Η Apple αποκάλυψε τα νέα AirPods Pro με τεχνολογία Active Noise Cancellation

by K-Admin 1

Η Apple παρουσίασε την «Pro» έκδοση των γνωστών, in-ear ασύρματων ακουστικών της, AirPods. Τα νέα ασύρματα ακουστικά AirPods Pro αποτελούν μία σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τα υφιστάμενα και ήδη εξαιρετικά από άποψη απόδοσης ασύρματα ακουστικά της, αφού χρησιμοποιούν τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου (active noise cancelling).

Χάρη στα ειδικά μικρόφωνα που φέρουν, και τα οποία είναι στραμμένα προς το εξωτερικό, ανιχνεύουν τους εξωτερικούς θορύβους και τους «ακυρώνουν» χρησιμοποιώντας μία ειδική τεχνολογία φιλτραρίσματος, ώστε να μην φτάνουν στα αυτιά σου. Άλλα μικρόφωνα επίσης που είναι στραμμένα προς το εσωτερικό του αυτιού σου, ανιχνεύουν τυχόν μη απαραίτητους ήχους, οι οποίοι επίσης εξαλείφονται με την τεχνολογία «anti-noise». Επιπλέον, αντέχουν στον ιδρώτα ώστε να τα έχεις μαζί σου στο γυμναστήριο, στο τρέξιμο, στην ποδηλασία και γενικότερα καθώς ασκείσαι.

 

https://www.youtube.com/watch?v=IC9urbiVp4M

 

Τα νέα AirPods Pro υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση, με την Apple να υπόσχεται 4,5 ώρες αυτονομίας. Ωστόσο, χάρη στην μπαταρία που διαθέτουν στην θήκη τους, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις έως και για 24 ώρες μέχρι την επόμενη φόρτιση τους. Στα πλεονεκτήματα τους επίσης συμπεριλαμβάνονται και οι φωνητικές εντολές με την γνωστή ψηφιακή βοηθό Siri. Ένα απλό «Hey Siri» ενεργοποιεί την γνωστή ψηφιακή βοηθό της Apple, Siri.

 

Με επεξεργαστή H1

Ο επεξεργαστής H1 που ενσωματώνουν τα ακουστικά AirPods Pro έχει σχεδιαστεί από την Apple και διαθέτει 10 audio cores για να προσφέρει εξαιρετικά χαμηλή υστέρηση κατά την επεξεργασία του ήχου και να προσφέρει ακύρωση θορύβου σε πραγματικό χρόνο. Βεβαίως, αναλαμβάνει ότι έχει σχέση με τον ήχο, αλλά και την Siri.

 

Τεχνολογία Ακύρωσης θορύβου

Τα AirPods Pro είναι τα μοναδικά in-ear ακουστικά με Active Noise Cancellation που προσαρμόζεται διαρκώς (200 φορές το δευτερόλεπτο) στη γεωμετρία του αυτιού σου και χάρη στο τέλειο ταίριασμα της μαλακής άκρης τους, που διατίθεται σε τρία μεγέθη, μικρό, μεσαίο και μεγάλο, σε απομονώνουν από το περιβάλλον ώστε να αφοσιωθείς πλήρως σε ότι ακούς.

 

Με τρεις διαφορετικές άκρες

Στη συσκευασία, τα νέα AirPods Pro διαθέτουν τρεις μαλακές άκρες (tips) από μαλακή, εύκαμπτη σιλικόνη που τα κρατούν σταθερά στην θέση τους, και επιπλέον βοηθούν στην απομόνωση των εξωτερικών ήχων. Χάρη επίσης στα ειδικά ανοίγματα που διαθέτουν βοηθούν στην εξισορρόπηση της πίεσης ώστε να νιώθεις σαν να μην έχεις τίποτα στα αυτιά σου.

 

 

Με λειτουργία «διαφάνειας»

Θέλεις να διατηρήσεις την επαφή με το περιβάλλον σου και να ακούς τι συμβαίνει γύρω σου; Απλώς πίεσε και κράτα τον ειδικό αισθητήρα πίεσης στο άκρο των ακουστικών σου για να μεταβείς από το Active Noise Cancellation στη λειτουργία Transparency, που σου επιτρέπει να ακούς ότι συμβαίνει γύρω σου.

 

Adaptive EQ

Τώρα, μπορείς να απολαμβάνεις εξαιρετική ποιότητα ήχου χάρη στην τεχνολογία Adaptive EQ που προσαρμόζει αυτόματα την μουσική στο σχήμα του αυτιού σου συντελώντας σε μία πλούσια και συνεπή ακουστική εμπειρία.

 

Με Force Sensor

Χρησιμοποίησε τον ειδικό αισθητήρα πίεσης για να ελέγχεις εύκολα τις κλήσεις και την μουσική, καθώς και για να εναλλάσσεσαι μεταξύ της τεχνολογίας ακύρωσης θορύβου και της λειτουργίας διαφάνειας.

 

Αδιάβροχα

Σχεδιασμένα για να τα έχεις διαρκώς μαζί σου, τα νέα AirPods Pro είναι sweat/ water-resistant για να αντέχουν στον ιδρώτα και τη βροχή, ενώ στο εξωτερικό τους διαθέτουν ένα μικρόφωνο κάτω από ένα ειδικό πλέγμα που βελτιώνει την ακουστική εμπειρία στις κλήσεις σε περιπτώσεις που ο άνεμος είναι έντονος.

 

Μπορείς να δεις ακόμη