Η ηλεκτρική βούρτσα που χρειάζεσαι για κάθε είδους καθαρισμό στο σπίτι και στον κήπο

by Zikou Stella

Υπάρχουν μερικές εργασίες καθαρισμού στο σπίτι που χρειάζονται «εξειδικευμένο» χειρισμό. Φαντάσου, για παράδειγμα, πόσο δύσκολο είναι να αφαιρέσεις τη σκουριά από μικρές περιοχές ή να δώσεις ξανά λάμψη στα δερμάτινα καθίσματα.

Ευτυχώς υπάρχει το κατάλληλο εργαλείο που θα σου γλυτώσει χρόνο, κόπο, αλλά και χρήματα. Γιατί το πολυλειτουργικό και ισχυρό Universal Brush της Bosch έρχεται για να σου διευκολύνει τη ζωή. Είναι ιδανικό για την αφαίρεση της ελαφριάς και της επίμονης ρύπανσης.

 

Από τον φούρνο μέχρι τις ζάντες των ελαστικών

Το Universal Brush της Bosch ενσωματώνει ισχυρό μοτέρ που εξασφαλίζει σταθερή περιστροφή της βούρτσας για τη διεκπεραίωση ακόμη και της πιο απαιτητικής εργασίας καθαρισμού. Χάρη στον μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων μπορείς να το αξιοποιήσεις σε ένα ευρύ φάσμα επιφανειών και υλικών.

Έτσι, μπορείς εύκολα να κάνεις τον βρόμικο φούρνο να λάμπει χρησιμοποιώντας το αντίστοιχο εξάρτημα. Αρκεί ένα πέρασμα για να αφαιρέσεις την επίμονη ρύπανση από τις επιφάνειες. Με το ίδιο εργαλείο μπορείς να εξαλείψεις τους ρύπους που έχουν «κολλήσει» στις ζάντες του αυτοκινήτου.

Κι αν από το μυαλό σου περνάει η δυσκολία του να χειρίζεσαι ταυτόχρονα και το καλώδιο ή και την μπαλαντέζα που θα χρειαστείς, μπορείς να ξεγνοιάζεις από τώρα. Γιατί αυτό το ισχυρό και εύχρηστο εργαλείο προσφέρει μια εφαρμογή χωρίς καλώδιο και είναι επαναφορτιζόμενο μέσω καλωδίου micro USB.

 

 

Αφαίρεσε εύκολα τους λεκέδες αλάτων και σαπουνιού από τα πλακίδια

Ο εφιάλτης κάθε νοικοκύρη είναι τα άλατα στο μπάνιο που ακόμα κι αν σκουπίζεις τα νερά μετά από κάθε ντουζ, αυτά εμφανίζονται αμέσως. Οι λεκέδες από άλατα και σαπούνι έχουν την ιδιότητα να συσσωρεύονται και, το χειρότερο, να μην βγαίνουν εύκολα από τους αρμούς. Κι εδώ είναι που το Universal Brush της Bosch γίνεται ακόμα πιο απαραίτητο. Απλά προσάρμοσε το κατάλληλο εξάρτημα, πάτησε το διακόπτη εκκίνησης και κάνε ένα πέρασμα από τις επιφάνειες που θέλεις να καθαρίσεις. Θα εκπλαγείς από την αποτελεσματικότητα της βούρτσας.

Ο αποτελεσματικός καθαρισμός επιφανειών όπως αρμοί και μπαταρίες μπάνιου μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα από τη χρήση σκληρών χημικών που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε κάποια υλικά. Έτσι, έχεις τριπλό όφελος αφού προστατεύεις την περιουσία σου, γλυτώνεις την επαφή με τα ανθυγιεινά χημικά και παράλληλα γλυτώνεις χρήματα από την αγορά ειδικών απορρυπαντικών για τα πλακάκια και τους αρμούς.

 

Κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη

Ακόμα και για τις πιο απλές εργασίες στο σπίτι, όπως να καθαρίσεις τα άλατα από τις γυάλινες επιφάνειες του ντους ή να καθαρίσεις τον πάγκο της κουζίνας, σίγουρα θα ήθελες να τελειώνεις μια ώρα αρχύτερα και να έχεις κάνει άψογη δουλειά. Γιατί λοιπόν να μην εκμεταλλευτείς τη δύναμη και την ευελιξία που σου δίνει ένα τόσο απλό – πλην όμως «θαυματουργό» – εργαλείο όπως το Universal Brush;

 

Θα το απολαμβάνεις για πολλά χρόνια

Συμπαγές και ανθεκτικό, το Universal Brush της Bosch, παρέχει προστασία από το νερό ενώ είναι κατάλληλο για χρήση σε υγρά περιβάλλοντα. Μπορείς να καθαρίσεις πλακίδια και αρμούς, έπιπλα κήπου, φούρνους, κατσαρόλες, τηγάνια και γυάλινες επιφάνειες στο ντους. Φτάσε εύκολα ακόμα και στα πιο στενά σημεία, όπως η βρύση ή το ντους. Αφαίρεσε τη σκουριά από μικρές περιοχές ή δώσε μια νέα λάμψη στα έπιπλα του κήπου.

 

 

Αν θέλεις κι εσύ να απολαμβάνεις ευκολία σε κάθε είδους καθαρισμό στο σπίτι και στον κήπο μπορείς να αποκτήσεις το Universal Brush της Bosch με ένα κλικ στο www.kotsovolos.gr.

Μπορείς να δεις ακόμη