Πύργος από τραπουλόχαρτα πάνω σε πλυντήριο που λειτουργεί; Κι όμως το είδαμε στην IFA 2016 από την LG!

by K Admin

 

Pyrgos apo trapouloxarta Centum System (2)

 

Η LG συνδέεται με την ανάπτυξη του πρωτοποριακού Centum System, το οποίο αποτελεί το “next big thing” στην τεχνολογία  πλύσης. Η LG στην IFA 2016 θέλοντας να αποδείξει τη μοναδική δυνατότητα του Centum System να περιστρέφεται χωρίς τον παραμικρό κραδασμό δημιούργησε ένα μοναδικό happening, στήνοντας ένα πύργο  τραπουλόχαρτα που χτιζόταν live πάνω σε ένα πλυντήριο περιστρεφόμενο στις 1.000 rpm!

 

Pyrgos apo trapouloxarta Centum System (1)

 

Η LG κατέχει ήδη το ρεκόρ Guinness για ένα τέτοιο πύργο από τραπουλόχαρτα, 48 ορόφων (!), τον οποίο είχε δημιουργήσει ο Bryan Berg, εξειδικευμένος σε αυτό το… “house of cards”, πάνω σε ένα πλυντήριο με την τεχνολογία Centum System που περιστρεφόταν στις 1.000 rpm. Στο booth της LG είδαμε τον ίδιο άνθρωπο να “χτίζει” με την τράπουλα πάνω σε ένα LG Centum System μοντέλο, με υπομονή για ώρες, ενώ ο πύργος του είχε ήδη φθάσει τους 16 ορόφους. Το πλυντήριο, φυσικά, δεν είχε κάποιο ρούχο μέσα, αλλά ακόμη κι έτσι το θέαμα ήταν εντυπωσιακό, καθώς περιστρεφόταν με πολύ υψηλό ρυθμό, χωρίς κραδασμούς.

 

Pyrgos apo trapouloxarta Centum System (9)

 

Πέραν αυτού του μοναδικού happening, οι επισκέπτες του booth της LG είχαν τη δυνατότητα να δουν τους μηχανισμούς πλυντηρίων της κορεατικής εταιρείας μέσα από διαφανή πλαίσια παλαιών και νέων μοντέλων της LG. Έτσι γινόταν η σύγκριση των 1ης γενιάς πλυντηρίων με την 2η (Inverter Direct Drive) και την 3η γενιά (Centum System).

 

Δες όλες τις φωτογραφίες παρακάτω:

Pyrgos apo trapouloxarta Centum System (10)

Pyrgos apo trapouloxarta Centum System (11)

Pyrgos apo trapouloxarta Centum System (8)

Pyrgos apo trapouloxarta Centum System (6)

Μπορείς να δεις ακόμη