Όλα όσα χρειάζεσαι για δημιουργικές χειροτεχνίες και κάθε μικροεπιδιόρθωση στο σπίτι

by Zikou Stella

Από το να κρεμάσεις ένα κάδρο, να σφίξεις μία βίδα σε ένα έπιπλο κήπου ή να απελευθερώσεις τη δημιουργικότητά σου με δικές σου χειροτεχνίες για το δωμάτιο ή το μπαλκόνι, όλα γίνονται πιο εύκολα και άνετα με τα κατάλληλα εργαλεία. Η Bosch το πάει ένα βήμα παραπέρα προσφέροντας πολυχρηστικά εργαλεία που δίνουν απεριόριστες ευκαιρίες για δημιουργικές εργασίες και μικροεπιδιορθώσεις στο σπίτι και στον κήπο.

Βάλε τις προσωπικές σου πινελιές στο σπίτι με την κόλλα στυλό Gluey

Τo Gluey της Bosch αποτελεί μία απίστευτα πολύπλευρη κόλλα στυλό για κόλληση χωρίς χρήση καλωδίου. Πρόκειται για μια απλή συσκευή, με την οποία μπορείς να πετύχεις εξαιρετικά αποτελέσματα σε πολλές δημιουργικές καλλιτεχνικές εργασίες και εργασίες χειροτεχνίας.

Ο συμπαγής και άνετος σχεδιασμός του Gluey καθιστούν την κόλληση διασκέδαση. Το εργονομικό σχήμα προσφέρει επίσης ένα πρόσθετο επίπεδο άνεσης και μια ευχάριστη λαβή κατά την εργασία. Όταν κολλάς, συνδέεις ή επιδιορθώνεις αντικείμενα γρήγορα, η κόλλα στυλό προσφέρει αυτονομία χωρίς καλώδιο με φιλικές προς το περιβάλλον επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AA.

 

Χειροτεχνίες και επιδιορθώσεις με το πάτημα ενός κουμπιού

Η λειτουργία γρήγορης εκκίνησης επιτρέπει τη θέρμανση της κόλλας γρήγορα σε μόνο ένα λεπτό. Ξεκίνησε τις εργασίες γρήγορα με το καινοτόμο στοιχείο γρήγορης θέρμανσης PTC.  Έτσι, μπορείς π.χ. να συγκολλήσεις εκείνο το ξύλινο μπιμπελό που είχε ραγίσει ο μικρός παίζοντας μπάλα στο… σαλόνι και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσεις άμεσα για να συνεχίσεις τις χειροτεχνίες που ετοιμάζεις για το στολισμό του μπαλκονιού!

 

Ευχάριστη αντιμετώπιση των ερασιτεχνικών εργασιών με το κατσαβίδι μπαταρίας ΙΧΟ 5

Ποιος είπε ότι πρέπει να είσαι μάστορας για να γίνεις ο μάστορας του σπιτιού; Το κατσαβίδι μπαταρίας IXO 5 είναι ένα εύχρηστο μικρό εργαλείο για όλες τις ανάγκες βιδώματος στο σπίτι.

Το κατσαβίδι μπαταρίας IXO παρέχει όλα τα απαραίτητα προσαρτήματα για συναρμολόγηση ή αποσυναρμολόγηση επίπλων και σφίξιμο βιδών. Έτσι, όταν θα θέλεις να συναρμολογήσεις εκείνα τα έπιπλα που αγόρασες πρόσφατα για το σαλόνι, το δωμάτιο του παιδιού ή για το μπαλκόνι, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις: απλά βγάλε από την εργαλειοθήκη σου το κατσαβίδι μπαταρίας της Bosch και όλα γίνονται παιχνίδι.

Το παρεχόμενο καλώδιο microUSB συνδέεται σε κάθε διεπαφή USB, καθιστώντας τη φόρτιση εύκολη. Και μην αγχώνεσαι για το θέμα διάρκειας γιατί η μπαταρία ιόντων λιθίου δεν εκκενώνεται κατά την αποθήκευση και γι’ αυτό είναι πάντα έτοιμο, όταν χρειάζεται.

 

Επανασφίξιμο των βιδών οπουδήποτε και οποτεδήποτε

Εκτός από τη μεγάλη αυτονομία, το κατσαβίδι μπαταρίας IXO διαθέτει έναν εργονομικό σχεδιασμό, παρέχοντας φυσική άνετη λαβή και διαισθητικό χειρισμό. Η επενδυµένη με ελαστικό ζώνη αντιολισθητικής λαβής προσφέρει μια εξαιρετική λαβή και αίσθηση για ασφαλή και άνετο χειρισμό του εργαλείου, ένα χαρακτηριστικό ιδιαίτερα χρήσιμο σε εφαρμογές που απαιτούν εκτεταμένη λειτουργία του εργαλείου, όπως το να επανασφίξεις όλα τα έπιπλα του κήπου για να υποδεχτείς την άνοιξη και το καλοκαίρι καθόλα έτοιμος!

Μάλιστα, ακόμα κι αν αρχίζει να σουρουπώνει, ο ενσωματωμένος φωτισμός LED παράγει τον απαραίτητο φωτισμό για εξαιρετική ορατότητα κατά την εργασία.

Αρκεί ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι και μία κόλλα στυλό από την Bosch για να κάνεις τόσα πολλά πράγματα και να γίνεις ο μάστορας του σπιτιού!

 

 

Βρες τα εργαλεία Bosch που χρειάζεσαι με ένα κλικ στο www.kotsovolos.gr

Μπορείς να δεις ακόμη