Η dream team του FIFA 20 Ultimate Team!

by Admin_

Το FIFA Ultimate Team έχει γίνει η «ναυαρχίδα» της σειράς τα τελευταία χρόνια και η φετινή έκδοση του FUT στο FIFA 20 δεν αποτελεί εξαίρεση. Παρακάτω θα βρεις μια λίστα με απλά tips για να ξεκινήσεις στην πιο δημοφιλή λειτουργία του παιχνιδιού.

 

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις το FUT 20

Εάν το FIFA 20 είναι η πρώτη σου επαφή με τον κόσμο του Ultimate Team τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το παιχνίδι θα σε καθοδηγήσει βήμα-βήμα για να ξεκινήσεις τη δημιουργία της ομάδας σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις πριν ξεκινήσεις να παίζεις FUT είναι να ασχοληθείς πρώτα με άλλα ποδοσφαιρικά τουρνουά που υπάρχουν στο παιχνίδι, ώστε να μάθεις καλύτερα τους παίκτες που σε ενδιαφέρουν, αλλά και τις τακτικές που σου ταιριάζουν.

Θα αρχίσεις να σκέφτεσαι τι είδους τακτική θέλεις να  ακολουθήσεις και θα μπορείς να τις προσαρμόσεις στο Dynamic Tactics menu. Έπειτα, είναι καλό να ολοκληρώσεις όσο το δυνατόν περισσότερους στόχους, ώστε να μπορείς να αρχίσεις να αγοράζεις παίκτες και να ολοκληρώνεις τα Squad Building Challenges.

 

Όλα είναι θέμα… χημείας

Όπως στο πραγματικό ποδόσφαιρο, έτσι και στο FUT, απαιτείται δυνατή χημεία ανάμεσα στους παίκτες που θα επιλέξεις. Μπορείς να το πετύχεις αυτό τοποθετώντας παίκτες από το ίδιο club, το ίδιο πρωτάθλημα ή την ίδια εθνικότητα τον έναν δίπλα στον άλλον στο lineup, ώστε να δημιουργήσεις έναν σύνδεσμο. Όσο πιο πολλά στοιχεία ταιριάζουν, τόσο πιο «πράσινος» (άρα ισχυρός) θα είναι ο σύνδεσμος της χημείας.

Φυσικά, δεν αρκεί μόνο να ταιριάζουν τα στοιχεία των παικτών. Θα πρέπει, επίσης, οι θέσεις να ταιριάζουν με αυτές που αναγράφονται στο item των παικτών. Για παράδειγμα, αν τοποθετήσεις έναν κεντρικό αμυντικό στην πλάγια γραμμή ή στο κέντρο, ενδεχομένως να «χαλάσεις» τη χημεία της ομάδας σου, ακόμα κι αν ο συγκεκριμένος παίκτης έχει πολλά παρόμοια στοιχεία με τους υπόλοιπους της ομάδας. Υπάρχουν ωστόσο παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε πολλές θέσεις μέσα στο γήπεδο.

Ένας άλλος τρόπος για να βελτιώσεις τη χημεία μιας ομάδας είναι να αξιοποιήσεις τους παίκτες με μπόνους loyalty, το οποίο υπάρχει μόνο αν έχεις αποκτήσει το item από πακέτο FUT ή αφού έχεις παίξει 10 αγώνες με τον σύλλογό σου.

 

Μάζεψε πόντους και κέρματα

Θα ανοίξεις πολλά πακέτα, τα οποία περιέχουν νέους παίκτες και items που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις την ομάδα σου. Σίγουρα, δεν θα βρεις με τη μία τους ιδανικούς παίκτες που θα ταιριάζουν με την τακτική ή και τη χημεία της ομάδας σου.

Τα player items είναι χωρισμένα σε κατηγορίες, ανάλογα με τη συνολική βαθμολογία τους, σε πόντους και κέρματα. Οι βασικές κατηγορίες items είναι οι Bronze, Silver και Gold. Στην τελευταία, τα πακέτα περιλαμβάνουν παίκτες με συνολική βαθμολογία από 75 και πάνω. Στα πακέτα Silver θα βρεις παίκτες με συνολική βαθμολογία 65-74. Τέλος, υπάρχουν και τα «φθηνότερα» Bronze για παίκτες με συνολική βαθμολογία 0-64.

Αυτά τα βασικά player items χωρίζονται περαιτέρω σε δύο κατηγορίες σπανιότητας, Common ή Rare. Επίσης, κατά τη διάρκεια των live event του FUT γίνονται διαθέσιμα διάφορα ειδικά player items με ενισχυμένες βαθμολογίες και χαρακτηριστικά.

Θα συναντήσεις πολλά πακέτα Bronze που κρύβουν «διαμάντια», όπως παίκτες που μπορούν να τοποθετηθούν σε πολλές θέσεις μέσα στο γήπεδο και να βελτιώσουν τη χημεία της ομάδας σου. Αυτοί οι παίκτες μπορούν να γίνουν η βάση για να αναπτύξεις την ομάδα σου και να κερδίσεις περισσότερους αγώνες. Η αλήθεια είναι ότι θα ζοριστείς στην αρχή, αλλά με την σωστή τακτική και την κατάλληλη χημεία θα αποκτάς όλο και περισσότερα πακέτα Silver και Gold.

Μπορείς να αγοράσεις πακέτα FUT με πόντους FIFA, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι προς αγορά στην κονσόλα σου ή με κέρματα που κερδίζεις μέσα στο παιχνίδι παίζοντας αγώνες, ολοκληρώνοντας προκλήσεις ή πουλώντας παίκτες στην αγορά μεταγραφών. Για να αγοράσεις in-game FIFA points θα χρειαστεί να αποκτήσεις μία κάρτα Sony PlayStation Live ή μια κάρτα Microsoft Xbox Live, ώστε να προσθέσεις χρήματα στο ψηφιακό πορτοφόλι σου.

Καλή διασκέδαση!

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη