System Shock 2: Enhanced Edition – Επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του και για PS5, Xbox Series X|S

by Zikou Stella

H Nightdive Studios ανακοίνωσε ότι το System Shock 2: Enhanced Edition η remastered έκδοση του κλασσικού πλέον παιχνιδιού τρόμου και επιστημονικής φαντασίας θα κυκλοφορήσει όχι μόνο για PC, αλλά και για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Δεν γνωρίζουμε ακόμα την ημερομηνία που θα λανσαριστεί. Υπάρχει όμως ένα πολύ καλό νέο για τους χρήστες του Steam και του GOG, μιας και όποιος αγόρασε το System Shock Remake, μέσω ενός από τα δύο ηλεκτρονικά καταστήματα που προαναφέρθηκαν, θα λάβει ως δώρο το System Shock 2: Enhanced Edition.

 

 

Η Nightdive Studios δηλώνει ότι έχει χρησιμοποιήσει όλο το ταλέντο και την εμπειρία της για να προσφέρει, με μοντέρνο look, ένα από τα καλύτερα first-person shooters όλων των εποχών. Για τον λόγο αυτό έχει χρησιμοποιήσει την KEX Engine, ώστε να χαρίσει στους παίκτες μια εμπειρία με βελτιωμένα γραφικά, ανανεωμένο gameplay και σημαντικά καλύτερες επιδόσεις, με ανάλυση που θα φτάνει τα 4K και ρυθμό ανανέωσης 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Επίσης θα διορθωθούν πολλά από τα bugs που είχε η original έκδοση για υπολογιστές. Το System Shock 2: Enhanced Edition θα περιλαμβάνει και αναβαθμίσεις στο αγαπημένο πολλών co-op multiplayer mode και επίσημη υποστήριξη για περιεχόμενο από την κοινότητα των παικτών, δηλαδή mods. Κάθε στοιχείο του τίτλου έχει βελτιστοποιηθεί με τρόπο τέτοιο που τόσο οι βετεράνοι, όσο και οι νέοι παίκτες να απολαύσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

 

 

Το System Shock 2 ήταν και παραμένει πρωτοποριακό από πλευράς αφήγησης και gameplay, στοιχεία που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για μεταγενέστερα video games. Μεταμόρφωσε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες αντιλαμβάνονται τις προοπτικές που μπορεί να προσφέρει η αφήγηση σε τίτλους πρώτου προσώπου και για τους λόγους αυτούς κέρδισε πολλά βραβεία «Game of The Year».

Τα γεγονότα διαδραματίζονται 42 χρόνια μετά από εκείνα του πρώτου System Shock, με τη SHODAN και τον στρατό της που αποτελείται από αδίστακτους μεταλλαγμένους, να καταλαμβάνουν το αστρόπλοιο Von Braun. Πρωταγωνιστής είναι ένας στρατιώτης που ξυπνάει από τον λήθαργο σε παγωμένο θάλαμο και διαθέτει υψηλής τεχνολογίας εμφυτεύματα στο κορμί του. Αποστολή του είναι να αποκαλύψει τα τρομακτικά μυστήρια που κρύβονται στο αστρόπλοιο. Σύμμαχοί του θα είναι οι αναβαθμίσιμες ικανότητές του, πανίσχυρα όπλα και ψυχοκινητικές δυνάμεις, που θα τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει τα τέρατα που δημιούργησε η SHODAN και να αντέξει τα ναρκισσιστικά κόμπλεξ της, που την κάνουν να νομίζει ότι είναι θεά. Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη