IFA 2016: Το καινοτόμο πλυντήριο Avantgarde της Siemens ξεχώρισε

by K-Admin

Η Siemens πιστή για μία ακόμη χρονιά στο ετήσιο ραντεβού της στη μεγαλύτερη έκθεση με consumers electronics – IFA, είχε πάρα πολλές πρωτοποριακές και “ευχάριστες” εκπλήξεις στο booth της. Μία από αυτές είχε να κάνει με τo πλυντήριo Avantgarde, τo οποίo αποτελεί την αιχμή του δόρατος της τεχνολογίας για την ιστορική εταιρεία. Τo πλυντήριo Avantgarde αποτελεί μία εντυπωσιακή πρόταση με όμορφο design, καινοτόμο τεχνολογία, multiTouch LED display και λειτουργίες όπως η i-Dos.

Siemens AvantGarde 1 Siemens AvantGarde 2 Siemens AvantGarde 3

Tο εξελιγμένο i-Dos, αποτελεί το πρώτο σύτημα δοσομέτρησης ακριβείας για πλυντήρια ρούχων παγκοσμίως, το οποίο προσδιορίζει αυτόματα τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού για τον κάθε κύκλο πλύσης – και τη διανέμει με ακρίβεια χιλιοστού. Όσο τώρα για τη Reload λειτουργία μπορείτε να πατώντας το Start/Reload κουμπί να σταματήσετε την πλύση και στην επόμενη ευκαιρία να ανοίξετε το πλυντήριο για να προσθέσετε ρούχα. Επιπλέον, η λειτουργία iSensoric πρόκειται για ένα πολύπλοκο, αυτορυθμιζόμενο σύστημα που περιλαμβάνει πολλούς αισθητήρες που ανιχνεύουν, υπολογίζουν, κατευθύνουν και ελέγχουν αυτόματα το κάθε βήμα της διαδικασίας πλύσης και μεταχειρίζονται την κάθε ποσότητα ρούχων εξατομικευμένα.

Το πλυντήριο έχει χωρητικότητα 9 κιλά και είναι ενεργειακής κλάσης A+++, όπως και το “αδελφάκι” του Αvantgarde στεγνωτήριο (χωρ. 8 κιλά) με το οποίο μπορεί να συνδυαστεί. Και τα δύο έχουν 5 χρόνια εγγύηση. 

Μπορείς να δεις ακόμη