Καλοκαίρι, ώρα για διασκέδαση στην παραλία και πικ-νικ

by Zikou Stella

Ο Αύγουστος ήρθε, οι καλοκαιρινές διακοπές σου είτε έχουν έρθει, είτε έχουν αρχίσει να φαίνονται στον ορίζοντα. Η τεράστια ακτογραμμή της χώρας μας καθιστά τις παραλίες ιδανικό προορισμό για να περάσεις ευχάριστα την άδειά σου, με φίλους ή με την οικογένειά σου. Δεν αρκεί μόνο η επιλογή της κατάλληλης τοποθεσίας. Θα πρέπει να έχεις φροντίσει από πριν να έχεις εφοδιαστεί με τον απαραίτητο εξοπλισμό για να περάσεις όσο το δυνατό πιο άνετα γίνεται και γιατί όχι να γίνεις η ψυχή του πάρτι, εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Στα καταστήματα Κωτσόβολος θα βρεις όλα εκείνα που δεν πρέπει να λείπουν από τις αποσκευές σου ενώ το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα μπορέσει να λύσει άμεσα κάθε σου απορία.

 

 

Μουσική δίχως όρια

Η μουσική αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους να συνοδεύσεις τις βουτιές σου στη θάλασσα, ένα δροσερό κοκτέιλ, μια παγωμένη μπύρα, ακόμα και το φαγητό σου, τη στιγμή που η θάλασσα δροσίζει τα πόδια σου και το μελτεμάκι χαϊδεύει το πρόσωπό σου. Στα καταστήματα Κωτσόβολος θα βρεις μια σειρά από φορητά ηχεία, τα οποία θα μπορέσεις να συνδέσεις με το κινητό, το tablet ή το laptop σου μέσω Bluetooth και να μετατραπείς στον αγαπημένο DJ της παρέας. Με ένταση έως 400W και πιστοποίηση για αντοχή σε συνθήκες υγρασίας και σκόνης, πολύ εύκολα θα προσφέρεις ψυχαγωγία όχι μόνο στους δικούς σου ανθρώπους αλλά και σε όσους άλλους λουόμενους έχουν τον ίδιο ενθουσιασμό.

 

Κρύο νερό και φρέσκο φαγητό με ένα φορητό ψυγείο

Το φορητό ψυγείο είναι ένα από τα απαραίτητα αξεσουάρ για κάθε σου εξόρμηση. Είτε προτιμήσεις ένα σε μορφή τσάντας, είτε ένα πάγου, είτε ένα ηλεκτρικό, που αντλεί ενέργεια από τη μπαταρία του αυτοκινήτου σου, λειτουργεί αθόρυβα και θα σε καλύψει για πολλές ώρες. Το να έχεις πάντοτε μαζί σου δροσερό νερό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά όταν η ζέστη βρίσκεται στα φόρτε της. Επιπλέον, δεν έχεις τον φόβο της αλλοίωσης των τροφίμων λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, προσέχοντας παράλληλα την υγεία τη δική σου και της οικογένειάς σου. Με ένα φορητό ψυγείο, η παραμονή σου οπουδήποτε γίνεται πολύ πιο άνετη και μπορεί να παραταθεί δίχως περιορισμούς.

 

Ανεμιστήρας μπαταρίας για δροσιά στο φουλ

Σίγουρα δεν μπορείς να κουβαλάς μαζί σου ολόκληρο κλιματιστικό, όμως ένας ανεμιστήρας μπαταρίας θα σου προσφέρει δροσιά την ώρα που τη χρειάζεσαι, βοηθώντας σε να αναπληρώσεις ένα μέρος από την ενέργεια που σου στέρησε η ζέστη. Το μόνο που θα χρειαστείς επιπλέον είναι μερικές αλκαλικές μπαταρίες, που επίσης θα μπορέσεις να προμηθευτείς από κάποιο κατάστημα Κωτσόβολος. Την ώρα του φαγητού, του μεσημεριανού ύπνου ή τη στιγμή που είσαι αραχτός στην αιώρα, η αίσθηση που θα σου προσφέρει ο φορητός ανεμιστήρας θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την απόλαυσή σου.

 

 

Power bank για να μη μείνεις ποτέ από μπαταρία

Σε λίγο όπως φαίνεται θα καθιερωθεί η φράση: «Που πας στην εξοχή δίχως Power Bank;» Με τους ρυθμούς που τρέχει η σύγχρονη ζωή και τις υποχρεώσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, πόσες και πόσες φορές έχεις πει: “Aς επιστρέψουμε γιατί το κινητό μου έχει λίγη μπαταρία και περιμένω μια σημαντική κλήση”.  Ώρα να απαλλαγείς από αυτόν τον πονοκέφαλο, επιλέγοντας το κατάλληλο power bank για να έχει το κινητό σου, το tablet σου, το laptop σου, ακόμα και το φορητό σου ηχείο, όλη την ενέργεια που απαιτείται, την κατάλληλη στιγμή. Έτσι, ποτέ πια δεν θα χρειαστεί να διακόψεις πρόωρα τη διασκέδασή σου, λόγω της οποιασδήποτε υποχρέωσης.

 

Αντικουνουπικό Beurer για ευχάριστες βραδιές

Σίγουρα δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις πει, ας κάτσουμε ακόμα λίγο και δίχως να το καταλάβεις έχει νυχτώσει. Το κακό είναι ότι, μαζί με τη νύχτα, το καλοκαίρι, είτε στη θάλασσα είσαι, είτε στο βουνό, στην παρέα θα προστεθούν απρόσκλητοι επισκέπτες, που δεν είναι άλλοι από τα κουνούπια. Πέρα από τους παραδοσιακούς τρόπους προστασίας, ο Κωτσόβολος σου προτείνει τη συσκευή ανακούφισης τσιμπήματος, Beurer BR10. Ουσιαστικά, θεραπεύει τα τσιμπήματα των εντόμων. Λειτουργεί με τεχνολογία που δεν χρησιμοποιεί χημικές ουσίες, μόνο με θερμότητα, οπότε είναι κατάλληλο για χρήση και από εγκύους. Έτσι, οι βραδιές σου στην εξοχή θα γίνονται ακόμα πιο απολαυστικές και ασφαλείς.

 

 

Όλα τα αξεσουάρ παραλίας στον Κωτσόβολο

Ετοιμάζεσαι για διακοπές και ψάχνεις κατάστημα για να προμηθευτείς όλα τα αξεσουάρ για την παραλία, δίχως να τρέχεις δεξιά και αριστερά; Ο Κωτσόβολος είναι έτοιμος να ικανοποιήσει κάθε σου ανάγκη. Σκουφάκια, γυαλιά κολύμβησης, μάσκες, αναπνευστήρες, ειδικές ωτασπίδες, ρακέτες, μπαλάκια, πετσέτες, στρώματα θαλάσσης και διαφόρων άλλων ειδών φουσκωτά, ομπρέλες, σκίαστρα παραλίας, καρέκλες παραλίας και πολυθρόνες, ξαπλώστρες, τραπεζάκια, SUP, κανό καγιάκ και πολλά άλλα σε περιμένουν να τα βάλεις στο καλάθι σου και να περάσεις τις πιο απολαυστικές διακοπές της ζωής σου.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη