IFA 2016: H LG παρουσιάζει τη δική της εκδοχή για το έξυπνο σπίτι του μέλλοντος!

by K Admin

 Smart Home by LG (5)

 

Πολλές εταιρείες προϊόντων υψηλής τεχνολογίας εργάζονται πάνω στην ανάπτυξη λύσεων που αφορούν το έξυπνο σπίτι του μέλλοντος και η LG δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από την αγορά του “smart home”, η οποία αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς. Στην IFA 2016, η γνωστή εταιρεία “άνοιξε” τις πόρτες στο δικό της έξυπνο σπίτι και έτσι είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μία γεύση για το τι μας επιφυλάσσει για το μέλλον.

 

Smart Home by LG (6)

 

Όπως έγινε γνωστό στην IFA 2016, η γκάμα της LG θα περιλαμβάνει δεκάδες διαφορετικούς αισθητήρες, κάμερες, διακόπτες, όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους άψογα και όλα στο χέρι του χρήστη, με το πάτημα ενός κουμπιού, ή και αυτόματα όταν απουσιάζει! Αισθητήρες κίνησης που θα σημαίνουν συναγερμό και θα σας αναφέρουν ακόμη και σε ποιο χώρο του σπιτιού συνέβη κάτι, αισθητήρες υγρασίας, CO, καπνού, ηχεία, μικρές οθόνες με πληροφορίες, έξυπνος φωτισμός, έξυπνες πρίζες, έλεγχος κατανάλωσης ενέργειας αλλά και συσκευές που θα αναγνωρίζουν τις ανάγκες και ελλείψεις του σπιτιού και θα κάνουν τα… ψώνια μόνες τους (online φυσικά)!
Smart Home by LG (4)

 

Το οικοσύστημα SmartThinQ της LG είναι το μέλλον και το είδαμε σε μικρογραφία, με τα διάφορα μέρη του σπιτιού αλλά και τους αισθητήρες να ανάβουν κόκκινα, σε κάθε «συμβάν». Όλα μέσω ενός απλού πίνακα ελέγχου σε οθόνη αφής που μας επέτρεψε να ξεναγηθούμε και να δούμε ιδίοις όμμασι, πως πρέπει να είναι ένα smart home!

 

Smart Home by LG (1)

 

Μπορείς να δεις ακόμη