Ο κόσμος της Valisthea παρουσιάζεται στο νέο trailer του Final Fantasy XVI

by Zikou Stella

H Square Enix δημοσίευσε ένα νέο trailer για το επερχόμενο RPG Final Fantasy XVI. Στα πλάνα που θα παρακολουθήσεις στη συνέχεια, θα έχεις την ευκαιρία να ρίξεις μια ματιά στον υπέροχο κόσμο της Valisthea. Το περιβάλλον είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Θα βρεθείς σε αμμώδεις ερήμους, απόκρημνες κορυφές βουνών, εκπληκτικούς καταρράκτες και καταπράσινα λιβάδια.

 

Το Final Fantasy XVI θα σε μεταφέρει σε έναν κόσμο όπου τα Eikons, πανίσχυρα και θανατηφόρα πλάσματα, κατοικούν στους Dominants, ένας άνδρας ή γυναίκα που έχει την ικανότητα να επικαλείται την τρομερή δύναμή τους. Η ιστορία ακολουθεί τον Clive Rosfield, έναν νεαρό άνδρα που έχει αφοσιωθεί στο να μάθει να χειρίζεται άριστα το σπαθί του. Τον αποκαλούν First Shield of Rosaria και του έχει ανατεθεί η φύλαξη του μικρότερου αδελφού του, Joshua που είναι ο Dominant of the Phoenix. Απροσδόκητα γεγονότα θα βάλουν τον Clive σε ένα σκοτεινό και επικίνδυνο μονοπάτι εκδίκησης.

 

Η Valisthea είναι χωρισμένη σε έξι βασίλεια. Το Grand Duchy of Rosaria, το Holy Empire of Sanbreque, το Kingdom of Waloed, τη Dhalmekian Republic, το Iron Kingdom και το Iron Kingdom.

Εκτός από τα αδέλφια Clive και Joshua Rosfield, σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσουν η Jill Warrick φύλακας της Rosaria, ο Hugo Kupka που είναι ο Dominant of the Eikon Titan και η Benedikta Harman η Dominant of the Eikon Garuda και Warden of the Wind.

Το Final Fantasy XVI θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 22 Ιουνίου 2023.

 

Μπορείς να δεις ακόμη