IFA 2018: To Honor Play είναι το απόλυτο budget gaming smartphone

by K Admin

 

Τα τελευταία χρόνια, η Honor έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο της προσοχής. Τα μοντέλα του κινέζικου κατασκευαστή που απευθύνονται στη νέα γενιά, έχουν βρει τη φόρμουλα μέσω της οποίας προσφέρουν εντυπωσιακές λειτουργίες –με τη βοήθεια και της Huawei φυσικά- σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Ακριβώς αυτό έρχεται να κάνει και το Play, το νέο smartphone της Play που έρχεται να ταράξει τα νερά στην κατηγορία των gaming συσκευών.

Το Play κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες σε επιλεγμένες αγορές της Ασίας, ωστόσο η IFA του Βερολίνου ήταν η πρώτη ευκαιρία για το κοινό στη δύση να έρθει σε επαφή μαζί του. Πρόκειται για μια συσκευή που εστιάζει εξ ολοκλήρου στο gaming, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τα τεχνικά της χαρακτηριστικά αλλά και τη συνολικότερη εμπειρία χρήσης που προσφέρει.

Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί πως η συσκευή είναι ένα Huawei P20 Pro χωρίς την κάμερα και με λιγότερη RAM σε εξαιρετικά χαμηλότερη τιμή –τέλειος συνδυασμός! Η συσκευή διαθέτει έναν πανίσχυρο οκταπύρηνο Kirin 970, πλαισιωμένο από 4 GB RAM και με 64 GB εσωτερικού χώρου, τρέχοντας Android 8.1 Oreo και το EMUI 8.2 της Huawei.

H Honor συνεργάστηκε με την Tencent για να στήσει ένα smartphone που να αποδίδει τέλεια στο gaming –ειδικά δε στο PUBG μιλάμε για 60% καλύτερη απόδοση με 30% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Όσο για την οθόνη του, πρόκειται για μια εξαιρετικά φωτεινή IPS στις 6,3 ίντσες, με FHD+ ανάλυση και εντυπωσιακή αντίθεση χρωμάτων για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου mobile παιχνίδια όπως πρέπει.

Οι καθ’ όλα κορυφαίες επιδόσεις του Honor Play βέβαια δεν εξαντλούνται στο PUBG. Η συσκευή είναι σε θέση να τρέξει κάθε νέο τίτλο με εντυπωσιακά γραφικά, απόλυτα ομαλά και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Η δε μεγάλη του οθόνη σου προσφέρει ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων σου, ενώ ακόμα και το περιβάλλον χρήστη της Huawei, EMUI θα σε βοηθήσει να προσαρμόσεις τη συσκευή στα μέτρα και τις απαιτήσεις σου.

Μπορείς να δεις ακόμη