Hot Wheels Unleashed: τα λατρεμένα αυτοκινητάκια επιστρέφουν σε PC και κονσόλες

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Αν ανήκεις και εσύ στη γενιά των Millennials, τότε οι λέξεις Hot Wheels πρέπει να σου προκαλούν μία δόση συγκίνησης. Και όχι άδικα, αφού πρόκειται για ένα από τα πλέον αγαπημένα αυτοκίνητα των παιδικών μας χρόνων, όπου έχουμε ξοδέψει άπειρες ώρες κάνοντας κόντρες με τους φίλους μας. Σύντομα μερικούς μήνες αυτές οι κόντρες θα ζωντανέψουν ξανά στις οθόνες των υπολογιστών και των κονσολών μας, με το Hot Wheels Unleashed.

 

 

Όπως έκανες και όταν ήσουν παιδί, έτσι και στο Hot Wheels Unleashed θα μπορείς να επιλέξεις το αγαπημένο σου αυτοκινητάκι και να συναγωνιστείς απέναντι σε άλλους παίκτες τόσο στις έτοιμες πίστες, όσο και σε εκείνες που θα έχεις φτιάξει εσύ ή οι αντίπαλοί σου μέσα από των editor του παιχνιδιού, χρησιμοποιώντας τoυς χαρακτηριστικούς πορτοκαλί διαδρόμους, που έχουν μείνει ανεξίτηλα χαραγμένοι στο μυαλό σου από τη δεκαετία του ‘90. Μάλιστα οι πίστες θα έχουν ανάλογο οικιακό background με τους αγώνες να λαμβάνουν μέρος σε σαλόνια, παιδικά δωμάτια, γκαράζ και ούτω καθεξής.

Επιπλέον όσο προχωράς στο παιχνίδι θα μπορείς να μαζεύεις όλα τα αυτοκινητάκια που ξεκλειδώνεις στο δικό σου δωμάτιο, το οποίο θα μπορείς να διακοσμήσεις όπως θέλεις αλλά και να το χρησιμοποιήσεις για να διοργανώσεις τις δικές σου αναμετρήσεις. Θα υποστηρίζονται τόσο single player mode, όσο και multiplayer είτε τοπικά σε split view, είτε online απέναντι σε άλλους 11 οδηγούς, με πολλές πίστες και πάνω από 60 αυτοκίνητα στη διάθεσή σας.

Το Hot Wheels Unleashed αναμένεται να κυκλοφορήσει για  PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series S | X, Xbox One και Nintendo Switch στις 30 Σεπτεμβρίου του 2021 και πραγματικά περιμένουμε πως και πως να αρχίσουμε τις κόντρες με τα αγαπημένα μας αυτοκινητάκια στις τρελές πίστες του παιχνιδιού.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη