Η Huawei ανακοίνωσε τα πρωτοποριακά earbuds FreeClip

by Zikou Stella

Τα FreeClip είναι η νέα πρόταση της Huawei στον χώρο των ασύρματων earbuds, με μοναδικό σχεδιασμό open-ear για άνετη χρήση. Τα FreeClip αποτελούν μέρος της σειράς wearables Fashion Forward της Huawei και αποτελούν τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία θέλει να καλύψει τις ανάγκες μιας συνεχώς αυξανόμενης δημογραφικής ομάδας ακροατών, που προτιμούν ασύρματα ακουστικά τύπου in-ear, τα οποία δεν τους απομονώνουν από το περιβάλλον.

 

Σχεδιαστικά, αποτελούνται από τρία μέρη, το Comfort Bean, το Acoustic Ball και το C-Bridge Design. Το Comfort Bean έχει εργονομικό σχήμα, που μοιάζει με αυτό ενός φασολιού και ακολουθεί την καμπυλότητα του ανθρώπινου αυτιού. To Acoustic Ball έχει μορφή που βασίζεται σε καμπύλα μοντέλα κόνκα για βέλτιστο μέγεθος που ενισχύει το επίπεδο άνεσης. Τέλος, από το C-bridge design περνάνε εννέα καλώδια που ενώνουν τα άλλα δύο μέρη.

 

 

Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό είναι το ότι με τα FreeClip οι χρήστες δεν θα προβληματίζονται κάθε φορά με τον έλεγχο του ποιο είναι το δεξί και ποιο το αριστερό ακουστικό για να τα φορέσουν στο κατάλληλο αυτί, καθώς η Huawei έχει καταργήσει αυτόν τον διαχωρισμό.

 

 

Όσον αφορά την αυτονομία τους, με μια πλήρη φόρτιση που διαρκεί 40 λεπτά προσφέρουν απρόσκοπτη ακρόαση για 32 ώρες, ενώ με μόλις 10 λεπτά φόρτισης  η λειτουργία τους διαρκεί για τρεις ώρες. Τέλος, είναι πιστοποιημένα κατά IP54, κάτι που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικά σε υψηλά επίπεδα υγρασίας και μπορεί κάποιος να τα χρησιμοποιεί άνετα κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στη βροχή.

Μπορείς να δεις ακόμη