Infinity Gear gaming desktop, ποιο είναι το κατάλληλο για σένα

by Aggeliki Tsoukana

 

Είσαι gamer. Θέλεις να παίζεις τους πιο σύγχρονους τίτλους σε υπερ-υψηλή ανάλυση ή και είσαι έτοιμος να κάνεις το «άλμα» στον θαυμαστό κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Ένα high-end gaming desktop είναι η καλύτερη επένδυση για να κάνεις όλα τα παραπάνω, κι ακόμη περισσότερα.

Με πανίσχυρους επεξεργαστές τελευταίας γενιάς και τις πιο σύγχρονες διακριτές κάρτες γραφικών, τα gaming desktops της Infinity Gear είναι σχεδιασμένα για υψηλού επιπέδου gaming και έντονο multitasking. Μένει μονάχα να επιλέξεις το Infinity Gear gaming desktop που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες. Κι ο οδηγός που ακολουθεί θα κάνει πιο εύκολη την επιλογή σου.

 

 

Σχεδιασμός

Μήπως είσαι λάτρης της “stealth” εμφάνισης, με μινιμαλιστικό σχεδιασμό κουτιού, ή προτιμάς κάτι πιο έντονο και εντυπωσιακό; Μπορεί, επίσης, να έχεις περιορισμένο χώρο στο γραφείο και να χρειάζεσαι ένα compact κουτί. Η Infinity Gear έχει προνοήσει πριν από σένα για σένα.

Θα βρεις gaming desktop με μετριοπαθής παρουσία, αλλά με κραυγαλέες επιδόσεις όπως είναι η σειρά Infinity Gear Stealth και η σειρά Infinity Gear Mini. Επιπλέον, ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο που έχεις στο playroom σου, θα βρεις υπολογιστές με μικρό κουτί, όπως το Infinity Gear Stealth 3 Rev.2. Από την άλλη, ένας υπολογιστής με μεγαλύτερο κουτί θα σού δώσει περισσότερη ελευθερία σε ό,τι αφορά σε μελλοντική αναβάθμιση. Διαθέτουν μεγαλύτερη μητρική πλακέτα για να προσθέσεις και δεύτερη κάρτα γραφικών, ενώ οι περισσότερες θέσεις για σκληρούς δίσκους σου δίνουν το περιθώριο να προσθέσεις περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον, μπορεί στο μέλλον να προσθέσεις υδρόψυξη με εντυπωσιακό φωτισμό RGB. Αν και μπορείς να βρεις ένα έτοιμο desktop με εντυπωσιακή εμφάνιση, όπως είναι π.χ. το -εξωφρενικά εντυπωσιακό- Infinity Gear Model 9S ROG White.

Μάλιστα, σε ορισμένα μοντέλα, η Infinity Gear σού παρέχει τη δυνατότητα να προσαρμόσεις το κουτί υπολογιστή στα δικά σου μέτρα. Το Infinity Gear Model 3 Rev.3, για παράδειγμα, παρέχει εναλλάξιμα trims για την πρόσοψη του case. Παράλληλα, οι τρεις aRGB ανεμιστήρες και ο addressable LED φωτισμός στο εσωτερικό καθιστούν την εικόνα του Model σου προσωπική υπόθεση.

 

Απόδοση

Όταν το ζητούμενο είναι να παίζεις video games στον υπολογιστή, τότε τον «πρώτο λόγο» έχει η κάρτα γραφικών. Κι από εκεί ξεκινάμε, σε ό,τι αφοράς στις επιδόσεις.

Για να έχεις πάντα υψηλό και ομαλό frame rate σε όλα τα ΑΑΑ παιχνίδια, σου προτείνουμε να επενδύσεις σε gaming desktop με ισχυρή κάρτα γραφικών όπως nVidia GeForce RTX 3060 και AMD Radeon RX 6800. Μπορεί η κάρτα γραφικών να ανεβάζει το κόστος, αλλά θα έχεις την «ωμή δύναμη» που χρειάζεσαι για να παίζεις ανταγωνιστικά παιχνίδια όπως τα Apex, Call of Duty Warzone και Modern Warfare, με απίστευτα ομαλή εικόνα και χωρίς “lag” στην οθόνη σου. Επιπλέον, αξίζει τον κόπο, δεδομένου ότι χρειάζεσαι τουλάχιστον 90 fps για να απολαύσεις στο έπακρο την εμπειρία VR, με ένα προηγμένο Virtual Reality Headset όπως το Oculus Quest 2.

Εάν έχεις περιορισμένο προϋπολογισμό, ένα σύστημα με nVidia GeForce GTX 1660 θα «τρέξει» ικανοποιητικά όλους τους AAA τίτλους, σε High ή Medium settings γραφικών. Αντίστοιχα, με την κάρτα γραφικών GeForce GT 1030 της nVidia θα υπάρχει μεγαλύτερος συμβιβασμός στα «βαριά» παιχνίδια. Ωστόσο θα μπορείς να απολαμβάνεις ομαλό gaming.

Οι υπολογιστές της Infinity Gear είναι προσεγμένοι μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Από την επιλογή υποσυστημάτων και το βέλτιστο συνδυασμό τους, μέχρι την προσεκτική τακτοποίηση των καλωδίων. Έτσι, οι κάρτες γραφικών συνδυάζονται με τους αντίστοιχους επεξεργαστές και την αντίστοιχη μνήμη RAM. Έτσι, για παράδειγμα, ακόμα κι ένα προσιτό gaming desktop όπως το Infinity Gear Core 3S, προσφέρει επεξεργαστή 10ης γενιάς, άφθονη μνήμη RAM και κάρτα γραφικών για να παίζεις τους τωρινούς αλλά και τους επερχόμενους ΑΑΑ τίτλους.

 

 

Αποθηκευτικός χώρος

Θα βρεις gaming desktops με μεγάλη χωρητικότητα δίσκου για να αποθηκεύσεις όλα τα αγαπημένα σου παιχνίδια, αλλά και να σου μείνει χώρος για τα υπόλοιπα αρχεία και προγράμματα που χρησιμοποιείς. Πολλές προτάσεις όπως το Infinity Gear Model R5 Navi Rev.3, που έρχονται με δύο αποθηκευτικά μέσα. Το συγκεκριμένο desktop, μάλιστα, περιλαμβάνει ένα 250GB SSD της Crucial για απίστευτες ταχύτητες ανάγνωσης/ εγγραφής και ένα μηχανικό δίσκο χωρητικότητας 1ΤΒ. Επομένως, ο αποθηκευτικός χώρος είναι άπλετος, αξιόπιστος και ταχύς.

 

Επιλογές συνδεσιμότητας

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει να εξετάσεις είναι οι επιλογές συνδεσιμότητας που προσφέρει ένα Infinity Gear gaming desktop, τόσο σε ό,τι αφορά στις θύρες εισόδου όσο και στις θύρες εξόδου, κυρίως για λόγους συμβατότητας με περιφερειακές συσκευές.

Επίσης, όσο περισσότερες οι θύρες που προσφέρει τόσο το καλύτερο. Τα βασικά περιφερειακά που θα συνδέσεις σε αυτό, όπως gaming πληκτρολόγια, gaming ποντίκια και gaming headsets, δεσμεύουν τουλάχιστον 3 θύρες USB. Ιδανικά, θα χρειαστείς ένα σύστημα με τουλάχιστον 6 θύρες USB 3.0, 3 θύρες DisplayPort και 1 θύρα HDMI.

Όλα τα desktops της Infinity Gear διαθέτουν τις πιο πρόσφατες και ταχύτερες συνδέσεις μπορούν να φιλοξενήσουν μια πληθώρα περιφερειακών υψηλής απόδοσης. Για παράδειγμα, εάν έχεις έναν εξωτερικό δίσκο με USB 3.1, καλό είναι να είναι να επιλέξεις ένα desktop που θα σου προσφέρει ίδιο πρότυπο συνδεσιμότητας για να αξιοποιήσεις την υψηλή ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων που προσφέρει το πρότυπο USB 3.1.

 

Επεκτασιμότητα υπολογιστή

Αν θελήσεις στο μέλλον να προσθέσεις περισσότερη μνήμη RAM, να αναβαθμίσεις ή και να προσθέσεις μία κάρτα γραφικών, θα χρειαστείς ένα gaming desktop με επεκτάσιμη μητρική κάρτα. Επίσης, ίσως θέλεις να ενισχύσεις τη ψύξη του υπολογιστή με περισσότερους ανεμιστήρες ή και υδρόψυξη.

Αυτό σημαίνει ότι είναι προτιμότερο να επενδύσεις σε υπολογιστή με μητρική που προσφέρει τουλάχιστον 4 θύρες μνήμης RAM και τουλάχιστον ακόμα 2 θύρες PCIe. Ευτυχώς, στη σελίδα προιόντος, σε κάθε gaming desktop της Infinity Gear, θα δεις αναλυτικά όλα τα specs του υπολογιστή στον οποίο ενδιαφέρεσαι να επενδύσεις. Με άλλα λόγια, γνωρίζεις εκ των προτέρων τις δυνατότητες επέκτασης που προσφέρει η μητρική κάρτα, αλλά και τις δυνατότητες επέκτασης που προσφέρει το κουτί στο οποίο στεγάζονται τα υποσυστήματα του υπολογιστή.

 

Κορυφαία εμπειρία gaming με ένα Infinity Gear Desktop

Η επένδυση σε ένα Infinity Gear desktop PC έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι θα αποκτήσεις έναν υπολογιστή που έχει το βέλτιστο συνδυασμό υποσυστημάτων. Σε έναν κόσμο ποικίλων DIY και build to order συνθέσεων είναι ο προσεκτικός σχεδιασμός, οι πολύωρες δοκιμές και η χωρίς συμβιβασμούς επιλογή των υποσυστημάτων, που εγγυώνται την gaming εμπειρία που αναζητάς.

Μπες στο kotsovolos.gr και βρες όλα τα πανίσχυρα desktop με την υπογραφή της Infinity Gear.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη