Η νέα υπηρεσία αυτοψίας που θα σε οδηγήσει στην εξοικονόμηση

by Zikou Stella

Θέλεις να μειώσεις το κόστος του λογαριασμού σου και ψάχνεις απεγνωσμένα εναλλακτικούς τρόπους; Σκέφτεσαι να βάλεις φωτοβολταϊκό γιατί ακούς παντού τελευταία ότι συμφέρει αλλά δεν έχεις ιδέα πώς γίνεται; Δεν χρειάζεται να… σκας για τίποτα! Αναλαμβάνουμε για εσένα τα πάντα με τη νέα υπηρεσία ολοκληρωμένης μελέτης και τελικής εγκατάστασης του φωτοβολταϊκού.

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας σε θέματα Φωτοβολταϊκών Συστημάτων και οι Μηχανικοί είναι εδώ για σένα. Για να κάνουν μελέτη με βάση τις ανάγκες σου και μετά να σου προσφέρουν τη βέλτιστη λύση για την ικανοποίηση ζήτησης σε παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια του σπιτιού σου. Έτσι, θα έχεις το δικό σου προσωποποιημένο πακέτο με 100% αληθινό κόστος χωρίς κρυφές χρεώσεις αλλά με πλήρη υποστήριξη και εξειδίκευση.

 

 

Τι κερδίζεις

  • Αξιόπιστη ανάληψη όλης της διαδικασίας από την αρχή μέχρι το τέλος
  • Έμπρακτη υποστήριξη σε όλα τα στάδια, από την αίτηση μέχρι την εγκατάσταση
  • Εξατομικευμένη προσφορά, προσαρμοσμένη 100% πάνω σου, για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών σου
  • Εγκατάσταση με κορυφαίο εξοπλισμό αποδοτικής λειτουργίας

 

 

Η διαδικασία

Αφού εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι & μηχανικοί μας επικοινωνούν μαζί σου τηλεφωνικά και έτσι, από τον καναπέ σου χωρίς να κάνεις τίποτα, μας απαντάς σε πολύ απλές ερωτήσεις για να συλλέξουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για το έργο.

Στη συνέχεια, παίρνεις ένα ενδεικτικό κόστος, αφού έχει προηγηθεί μελέτη από εμάς με βάση τα στοιχεία που μας έδωσες και επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες από το σύστημα που χρησιμοποιούμε σχετικά με τη διαθέσιμη επιφάνεια εγκατάστασης.

Η αυτοψία κοστίζει μόλις 99€ και μάλιστα, αφαιρείται από το τελικό ποσό. Αν δεν προχωρήσεις σε τελική παραγγελία, το ποσό δεν επιστρέφεται.

Φυσικά, αφού έχεις λάβει την προσφορά αποφασίζεις για το αν θα προχωρήσεις σε παραγγελία. Εφόσον προχωρήσεις και αν επιθυμείς να κάνεις αίτηση στο pvstegi για την επιδότηση, είμαστε ακόμη και εκεί δίπλα σου για να σε βοηθήσουμε με την αίτηση!

Τέλος, ορίζεται ραντεβού παράδοσης και εγκατάστασης και ακόμη και κατά τη σύνδεση με το ΔΕΔΔΗΕ υπάρχει τεχνική παρουσία μας στο χώρο εγκατάστασης του φωτοβολταϊκού συστήματος για να είμαστε εκεί για σένα για ό,τι χρειαστείς!

 

 

 

Εξοικονόμησε, λοιπόν, ενέργεια και χρήματα χωρίς να σε επηρεάζουν οι αυξήσεις. Γίνε τώρα παραγωγός του ρεύματός σου με την ολοκληρωμένη βέλτιστη λύση που σου παρέχουμε από μια εγγυημένη ομάδα με έμπρακτη υποστήριξη σε όλα τα στάδια. Τι καλύτερο και πιο αποδοτικό από μια προσωποποιημένη προσφορά με βάση τις ανάγκες σου; Η νέα υπηρεσία μελέτης-αυτοψίας ήρθε για να προσαρμόσει ένα πρόγραμμα στα μέτρα σου, εξασφαλίζοντας σταθερά μειωμένα κόστη στον λογαριασμό σου. Σε συμβουλεύουμε από την αρχή μέχρι το τέλος, ώστε να αποφευχθούν τυχόν αστοχίες και σχεδιαστικά λάθη που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη μειωμένη απόδοση της επένδυσής σου.

Εκδήλωσε τώρα το ενδιαφέρον σου και οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας θα είναι διαρκώς δίπλα σου για να μεγιστοποιήσουν την οικονομική απόδοση του έργου.

 

Μπορείς να δεις ακόμη