μελετημένα αξεσουάρ τύπου 2 σε 1. Το πλενόμενο φίλτρο που διαθέτει την καθιστά ιδανική για να ελαττώσει, στο μέγιστο δυνατό βαθμό, από την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου τους παράγοντες που προκαλούν αλλεργίες.

 

Μέγιστη ισχύς για εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλους τους τύπους πατωμάτων

Με 850W είναι βέβαιο ότι θα έχεις πάντοτε όλη την απαραίτητη ισχύ για να κάνεις τα δάπεδα του σπιτιού σου, τα χαλιά, ακόμα και τα έπιπλά σου να λάμπουν, δίχως ίχνος από σκόνη, χνούδια ή τρίχες. Η Hoover HP330ALG 011 H-Power 300 έχει ειδική βούρτσα, με ρυθμιστή αναρρόφησης κατάλληλο για κάθε τύπο δαπέδου, που σου εξασφαλίζει τη βέλτιστη συλλογή των υπολειμμάτων, ακόμη και όταν θέλεις να καθαρίσεις σε βάθος τα χαλιά ή τις μοκέτες σου. Η άνετη ολίσθηση και η χωρίς κόπο προσαρμογή σε κάθε τύπο επιφάνειας, είναι δυνατή χάρη σε ειδικούς ελαστικούς τροχούς που έχουν τοποθετηθεί στο σώμα της βούρτσας. Για πρώτη φορά θα απολαύσεις απόλυτα την εμπειρία καθαρισμού με ηλεκτρική σκούπα και θα παρακαλάς να έρθει γρήγορα η επόμενη φορά που θα βάλεις ξανά τη συσκευή σου στην πρίζα. Με καλώδιο 7 μέτρων, για να κυκλοφορείς με άνεση στο σπίτι χωρίς την ανάγκη να αλλάξεις παροχή ρεύματος.

 

 

Κάδος χωρητικότητας 2 λίτρων

Έβαλες στο μάτι την Hoover HP330ALG 011 H-Power 300 επειδή έχει μεγάλη ισχύ; Καλά έκανες αλλά οι λόγοι που θα πρέπει να την κάνεις σύμμαχό σου είναι πολλοί περισσότεροι. Αν είσαι από τους τύπους που βαριούνται να αδειάζουν συνεχώς τον κάδο, το συγκεκριμένο μοντέλο θα σε κάνει πραγματικά να μην θυμάσαι πότε ήταν η τελευταία φορά που το έκανες. Με έναν κάδο χωρητικότητας 2 λίτρων, που αδειάζει πανεύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού, το σίγουρο είναι ότι θα απολαμβάνεις ξανά και ξανά τα τέλεια αποτελέσματα καθαριότητας, αφιερώνοντας τον λιγότερο δυνατό χρόνο για να είναι η σκούπα σου απόλυτα έτοιμη να σε “υπηρετήσει”.

 

Φιλτράρισμα υψηλής απόδοσης

Η Hoover HP330ALG 011 H-Power 300 είναι η ιδανική ηλεκτρική σκούπα για οικογένειες με ανθρώπους που πάσχουν από άσθμα ή αλλεργίες. Έρχεται με πλενόμενο φίλτρο HEPA H13, που παγιδεύει τους οργανισμούς που προκαλούν αλλεργίες και αναβαθμίζει σημαντικά την ποιότητα του αέρα που επιστρέφει. Ένα ακόμα πλεονέκτημα της συσκευής είναι η Cyclonic Technology, που αποτελεί εγγύηση για μακροχρόνια απόδοση και υψηλό επίπεδο διαχωρισμού σκόνης, παράγοντες που έχουν ως αποτέλεσμα τη μειωμένη ανάγκη για τη συντήρηση του φίλτρου.

 

Ευκολία αποθήκευσης και μεταφοράς

Αν είσαι από εκείνους που παρατάνε τα πράγματά τους δεξιά και αριστερά όταν τελειώσουν μια δουλειά, τώρα θα έχεις έναν ακόμα λόγο να μην το κάνεις. Η H-Power 300 έχει αναδιπλούμενη και στιβαρή λαβή μεταφοράς που σε προσκαλεί να τη μεταφέρεις οπουδήποτε με ευκολία. Επίσης, ο σχεδιασμός της είναι συμπαγής, δίχως την οποιαδήποτε “έκπτωση” στις επιδόσεις καθαρισμού, ώστε να αποθηκεύεται εύκολα και με ασφάλεια.

 

 

Ηλεκτρικές Σκούπες Hoover -Ο Απόλυτος Σύμμαχος σε ένα Σπίτι με Κατοικίδια

Είσαι τύπος που λατρεύει τα κατοικίδια. Τι κάνεις όμως για να καθαρίσεις τις τρίχες και το χνούδι που αφήνουν; Απελπίζεσαι; Φυσικά και όχι γιατί επέλεξες ηλεκτρική σκούπα Hoover. Αυτό σημαίνει ότι θα απαλλάξεις γρήγορα και χωρίς κόπο τους καναπέδες, τα κρεβάτια, τις καρέκλες και τα χαλιά από τις τρίχες των κατοικίδιων με την εξαιρετικά αποτελεσματική βούρτσα μίνι turbo η οποία είναι εφοδιασμένη με ιόντα αργύρου. Ακόμα και αν έχεις αλλεργίες, πλέον θα μπορείς να φιλοξενείς το αγαπημένο σου κατοικίδιο, χωρίς φόβο για την υγεία σου.

 

Μπορείς να δεις ακόμη