Infinity Gear Alpha desktop PCs, κορυφαία λύση για εργασία και ψυχαγωγία!

by Zikou Stella

Χρειάζεσαι ένα desktop PC για καθημερινές εργασίες όπως browsing, εφαρμογές γραφείου ή για «ελαφρύ» gaming; Έχεις οριοθετήσει το “budget” σου και αναζητείς τον υπολογιστή που θα καλύψει τις ανάγκες σου; Μάθε λοιπόν ότι η Infinity Gear σκέφτεται για σένα, πριν από σένα! Λανσάροντας τη νέα σειρά Infinity Gear Alpha desktop PCs που θα βρεις μόνο στον Κωτσόβολο!

 

Ο υπολογιστής που χρειάζεσαι για καθημερινή χρήση

Η Infinity Gear έχει επιλέξει και συνθέσει προσεκτικά τα υποσυστήματα του επόμενου υπολογιστή σου, συνδυάζοντας επιδόσεις και απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης.

Έτσι, θα συναντήσεις το Infinity Gear Alpha 1 με επεξεργαστή Intel Pentium Gold G6400, 8GB DDR4 μνήμη συστήματος και 250GB NVMe SSD, για να κάνεις άνετα όλες τις βασικές εργασίες σου.

Έπειτα, έρχονται οι επόμενες «συνθέσεις» Infinity Gear Alpha 3 και Infinity Gear Alpha 5 με επεξεργαστές 12ης γενιάς Intel Core i3 και Intel Core i5 Alder Lake αρχιτεκτονικής, 12 MB Intel Smart Cache, Max Turbo συχνότητα έως 4,4GHz και Hyper-Threading τεχνολογία, που συνδυάζεται με έως 16GB DDR4 (3200MHz) μνήμης συστήματος και ταχύτατο NVMe SSD (2300MB/s) έως 500GB για να εκτελεί αστραπιαία και αποδοτικά κάθε εργασία.

 

Το επόμενο βήμα με επεξεργαστές τελευταίας γενιάς

Όταν το ζητούμενο είναι ένας υπολογιστής για απρόσκοπτο multitasking και ψυχαγωγία χωρίς «κολλήματα», τότε πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα με έναν υπολογιστή Infinity Gear Alpha Rev.2.

Με επεξεργαστές 13ης γενιάς Intel Core i3 και Intel Core i5 αρχιτεκτονικής Raptor Lake, μνήμη RAM έως 16 GB DDR4 (3200MHz) και ταχύτατο NVMe SSD (1700MB/s) μπορείς άνετα να εργαστείς έχοντας ταυτόχρονα ανοιχτά πολλαπλά παράθυρα και εφαρμογές, να ανοίξεις πολλαπλές καρτέλες στον browser σου και παράλληλα να κάνεις βίντεο-κλήσεις χωρίς να φοβάσαι μην «παγώσει» η εικόνα από τον υψηλό φόρτο.

 

Οι επιδόσεις στο προσκήνιο με Infinity Gear Alpha 5S Rev.2

To κορυφαίο μοντέλο της σειράς προσφέρει το κάτι παραπάνω σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις, αφού ο 13ης γενιάς Intel Core i5-13400 με Max Turbo συχνότητα 4,6GHz και Hyper-Threading τεχνολογία, συνδυάζεται αρμονικά με 16GB DDR4 (3200MHz) μνήμης συστήματος και έναν ταχύτατο 500GB NVMe SSD (2300MB/s) για να έχεις τη «δύναμη» που χρειάζεσαι σε κάθε εργασία ακόμα και σε απαιτητικές εφαρμογές.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη Intel UHD Graphics 730 μονάδα γραφικών, που υποστηρίζει εγγενώς όλα τα σύγχρονα API (DirectX 12, Vulkan κ.α.), διαθέτει 24 Execution Units και αποδεικνύεται παραπάνω από ικανή για casual gaming, αναπαραγωγή 4Κ περιεχομένου καθώς και χρήση πολλαπλών οθονών.

Εάν επιθυμείς να παίξεις κάποιο σύγχρονο τίτλο στον υπολογιστή σου, το Infinity Gear Alpha 5S Rev.2 δεν θα σε απογοητεύσει. Με ορισμένους συμβιβασμούς όπως π.χ. να «χαμηλώσεις» την ανάλυση ή και ορισμένες παραμέτρους στις ρυθμίσεις γραφικών, θα έχεις ομαλό gaming.

Παράλληλα, το αποδοτικό τροφοδοτικό (400W) υπερκαλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες του συστήματος ακόμα και σε πλήρη φόρτο, την ίδια στιγμή που η Digital VRM τοπολογία της μητρικής αναλαμβάνει να τροφοδοτήσει σταθερά και αποδοτικά τον ισχυρό Intel επεξεργαστή.

Όπως όλα τα μοντέλα της σειράς, το Infinity Gear Alpha 5S Rev.2 παρέχει κάθε δυνατότητα σύνδεσης και δικτύωσης που θα χρειαστείς. Με 5 x USB 2.0 και 3 x USB 3.2 κάθε περιφερειακό θα βρει τη θέση του στο setup σου. Η ενσωματωμένη μονάδα ήχου αποδίδει κρυστάλλινο ήχο ακόμα και σε 7.1 Surround Sound λειτουργία.

Η Gigabit Ethernet (GbE) θύρα σε συνδέει με το δίκτυο ενώ οι πολλαπλές έξοδοι εικόνας (HDMI & D-Sub) σου επιτρέπουν να επεκτείνεις το desktop σου και σε δεύτερη οθόνη. Το παρεχόμενο adapter προσθέτει WiFi (802.11ac) και Bluetooth δυνατότητες για τις ασύρματες συνδέσεις σου.

 

 

Με τη «δύναμη» των Windows 11

Η καθαρή και ενημερωμένη εγκατάσταση των Windows 11 δίνει ακόμη περισσότερους πόντους στο Infinity Gear Alpha desktop PC σου. Τα εργαλεία του σου παρέχουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο για να μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις ό,τι αγαπάς μέσα από μια νέα εμπειρία. Το fine-tuning παρέχει μια πλειάδα ρυθμίσεων σε software και hardware επίπεδο, που καθιστούν την καθημερινή χρήση αποδοτική και απροβλημάτιστη.

 

Σχεδιασμένοι για τον σύγχρονο χρήστη

Τα επώνυμα υποσυστήματα, η αποτελεσματική απαγωγή θερμότητας από το εσωτερικό και ο εκτεταμένος ποιοτικός έλεγχος εξασφαλίζουν απροβλημάτιστη λειτουργία και κορυφαία αξιοπιστία σε ένα Infinity Gear desktop PC. Παράλληλα, ο κομψός και μινιμαλιστικός σχεδιασμός του κουτιού τα καθιστούν κατάλληλα για κάθε σύγχρονο γραφείο ή γενικότερα χώρο.

Ακόμα και αν οι ανάγκες σου μεγαλώσουν, το Infinity Gear Alpha σύστημά σου μπορεί να τις ακολουθήσει. Με υποστήριξη για Intel Core i9 επεξεργαστές, δυνατότητα επέκτασης μνήμης έως και 64GB DDR4 καθώς και δυνατότητα προσθήκης ανεξάρτητης κάρτας γραφικών, οι επιλογές είναι πραγματικά αναρίθμητες.

Μπορείς να δεις ακόμη