IFA 2023: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μεγάλη διεθνή έκθεση ηλεκτρονικών συσκευών του Βερολίνου

by Zikou Stella

Φέτος ολοκληρώνονται 99 χρόνια από την ίδρυση της IFA, της διεθνούς έκθεσης ραδιοτηλεοπτικών μέσων, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών του Βερολίνου. Το διάσημο συνέδριο της γερμανικής πρωτεύουσας αποτελεί μια από τις παλαιότερες βιομηχανικές εκθέσεις της χώρας και διεξάγεται κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο. Το 2015 ανακηρύχθηκε το μεγαλύτερο τεχνολογικό show της Γηραιάς Ηπείρου, ξεπερνώντας τους 245.000 επισκέπτες, με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται ετησίως, προτού η έκθεση κάνει διάλειμμα δύο ετών το 2020. Σήμερα κατέχει τη θέση ενός από τα μεγαλύτερα εμπορικά shows του πλανήτη και αναμένεται να επιστρέψει την 1η Σεπτεμβρίου, φέρνοντας σημαντικές ανακοινώσεις από εταιρείες – κολοσσούς της κατηγορίας.

Προβλέπεται μάλιστα να είναι μεγαλύτερη σε σχέση με την περσινή διεξαγωγή, η οποία μέτρησε συνολικά 161.000 επισκέπτες και 1.100 εκθέτες από 46 χώρες, σε μια έκταση των 151.000 τ.μ. Έτσι λοιπόν, με σταθερά βήματα, η έκθεση δείχνει έμπρακτα πως επιστρέφει στην κανονικότητα, μεγαλώνοντας εκ νέου.

 

 

Τι περιμένουμε από τη φετινή IFA;

Για τους κατασκευαστές ραδιοτηλεοπτικών, ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, η IFA είναι η σπουδαιότερη έκθεση για να επικοινωνήσουν το όραμά τους με το κοινό. Όπως κάθε χρόνο, αναμένουμε πολλές σημαντικές ανακοινώσεις νέων προϊόντων και ολοκαίνουργιων τεχνολογιών με στόχο την καινοτομία και την εξέλιξη. Ανάμεσά τους, όλες τις νεότερες τάσεις από τον χώρο των smartphones, των smart TVs, των συσκευών ήχου, των ηλεκτρονικών υπολογιστών, της εικονικής πραγματικότητας, της ρομποτικής και των τεχνολογιών αυτόματης οδήγησης. Μερικοί μόνο από τους μεγάλους εκθέτες της IFA 2023 θα είναι οι Sony, Samsung, LG, Honor, Asus, Lenovo, Huawei, Garmin, MSI, Sennheiser, Toshiba, Verbatim και TCL.

 

Η έκθεση που διοργανώνεται στο Messe Berlin, το μεγάλο εκθεσιακό κέντρο του Βερολίνου, ανοίγει τις πύλες της για τους δημοσιογράφους στις 30 Αυγούστου. Από την 1η Σεπτεμβρίου και για πέντε μέρες θα υποδεχτεί και το κοινό, δίνοντάς του την ευκαιρία να γνωρίσει αυτοπροσώπως την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε πολλές κατηγορίες προϊόντων.

Εσύ συντονίσου στο K-blog και το Kotsovolos.gr για να μάθεις από πρώτο χέρι, όλα όσα πρόκειται να ανακοινωθούν!

Μπορείς να δεις ακόμη