IFA 2020: Η Beuer φέρνει τη θαλασσινή αύρα στο σπίτι σου

Στην IFA 2020, η Beurer παρουσίασε τη συσκευή Maremed V, που υπόσχεται να φέρει τη θαλασσινή αύρα στο σπίτι σου. Με το συγκεκριμένο σύστημα κλιματισμού, ο αέρας του δωματίου καθαρίζεται, αποστειρώνεται, ιονίζεται και έρχεται στα κατάλληλα επίπεδα υγρασίας.

Λειτουργεί με την προσθήκη ειδικού θαλασσινού αλατιού που παρασκευάζεται αποκλειστικά για την Beurer, είναι φυσικής προέλευσης και περιέχει περισσότερα από 65 στοιχεία. Σύμφωνα με την εταιρεία, η συσκευή προσομοιώνει την ατμόσφαιρα που υπάρχει στις θαλάσσιες ακτές με τα εξής βήματα:

  1. Θαλασσινό Αλάτι: Το ειδικό αλάτι που χρησιμοποιεί το Maremed V, συνδυάζεται με το νερό και μεταφέρεται στον αέρα του δωματίου.
  2. Καθαρισμός Αέρα: Ειδικό φίλτρο απορροφά οτιδήποτε μολύνει τον αέρα που αναπνέεις, όπως σκόνη και τρίχες ζώων.
  3. Απολύμανση: Χρησιμοποιώντας τεχνολογία UVC απομακρύνονται από το νερό το 99% των βακτηρίων, ιών και μικροοργανισμών.
  4. Προσθήκη μεταλλικών στοιχείων: Ο αέρας εμπλουτίζεται με όλα τα απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία του νερού.
  5. Ιονισμός αέρα και υγρασία: Το σχετικό υποσύστημα φροντίζει για τη διατήρηση των απαραίτητων επιπέδων ιονισμού και υγρασίας του αέρα στο δωμάτιο.

 

Η συσκευή είναι πολύ απλή όσον αφορά τη χρήση της. Για τον λόγο αυτό υπάρχει ειδικό LCD panel με αισθητήρα αφής. Υπάρχει η επιλογή τριών επιπέδων για την ταχύτητα του ανεμιστήρα. Διαθέτει επίσης δυνατότητα προγραμματισμού λειτουργίας και νυχτερινή λειτουργία που ρίχνει τα επίπεδα θορύβου στο ελάχιστο δυνατό, δίχως όμως να μειώνεται η απόδοση της συσκευής.

Το προϊόν είναι κατάλληλο για χώρους έως 50 τετραγωνικά μέτρα και καθαρίζεται πολύ εύκολα, χωρίς τη χρήση χημικών. Στη συσκευασία περιέχονται δύο pre-filters, ένα φίλτρο νερού και 625g από το ειδικό αλάτι που χρησιμοποιεί το Maremed V.

 

Μπορείς να δεις ακόμη