Huawei MateBook D Series

Huawei MateBook D14

Ιδιαίτερα κομψός και ελαφρύς, αλλά παράλληλα στιβαρός και εξαιρετικά ισχυρός, ο φορητός υπολογιστής MateBook D14 της Huawei είναι ιδανικός για χρήστες και επαγγελματίες που θέλουν υψηλή φορητότητα και ευελιξία σε συνδυασμό με δυνατά, πλούσια χαρακτηριστικά και κορυφαίας ανάλυσης οθόνη. Ο MateBook D14 «τρέχει» την πλέον σύγχρονη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows 10 Home και επομένως έχεις πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές για κάθε σενάριο χρήσης.

Ελαφρύ, κομψό και απολύτως φορητό

Οι μεταλλικές επιφάνειες χαρίζουν στον φορητό υπολογιστή της Huawei μία πρόσθετη νότα πολυτέλειας ενώ το βάρος των 1,45 κιλών και το πάχος των μόλις 15,8 χιλιοστών το καθιστούν ακόμα πιο φορητό όταν εργάζεσαι ή παίζεις «on-the-go».

 

Μεγάλη αυτονομία, ταχύτατη φόρτιση

Η μπαταρία χωρητικότητας 56Wh εξασφαλίζει έως και 9,5 ώρες αυτονομίας (συνεχής αναπαραγωγή βίντεο ανάλυσης 1080p). Με την υποστήριξη γρήγορης φόρτισης (με τον φορτιστή των 65W που βρίσκεται στη συσκευασία) αρκεί μισή ώρα για να φορτιστεί σε ποσοστό 46%.

 

 

Υψηλή ποιότητα απεικόνισης

Το MateBook D14 διαθέτει οθόνη FullView τεχνολογίας LCD IPS με διαγώνιο 14 ιντσών και ανάλυση Full HD (1920 x 1080 pixels) για εξαιρετικές γωνίες θέασης, υψηλή ευκρίνεια και μοναδική χρωματική πιστότητα. Σε συνδυασμό με το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο της οθόνης (slim bezel design) έχεις μία ευρύτερη, αδιάκοπη αίσθηση της εικόνας.

 

Με τη δύναμη του επεξεργαστή AMD Ryzen

Στο εσωτερικό του MateBook D14 βρίσκεται ένας τελευταίας τεχνολογίας τετραπύρηνος επεξεργαστής AMD Ryzen 5 3500U (τέσσερις πυρήνες, οκτώ threads) με συχνότητα λειτουργίας από 2,1GHz έως 3,7GHz (Base/ Max Boost). Για την ψύξη του, η Huawei έχει εφαρμόσει ένα ιδιαίτερα προηγμένο σύστημα ψύξης που ονομάζει Shark Fin 2.0, το οποίο εγγυάται τη βελτιστοποίηση της ροής του αέρα και την αθόρυβη λειτουργία. Ο επεξεργαστής συνδυάζεται με 8GB RAM και 512GB PCIe SSD.

 

Με γραφικά Radeon Vega 8

Αν είσαι casual gamer θα βρεις το λιγότερο ικανοποιητικά τα ενσωματωμένα γραφικά Radeon Vega 8 που έχουν οκτώ πυρήνες και συχνότητα λειτουργίας 1200MHz.

Κινηματογραφικός ήχος

Τα δύο ηχεία ισχύος 2W το καθένα και η υποστήριξη της τεχνολογίας Dolby Atmos, εγγυώνται ένα υψηλής πιστότητας αποτέλεσμα όταν ακούς μουσική, βλέπεις ταινίες ή παίζεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια.

 

Πλούσιος εξοπλισμός

Το Huawei MateBook D14 έχει μία υποδοχή HDMI, μία USB 3.0, δύο USB 2.0, μία USB-C καθώς και μία υποδοχή 3.5mm για ακουστικά/μικρόφωνο. Επιπλέον διαθέτει WiFi (802.11a/b/g/n/ac), NFC και Bluetooth 5.0 για ταχύτατες ασύρματες συνδέσεις.

 

Ασφάλεια και ευκολία

Ο φορητός υπολογιστής διαθέτει «κρυφή κάμερα» (βρίσκεται σε ένα πλήκτρο με μηχανισμό «pop-up» και εμφανίζεται μόνο όταν το θελήσεις εσύ) αλλά και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλήκτρο power on/off που είναι συμβατός με την τεχνολογία Windows Hello του λειτουργικού συστήματος Windows 10 για ασφαλείς συνδέσεις.

 

Λειτουργία Huawei Share OneHop

Με τη λειτουργία Huawei Share OneHop μπορείς να μεταφέρεις αρχεία, φωτογραφίες ή βίντεο από το laptop στο κινητό σου και το αντίθετο, αλλά και να χειριστείς το κινητό σου μέσα από το περιβάλλον των Windows. Η σύνδεση του κινητού σου με τον φορητό υπολογιστή δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

 

Huawei MateBook D15

Το νέο MateBook D15 συνδυάζει την απέριττη αισθητική, την υψηλή ποιότητα κατασκευής, την ασφάλεια και τις επιδόσεις σε ένα ιδιαίτερα ελκυστικό σύνολο που θα εκτιμήσουν οι σύγχρονοι χρήστες αλλά και οι «mobile road warriors» από τον επαγγελματικό κλάδο.

Ο φιλόδοξος σχεδιασμός με πάχος μόλις 16,9 χιλιοστά και βάρος μόλις 1,53 κιλών καθιστούν το MateBook D15 ένα ιδιαίτερα «φορητό σύνολο» παρά τις 15,6 ίντσες της οθόνης του. Εξοπλισμένο επίσης με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας όπως με οθόνη LCD IPS με εκπληκτικές γωνίες θέασης, κορυφαίο οκταπύρηνο επεξεργαστή, ασφαλή κάμερα και αισθητήρα σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων το νέο MateBook D15 αποτελεί μία εξαιρετική λύση για οικιακή χρήση, για χρήση στο γραφείο ή ακόμα και για τον επαγγελματία που βρίσκεται «on-the-road».

 

Μεγάλη επιφάνεια εργασίας, χαμηλό βάρος

Με βάρος μόλις 1,53 κιλών και πάχος μόλις 16,9 χιλιοστών, ο φορητός υπολογιστής MateBook D15 μπορεί να μεταφερθεί εύκολα ακόμα και στον πιο λεπτό χαρτοφύλακα ενώ παράλληλα παραμένει ασυμβίβαστος στην ποιότητα απεικόνισης και στην ευκολία χρήσης.

 

Οθόνη που δεν την χορταίνεις

Το MateBook D15 εξοπλίζεται με οθόνη FullView που βασίζεται στην τεχνολογία LCD IPS και επιδεικνύει διαγώνιο 15,6 ιντσών με ανάλυση Full HD (1920 x 1080 pixels). Η τεχνολογία FullView εγγυάται την κορυφαία χρωματική απόδοση, τις εξαιρετικά μεγάλες γωνίες θέασης και την υψηλή ευκρίνεια ενώ το λεπτό πλαίσιο (slim bezel design) κάνει την αναπαραγωγή περιεχομένου πραγματική απόλαυση.

 

Με τετραπύρηνο επεξεργαστή

Ο προηγμένος τετραπύρηνος επεξεργαστής AMD Ryzen 5 3500U (με τέσσερις πυρήνες, και οκτώ threads) που επιδεικνύει συχνότητα λειτουργίας από 2,1GHz έως 3,7GHz (Base/ Max Boost) εγγυάται υψηλές επιδόσεις σε όλους τους τομείς, άμεση απόκριση και εξοικονόμηση μπαταρίας. Το σύστημα ψύξης Shark Fin 2.0 εγγυάται την βελτιστοποίηση της ροής του αέρα και την αθόρυβη λειτουργία του υπολογιστή. Ο AMD Ryzen 5 3500U συνοδεύεται από 8GB RAM και 256GB PCIe SSD ενώ υπάρχει και πρόβλεψη για την εγκατάσταση πρόσθετου σκληρού δίσκου.

 

Γραφικά Radeon Vega 8

Τα ενσωματωμένα γραφικά είναι τύπου AMD Radeon Vega 8 με οκτώ πυρήνες και συχνότητα λειτουργίας 1200MHz. Χάρη στην απόδοση Radeon το casual gaming είναι απολύτως εφικτό.

 

 

Μεγάλη μπαταρία, υψηλή αυτονομία

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 42Wh και επαρκεί για αρκετές ώρες χρήσης ενώ με την υποστήριξη γρήγορης φόρτισης (με τον φορτιστή των 65W που βρίσκεται στη συσκευασία) αρκούν μόλις 30 λεπτά για να φορτιστεί από ποσοστό 0% σε ποσοστό 53%.

 

Ασύλληπτος ήχος

Με δύο ηχεία 2W και υποστήριξη Dolby Atmos, η απόδοση του ήχου όταν ακούς μουσική, βλέπεις ταινίες ή παίζεις παιχνίδια είναι καθηλωτική.

 

Πλούσια χαρακτηριστικά

Στον εξοπλισμό του MateBook D15 περιλαμβάνεται μία υποδοχή HDMI για σύνδεση με εξωτερική οθόνη, μία θύρα USB 3.0 πλήρους μεγέθους και δύο USB 2.0 αλλά και μία μοντέρνα USB-C. Για τα ακουστικά ή το μικρόφωνό σου υπάρχει μία υποδοχή 3.5mm επίσης ενώ για την ασύρματη σύνδεση/ δικτύωση του υπολογιστή προσφέρονται WiFi (802.11a/b/g/n/ac), Bluetooth 5.0 και NFC.

 

 

Η ασφάλεια βρίσκεται στα δάχτυλα σου

Το πλήκτρο power on/off ενσωματώνει αισθητήρα σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων ώστε μόλις τοποθετήσεις το δάχτυλο σου να ξεκλειδώνει άμεσα ο υπολογιστής. Ο αισθητήρας είναι συμβατός με την τεχνολογία Windows Hello του λειτουργικού συστήματος Windows 10 για ασφαλείς συνδέσεις.

 

Η ιδιωτικότητα είναι δική σου υπόθεση

Ο φορητός υπολογιστής διαθέτει μία διακριτική (κρυφή) κάμερα στο πληκτρολόγιο (βρίσκεται σε ένα πλήκτρο). Εφοδιασμένη με μηχανισμό «pop-up», η κάμερα εμφανίζεται μόνο όταν το θελήσεις εσύ.

 

Λειτουργία Huawei Share OneHop

Με ένα απλό «tap» του κινητού σου δίπλα στο touchpad του MateBook D15 (λειτουργία Huawei Share OneHop) η ανταλλαγή αρχείων, φωτογραφιών ή βίντεο μεταξύ των δύο συσκευών πραγματοποιείται γρήγορα και άμεσα με drag-n-drop. Επιπλέον, σου επιτρέπει να χειριστείς το κινητό σου μέσα από το περιβάλλον των Windows.

 

Μπορείς να δεις ακόμη