IFA 2020: Έξυπνα προϊόντα για το σπίτι του μέλλοντος από την Tuya Smart

Στο πλαίσιο της IFA 2020, η Tuya Smart παρουσίασε τα νέα, έξυπνα, οικιακά προϊόντα της. Στην παρουσίαση είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τις νέες καινοτομίες στον τομέα του οικιακού IoT.

Με τη βιομηχανία του IoT να επεκτείνεται συνεχώς και τη ζήτηση για έξυπνα οικιακά προϊόντα να αυξάνεται διαρκώς, η Tuya έχει κάνει τα τελευταία χρόνια σημαντικά βήματα στον χώρο αυτό και έχει κατορθώσει να δημιουργήσει μια απλοποιημένη πλατφόρμα σύνδεσης AI+IoT που χρησιμοποιείται σε περισσότερα από 90.000 έξυπνα προϊόντα, όπως φωτιστικά και εξοπλισμό παρακολούθησης.

“Το έξυπνο σπίτι με τεχνολογία IoT είναι μια μεγάλη προσπάθεια, σε συνεργασία με άλλες εταιρείες, που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις καινοτομίες στη βιομηχανία μας”, σημείωσε ο Sven Buschmann, Head of Business Development της Tuya Germany και συμπλήρωσε ότι “Η Tuya θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να δημιουργήσει τον μελλοντικό τρόπο διαβίωσης, όπου τα πάντα θα συνδέονται μεταξύ τους”.

Τα προϊόντα με τα οποία έχει έρθει η Tuya στην IFA 2020 περιλαμβάνουν κάμερες, smart locks, video doorbells, smart speakers, battery-powered network security cameras, Lighting Scenario-Life App apps, αλλά και single-fire Wi-Fi switches.

 

Smart Lock with Built-in Camera

Το Wi-Fi photo smart lock με built-in camera μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες και να τις στείλει στο κινητό τηλέφωνο του χρήστη, σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να μπει στο σπίτι με παράνομο τρόπο ή να ξεκλειδώσει, χρησιμοποιώντας πολλές φορές λάθος password. Αυτό σου επιτρέπει να παρακολουθείς τι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο, πριν η κατάσταση ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

 

 

Smart Lock with Video Doorbell

Πρόκειται για μια έξυπνη κλειδαριά που λειτουργεί με ένα κουδούνι πόρτας που διαθέτει οπτικό σύστημα και έξυπνα ηχεία. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώνουν την πόρτα μέσω αμφίδρομης επικοινωνίας, όταν έρχεται κάποιος επισκέπτης. Ακόμα υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου, μέσω των έξυπνων ηχείων, της κατάστασης της πόρτας, ώστε να εξασφαλίζεις ότι όλα είναι κλειδωμένα πριν πας για ύπνο.

 

Single Fire Wire Wi-Fi Switch

Το single-fire wire Wi-Fi switch μπορεί να αντικαταστήσει το παραδοσιακό, μηχανικό switch, δίχως να χρησιμοποιούνται καλώδια και επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο συσκευών με απλό τρόπο.

 

Y3 – Tuya

Πρόκειται για τη νέας γενιάς, 4G κάμερα ασφαλείας, με σύστημα διπλής κεραίας και αλουμινένιο σασί υψηλής αντοχής. Δουλεύει με πλήρη αξιοπιστία σε συνθήκες σκόνης και υγρασίας, κάτι που διασφαλίζει την ποιότητα της επικοινωνίας μέσω Wi-Fi.

 

Lighting Scenario-Life App

Το Lighting Scenario-Life App App είναι ένα έξυπνο προϊόν, που προορίζεται για οικιακή χρήση και βοηθάει στη διαχείριση πολλαπλών πηγών φωτισμού. Σου επιτρέπει να δημιουργείς τα δικά σου σενάρια όσον αφορά τα επίπεδα φωτισμού και με ελάχιστα κλικς μπορείς να δημιουργείς την κατάλληλη κάθε φορά ατμόσφαιρα.

 

Μπορείς να δεις ακόμη