Η Generali σου προσφέρει το πιο ευέλικτο πρόγραμμα υγείας

by Zikou Stella

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε η επιθυμία όλων είναι να ζήσουν μια καλύτερη ζωή. Μια ζωή πιο άνετη, ξέγνοιαστη και χαρούμενη. Για αυτό και η φροντίδα της υγείας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα.

Κάθε άνθρωπος ζει τη ζωή του με τον δικό του τρόπο, για αυτό και οι ανάγκες του καθενός είναι  διαφορετικές. Η Generali σφυγμομετρώντας τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας προτείνει ευέλικτα προγράμματα φροντίδας υγείας, που ο καθένας μπορεί να διαμορφώσει σύμφωνα με τα δικά του δεδομένα!

 

Κανείς δεν έχει τον δικό σου τρόπο ζωής, γι΄αυτό αξίζεις μία ασφάλιση υγείας στα μέτρα σου!

Η Μαρία είναι 29 χρονών, ελεύθερη, εργάζεται ως art director, αγαπάει τις πεζοπορίες στη φύση και τη γυμναστική. Προσέχει τη διατροφή της και ακολουθεί έναν τρόπο ζωής που τη γεμίζει ενέργεια. Θέλει να νιώθει πως έχει τον έλεγχο της φυσικής της κατάστασης και της υγείας της.

Ο Γιώργος και η Άννα είναι παντρεμένοι, η ηλικία τους είναι γύρω στα 37 και περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Εργάζονται πολλές ώρες, ενώ το νέο κεφάλαιο που ετοιμάζονται να ανοίξουν στη ζωή τους, τους έχει βάλει στη διαδικασία έρευνας για την καλύτερη δυνατή εξασφάλιση της φροντίδας του νέου μέλους, με μία αξιόπιστη λύση για όλη την οικογένεια.

Η Μαρίζα είναι 44 χρονών και ο Κωνσταντίνος 10. Ως μονογονεϊκή οικογένεια, η Μαρίζα θέλει να έχει όσο το δυνατόν εξασφαλισμένες τις συνθήκες που θα διασφαλίζουν πως όποιο ζήτημα υγείας κι αν προκύψει, θα έχει την κάλυψη που χρειάζεται με ένα πρόγραμμα που φροντίζει για εκείνη και το παιδί της καθημερινά.

Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικές ζωές, διαφορετικές ανάγκες. Το κοινό τους σημείο είναι η αναζήτηση της ασφάλειας στην καθημερινότητά τους.

Αυτή τη διαφορετικότητα έρχεται να καλύψει η Generali Ασφαλιστική με το Οικοσύστημα Υγείας & Φροντίδας Life On.

 

Γνώρισε το Life On, το πιο παραμετροποιήσιμο πρόγραμμα υγείας και ευ ζην

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά προγράμματα, το Life On δεν περιορίζεται σε ένα προκαθορισμένο συνδυασμό ασφαλιστικών καλύψεων, αλλά οι καλύψεις και το εύρος τους επιλέγονται από τον ίδιο τον ασφαλισμένο και παραμετροποιούνται περαιτέρω με τη συνδρομή ενός εξειδικευμένου συμβούλου της Generali.

Η καινοτομία και η μοναδικότητα του Life On δεν σταματάει εδώ! Για πρώτη φορά σε ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας συνδυάζονται ασφαλιστικές καλύψεις υγείας αλλά και υπηρεσίες ευ ζην, που ενεργοποιούνται από την πρώτη μέρα ασφάλισης και βοηθούν το ασφαλισμένο πρόσωπο να υιοθετήσει έναν πιο υγιή και ισορροπημένο τρόπο ζωής. Η γνωριμία με το πρόγραμμα γίνεται εύκολα. Μέσω ενός οnline υπολογιστικού εργαλείου, μπορείς να επιλέξεις τις καλύψεις σου, να συγκρίνεις και να παραμετροποιήσεις διαφορετικούς συνδυασμούς και τελικά να δεις το ενδεικτικό κόστος για την εξατομικευμένη ασφάλιση υγείας σου.

Με πέντε άξονες προστασίας  (Πρόληψη / Γιατροί & Εξετάσεις / Νοσηλεία / Αποκατάσταση / Υπηρεσίες) και τρεις επιλογές καλύψεων (Basic, Standard και Premium), το Life On είναι το πλέον ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, που εκτός από εξατομικευμένες καλύψεις προσφέρει ακόμη περισσότερα!

 

Υγεία και ευεξία με έξυπνα apps στο smartphone σου

Έξυπνα εργαλεία όπως το My Health IQ, μία εφαρμογή που παρέχει έναν health & life coach στο κινητό σου και δίνει προσωποποιημένα tips για να βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου. Η πλατφόρμα My eGym μέσω της οποίας μπορείς να παρακολουθήσεις video εκγύμνασης από την άνεση του σπιτιού σου προσφέρει τη δυνατότητα να διαμορφώσεις το δικό σου πρόγραμμα fitness. Το My eDoctor σου παρέχει τηλεσυνεδρίες με γιατρούς πολλών ειδικοτήτων, ανά πάσα στιγμή, για μια πρώτη εκτίμηση των συμπτωμάτων σου. Αλλά και ψυχολογική υποστήριξη μέσω της Melapus, με ραντεβού είτε διά ζώσης είτε μέσω τηλεσυνεδρίας με ειδικούς ψυχικής υγείας. Όλες οι καλύψεις, οι υπηρεσίες αλλά και οι επιβραβεύσεις που παρέχει το Life On είναι μάλιστα προσβάσιμες από ένα σημείο το MyGenerali, διαθέσιμο ως Mobile app αλλά και μέσω web, για ευκολία και ταχύτητα εξυπηρέτησης.

Όλα τα παραπάνω κάνουν το Life On ένα πραγματικά ξεχωριστό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας για ξεχωριστά μοναδικούς ανθρώπους, όπως εσύ!

 

 

Βρες περισσότερες πληροφορίες στο generali.gr ή μίλησε με έναν από τους 3500 εξειδικευμένους συμβούλους της Generali.

Μπορείς να δεις ακόμη