IFA 2017: Τα νέα Mavic Pro Platinum και Phantom 4 Pro Obsidian drones της DJI

by K-Admin

Σημαντικές ανακοινώσεις επιφυλάσσει η DJI στην IFA, με το γνωστό κατασκευαστή drones να μας παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα που στην ουσία αποτελούν βελτιώσεις των ήδη επιτυχημένων Mavic Pro και Phantom 4.

Αρχικά το Mavic Pro Platinum, αποτελεί μια βελτιωμένη έκδοση του drone που δημιούργησε αίσθηση πέρσι με τις δυνατότητές του αλλά και με την ενισχυμένη φορητότητά του από τη στιγμή που μπορεί να «διπλώσει». Έτσι η DJI με την Platinum έκδοση μειώνει το θόρυβο που προκαλεί το μικρό της drone έως και 60% ενώ πιο σημαντική είναι η πληροφορία ότι ο χρόνος πτήσης μεγαλώνει από τα 27 στα 30 λεπτά. Αυτό γίνεται εφικτό με ένα νέο σχεδιασμό στις προπέλες του Mavic Pro Platinum αλλά και με αλλαγές στο hardware, προκειμένου να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος.

Επιπλέον η DJI παρουσιάζει και ένα νέο μέλος στην οικογένεια Phantom 4, με την ονομασία Pro Obsidian. Στην ουσία το νέο μοντέλο αποτελεί μια μετεξέλιξη του Phantom 4 Pro αλλά με μία εντυπωσιακή διαφορετική μαύρη επίστρωση. Ακόμα, το gimbal γίνεται μεταλλικό για μεγαλύτερη αντοχή σε περίπτωση πτώσης του Drone. Και τα δύο drones αναμένονται στην αγορά μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μπορείς να δεις ακόμη