Η DJI λανσάρει το εντυπωσιακό Tello Iron Man Edition drone!

by k-Admin 3

 

Η DJI μόλις ανακοίνωσε ένα εκπληκτικό drone που απευθύνεται σε όλους τους fans της Marvel και του υπερήρωα Iron Man. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Iron Man Edition του δημοφιλούς DJI Tello Drone, που έρχεται με σχεδιασμό εμπνευσμένο από την κλασική χρυσοκόκκινη πανοπλία του ήρωα της Marvel.

 

Γίνε… Iron Man!

Το Tello εξακολουθεί να είναι το πιο μικροσκοπικό drone της DJI προσφέροντας χαρακτηριστικά που συνήθως συναντάμε μόνο σε μεγαλύτερα και ακριβότερα μοντέλα της εταιρείας. Εμπνευσμένο από την κλαστική πανοπλία του Iron Man, ο σχεδιασμός του Tello Iron Man Edition περιλαμβάνει τον Arc Reactor στο πάνω μέρος, ενώ το χρώμα είναι το αποκλειστικό κόκκινο του Iron Man με τις χαρακτηριστικές χρυσές λεπτομέρειες.

 

 

Κατάκτησε τους ουρανούς

Με το Tello Iron Man Edition όχι μόνο θα μάθεις να πετάς, αλλά θα γίνεις κυρίαρχος των ουρανών. Αυτό το διασκεδαστικό mini drone έρχεται επίσης με μια συναρπαστική εφαρμογή (Tello Hero App) για το smartphone, μέσα από την οποία μπορείς να εξερευνήσεις το σύμπαν των εκδικητών.

Η Tello Hero App παρέχει μια εντυπωσιακή εμπειρία και μια ματιά στον κόσμο του Iron Man. Με την FRIDAY, την AI assistant του υπερήρωα της Marvel, μπορείς να ολοκληρώσεις αποστολές εξερευνώντας την εκτεταμένη γκάμα δυνατοτήτων του Tello. Ο ολοκληρωμένος οδηγός χρήσης της εφαρμογής, σε μαθαίνει πώς να πετάς και να χρησιμοποιείς ένα drone πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ.

Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία πτήσης της DJI, το Tello Iron Man Edition εξασφαλίζει ασφαλείς πτήσεις. Μάλιστα, παρόλο που έχει βάρος μόλις 80 γραμμάρια, είναι εξοπλισμένο με προστασία συγκρούσεων για τις προπέλες του, ενώ έρχεται με χαρακτηριστικά όπως η Προστασία χαμηλής μπαταρίας, που διασφαλίζουν ότι το Tello είναι έτοιμο για κάθε πρόκληση.

 

 

Έξυπνες λειτουργίες πτήσης

Όπως κι ο προκάτοχός του, το Tello Iron Man Edition έρχεται με μια πληθώρα έξυπνων λειτουργιών όπως το 360, το Throw & Go και 8D περιστροφές, που κάνουν τις πτήσεις σου ακόμα πιο εύκολες και διασκεδαστικές.

Το Tello Iron Man Edition αξιοποιεί τη Movidius Myriad 2 VPU (vision processing unit) της Intel, που χρησιμοποιείται και στα drones της DJI για την αναγνώριση αντικειμένων, επιτρέποντας να εκτελούν διάφορες λειτουργίες όπως κατεύθυνση μέσω χειρονομιών. Η εν λόγω τεχνολογία διασφαλίζει σταθερές και ασφαλείς πτήσεις, επιτρέποντας ακόμα και στον πιο αρχάριο χρήστη να μάθει εύκολα το χειρισμό ενός drone και να καταγράψει ομαλά και σταθερά βίντεο, χρησιμοποιώντας απλά το smartphone του.

 

Πέτα με την όραση του Iron Man

Το προηγμένο σύστημα κάμερας του Tello Iron Man προσφέρει άνετη χρήση και αδιάλειπτη FPV (First Person View) εμπειρία πτήσης, που συνδυάζεται με δυνατότητα μετάδοσης βίντεο 720p HD, φωτογραφίες 5MP και ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας (Electronic Image Stabilization). Επιπλέον, έχει δύο κεραίες με αποτέλεσμα η μετάδοση βίντεο να είναι πολύ σταθερή (απόσταση μετάδοσης εικόνας έως 100 μέτρα), ενώ χάρη στην υψηλή χωρητικότητα της μπαταρίας μπορείς να το λειτουργείς για αρκετή ώρα (χρόνος πτήσης έως 13 λεπτά).

 

 

Γίνε εξπέρ στον προγραμματισμό, γίνε… Tony Stark!

Το Tello Iron Man Edition υποστηρίζει την εφαρμογή Tello EDU και την εφαρμογή Swift Playgrounds, καθώς και τις γλώσσες προγραμματισμού Python και Scratch. Χάρη σε αυτές τις συμβατότητες, μπορείς εύκολα να προγραμματίσεις το drone σου για να πετάει και να εκτελεί τις πιο περίπλοκες φιγούρες.

Δίχως αμφιβολία, η DJI κάνει για ακόμα μία φορά τη διαφορά προσφέροντας ένα εκπληκτικά πανέμορφο κι εύχρηστο drone που, μάλιστα, αυτή τη φορά έχει και την προσωπικότητα του πιο δημοφιλούς υπερήρωα της Marvel!

Μπορείς να δεις ακόμη