IFA 2016: Η νέα γενιά πλυντηρίων W1 της Miele φέρνει οικονομία και υψηλή απόδοση! 

by K Admin

 

Η Miele είναι μία από τις “παραδοσιακές δυνάμεις” στον χώρο των λευκών οικιακών συσκευών και φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού της στην έκθεση IFA 2016. H Miele στη φετινή IFA κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών με τη νέα γενιά πλυντηρίων W1, τα οποία φιλοδοξούν να φέρουν την “επανάσταση” στον συγκεκριμένο τομέα.

 

Miele W1 c

 

H Γερμανική τεχνολογία κάνει τη διαφορά εδώ, μαζί με δύο βασικές λειτουργίες. Πρόκειται για την PowerWash 2.0, η οποία εξασφαλίζει ώστε τα ρούχα σας να πλένονται ως και 40% πιο αποδοτικά από όσο απαιτείται για την τάξη ενεργειακής απόδοσης A+++ -. Μπορεί μάλιστα να καθαρίσει ακόμα και μικρά φορτία ρούχων με μικρή κατανάλωση ενέργειας. Το μυστικό βρίσκεται στην πρωτοποριακή τεχνολογία πλύσης Spin&Spray που επιτρέπει τη χρήση ελάχιστης ποσότητας νερού και κατά συνέπεια, εξοικονομεί ενέργεια κατά την προθέρμανση. Όσο αφορά τώρα το σύστημα TwinDos, με αυτό επιτυγχάνεται η ιδανική παροχή υγρού απορρυπαντικού με ένα πλήκτρο. Με το TwinDos μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ειδικά δοχεία-εξαρτήματα Miele με το υγρό απορρυπαντικό και μαλακτικό που προτιμάς, ή το σύστημα 2 φάσεων της Miele. Το TwinDos παρέχει UltraPhase 1 και UltraPhase 2 την κατάλληλη στιγμή κατά τη διάρκεια της πλύσης. Το σύστημα 2 φάσεων TwinDos plus επιτυγχάνει βέλτιστη πλύση και προσφέρει το καλύτερο σύστημα υγρού απορρυπαντικού με το πάτημα ενός πλήκτρου.

 

Miele W1

 

Και εάν επιθυμείς να κάνεις το σιδέρωμα παιχνιδάκι, μπορείς να διαλέξεις το Προ-σιδέρωμα ή η Αφαίρεση τσαλακώματος με ατμό. Εκεί ο κάδος θερμαίνεται μετά τον τελευταίο κύκλο ξεβγάλματος. Αυτό μαλακώνει και χαλαρώνει τα ρούχα, που μετά σιδερώνονται ευκολότερα και πιο γρήγορα. Κάτι στο οποίο βοηθά και το σύστημα SteamCare που αφαιρεί το τσαλάκωμα από τα ρούχα απαλά και αποτελεσματικά με ατμό! Όσο για το EcoFeedback είναι η λειτουργία που σού παρέχει ακριβή στοιχεία για την κατανάλωση ρεύματος και νερού.  Προτού ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα, μπορείς να ζητήσεις μια πρόβλεψη κατανάλωσης, τα ακριβή στοιχεία της οποίας σας παρέχονται μετά το τέλος του προγράμματος, δεδομένου αυτή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ποσότητα των ρούχων.

 

Miele W1 b

 

Ακόμα αξίζει να προσθέσουμε πως το πλυντήριο διαθέτει MobileControl, δηλαδή μπορείς να το παρακολουθείς ακόμα και όταν δεν βρίσκεσαι σπίτι μέσω smartphone ή tablet. Αυτή η δυνατότητα σου επιτρέπει πρόσβαση στην κατάσταση προγράμματος και να επιλέγεις με ευκολία την εκκίνηση των προγραμμάτων, από όπου κι αν βρίσκεσαι!

 

Miele W1 d

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη