IFA 2020: Το έξυπνο σπίτι στο επίκεντρο της BSH

 

Κατά τη διάρκεια της IFA 2020, ο Matthias Ginthum, CMO της BSH Home Appliances Corp. υπογράμμισε ότι αποστολή της εταιρείας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής στο σπίτι. Η εταιρεία το επιτυγχάνει αυτό μέσω νέων συσκευών μαγειρέματος και πλυσίματος, που είναι σχεδιασμένες με τρόπο τέτοιο ώστε να είναι προσιτές σε όλους.

“Η ζωή στο σπίτι γίνεται όλο και πιο έξυπ νη – κάτι που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού στη βιομηχανία μας. Η ζωή στην κουζίνα γίνεται όλο και πιο σημαντική κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η επιτυχία μας ξεκινάει από τον χώρο της κουζίνας και επιπλέον εκεί γράφεται το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας μας”, είπε χαρακτηριστικά ο Matthias Ginthum στο πλαίσιο της παρουσίασης της BSH στην IFA 2020.

Το κεφάλαιο αυτό είναι γεμάτο με καινοτόμα προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών για ψυγεία, καταψύκτες και μικρές οικιακές συσκευές.

 

Πλέον, για τους καταναλωτές, οι οικιακές συσκευές είναι πιο σημαντικές από τη συντήρηση των οικιακών υποδομών, είπε ο Ginthum. Για να καλύψει την όλο και αυξανόμενη ζήτηση για τις κατάλληλες συσκευές, η εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη γκάμα αξιόπιστων προϊόντων με πολλά χαρακτηριστικά αλλά και την πλατφόρμα HomeConnect, ένα ψηφιακό οικοσύστημα που απαρτίζεται από πολλά brands, το οποίο λανσαρίστηκε το 2014 και από τότε αναπτύσσεται διαρκώς.

Μερικές από τις πρόσφατες καινοτομίες της εταιρείας είναι οι εξής:

  • Το SystemMaster microprocessor, που διευκολύνει τη διάγνωση προβλημάτων και την παροχή υπηρεσιών service σε συσκευές της BSH.
  • Μια νέα γενιά πλυντηρίων πιάτων της σειράς PerfectDry, όλα εφοδιασμένα με το SystemMaster, με δυνατότητα να προσαρμόζονται στις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών τα οποία λαμβάνουν system updates. Οι συσκευές αυτές διαθέτουν και τρίτο ράφι για μικρά αντικείμενα, γεγονός που αυξάνει το φορτίο τους κατά 25%.
  • Το νέο πλυντήριο- στεγνωτήριο Bosch Serie6, το οποίο πλένει και στεγνώνει δίχως διακοπή, χρησιμοποιώντας τεχνολογία ατμού, οπότε οι χρήστες μπορούν να φορέσουν τα ρούχα όπως αυτά βγαίνουν από τη συσκευή.
  • Τον ψυγείο-καταψύκτη XXL που παρέχει περισσότερο χώρο και έρχεται με τεχνολογία VitaFresh, που διατηρεί τη θερμοκρασία σε συγκεκριμένες περιοχές στους 0 βαθμούς, έτσι ώστε τρόφιμα όπως ψάρια και λαχανικά να παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  • Την τεχνολογία πλυσίματος της Bosch με την ονομασία Hygiene Care, που εξασφαλίζει τον βιολογικό καθαρισμό των περισσότερων ειδών υφασμάτων.
  • Έξυπνες, μικρές συσκευές όπως ο επεξεργαστής φαγητών/ μάγειρας Bosch Cookit.
  • Τις δίχως καλώδιο ηλεκτρικές σκούπες της σειράς Bosch Unlimited Serie 8, που συνδυάζουν ευελιξία και δύναμη και διαθέτουν μπαταρία μεγάλης διάρκειας.

 

Τέλος ο Ginthum ανακοίνωση ότι ως το τέλος του χρόνου, η BSH θα έχει εξασφαλίσει την παραγωγή όλων των προϊόντων της, δίχως εκπομπές άνθρακα.

 

Μπορείς να δεις ακόμη