IFA 2016: Omen X Desktop, ο “κύβος” της HP

by K-Admin

HP Omen X (1)

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των φανατικών PC gamers ή σου αρέσουν οι extreme computing λύσεις, η HP σου επεφύλασσε μία έκπληξη στη φετινή IFA, καθώς παρουσίασε το Omen X Desktop, ένα high-end PC το οποίο ξεχωρίζει για το εναλλακτικό “κυβοειδές” του σχήμα!

HP Omen X (3)

Η πρωτότυπη σχεδιαστικά cube-shaped πρόταση της HP είναι ήδη διαθέσιμη από το επίσημο website της εταιρείας και φυσικά αποτελεί ένα gaming rig που δεν κάνει συμβιβασμούς στον τομέα της απόδοσης. Αποκτώντας το, οι ενδιαφερόμενοι χρήστες αγοράζουν έναν Core i7 χρονισμένο στα 4GHz, 8GB μνήμης RAM, κάρτα γραφικών Radeon RX 480, SSD δίσκο στα 256GB, ένα παραδοσιακό hard drive με χωρητικότητα στα 2TB και ένα γιγαντιαίων διαστάσεων τροφοδοτικό που βγάζει 1.300W.

HP Omen X (2)

HP Omen X (4)

HP Omen X (5)

Για εκείνους φυσικά που δεν αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα, μπορούν εάν το επιθυμούν να προσθέσουν μία GeForce GTX 1080 ή 16GB μνήμης RAM (η δυνατότητα προσαρμογής άλλων hardware parts πλην του Basic configuration θα ξεκινήσει στις 16 Οκτωβρίου). Χωρίς αμφιβολία, το Omen X Desktop με το industrial design του και τα ανεπτυγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά αποτελεί ένα πραγματικά εντυπωσιακό PC και στην IFA 2016 που το είδαμε από κοντά απλώς δεν γινόταν να μην το… λατρέψουμε!

Μπορείς να δεις ακόμη