IFA 2018: Samsung Galaxy Tab S4

by K Admin

 

Όσο κι αν κάποιοι επιμένουν περί του αντιθέτου, τα tablets μπορούν να αποτελέσουν τις μοναδικές ίσως φορητές συσκευές που είναι σε θέση να εναλλαχθούν τόσο αποτελεσματικά μεταξύ ψυχαγωγικού και παραγωγικού ρόλου και το Samsung Galaxy Tab S4 αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Πρόκειται για ένα premium Android tablet προσφέροντας μια εξαιρετικά ομαλή εμπειρία χρήσης, ακόμα κι όταν χρησιμοποιείται ως desktop. Μέσα του «κρύβει» έναν Snapdragon 835, 4 GB μνήμης και 64/256 GB χωρητικότητας, χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να ανταποκριθεί με επιτυχία στην απαιτητική καθημερινότητα του μέσου χρήστη.

Η οθόνη του έχει αναβαθμιστεί σε σχέση με το Galaxy Tab S3, ούσα πλέον στις 10,5 ίντσες, με ανάλυση 2560×1600 και λόγο διαστάσεων 16:10 –μεγαλύτερη κατά 32% από εκείνη των 9,7 ιντσών του προκατόχου του. Είναι τύπου Super AMOLED, προσφέροντας υπέροχα χρώματα, ενώ διαθέτει μικρότερο πλαίσιο χαρίζοντας έτσι στο tablet μια ακόμα πιο προσεγμένη εμφάνιση.

Ο ήχος αποτελεί ένα από τα δυνατά σημεία του Galaxy Tab S4. Με τέσσερα ηχεία ρυθμισμένα από την AKG και υποστήριξη τεχνολογίας Dolby Atmos, τα αποτελέσματα που είναι σε θέση να προσφέρει αυτό, είναι πραγματικά εντυπωσιακά –το Netflix θα δουλεύει υπερωρίες!

Τα πάντα αλλάζουν από τη στιγμή που προσαρτήσεις το πληκτρολόγιο Book Cover της Samsung. Μέσα σε μια στιγμή θα δεις το περιβάλλον χρήστη να αλλάζει, θυμίζοντας περισσότερο υπολογιστή, Μπορείς να εκμεταλλευτείς το S Pen και να «ξεκλειδώσεις» ακόμα περισσότερες λειτουργίες του tablet ή εναλλακτικά να συνδέσεις το τελευταίο σε άλλη οθόνη και να το χρησιμοποιήσεις ως touchpad. Αν δε βολεύεσαι, τότε με ένα Bluetooth ποντίκι θα κάνεις τη ζωή σου ακόμα πιο εύκολη!

Ένα ακόμα στοιχείο του Galaxy Tab S4 που προκαλεί εντύπωση, είναι οι εντυπωσιακές επιδόσεις της μπαταρίας του. Βέβαια στο άκουσμα και μόνο των 7300 mAh της, ο οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει ότι στη Samsung έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στην αυτονομία της συσκευής. Οι 16 ώρες αναπαραγωγής βίντεο είναι πράγματι εντυπωσιακές, με τη φόρτιση να γίνεται μέσω USB-C. Οι κάμερες είναι στα 13 & 8 MP, υποστηρίζεται Wi-Fi 802.11ac, ενώ το αρχικό Android 8.1 είναι αναβαθμίσιμο σε 9.0 όταν διατεθεί το τελευταίο.

 

Το Samsung Galaxy Tab S4 είναι ήδη διαθέσιμο και μπορείς να το αποκτήσεις! 

Μπορείς να δεις ακόμη