IFA 2016: Ambilight και OLED τεχνολογία, ένας δυνατός συνδυασμός στην Philips 901F smart TV!

by K-Admin

H Philips είχε ένα από τα εντυπωσιακότερα booths στην IFA 2016, καθώς ο επισκέπτης μπορούσε να βρει εκεί κυριολεκτικά τα πάντα, από έξυπνες λάμπες και συστήματα ήχου μέχρι έξυπνες τηλεοράσεις και προϊόντα ήχου. Φυσικά, περίοπτη θέση στο περίπτερο της Philips είχε μία μεγάλη γκάμα smart τηλεοράσεων, με την Philips 901F να αποτελεί την 55αρά που μας κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για την πρώτη τηλεόραση της γνωστής εταιρείας που έρχεται με OLED display.

P1070255 P1070258 philips ambilight OLED-1200-80 Philips-OLED

Η 55αρά smart TV 901F ενσωματώνει μία σειρά από features  που σίγουρα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των απαιτητικών, καθώς υποστηρίζει 4K ανάλυση και High Dynamic Range, δίνοντας ξεχωριστή έμφαση στην ολοζώντανη απεικόνιση των χρωμάτων και δυναμικό contrast. Ένα στοιχείο που κάνει την 901F να ξεχωρίζει είναι ο ατμοσφαιρικός Ambilight φωτισμός που ως γνωστόν αποτελεί ένα feature σήμα-κατατεθέν της Philips.

Η συγκεκριμένη λειτουργία όχι μόνο δημιουργεί μία όμορφη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο που βρίσκεται η τηλεόραση, αλλά παράλληλα βοηθάει στην ξεκούραση των ματιών του θεατή. Η 901F ξεχωρίζει για έναν ακόμη λόγο όμως, καθώς η Philips πρόσεξε αρκετά τον παραγόμενο ήχο της τηλεόρασης της, ενσωματώνοντας μία 6.1 soundbar μαζί με woofer που η ισχύς του φτάνει τα 30W. Επιπλέον, η 901F είναι μία Android TV φέροντας την σφραγίδα της Google, ενώ μάλιστα οι σχεδιαστές της Philips σκέφτηκαν να προσθέσουν ένα πολύ βολικό μίνι QWERTY πληκτρολόγιο στο control της.

Η Philips δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής την τιμή που θα έχει η 901F (με OLED display θα κοστίζει το κάτι παραπάνω) και το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα κάνει την εμφάνιση της στην αγορά στα τέλη του 2016.

Μπορείς να δεις ακόμη