Την έχεις δει series lover; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Κάθε εβδομάδα σου μεταφέρουμε τα νέα για τις σημαντικότερες πρεμιέρες ταινιών που μπορείς να απολαύσεις μέσα από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

The Bear (Disney+)

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς The Bear έρχεται στο Disney+ στις 2 Αυγούστου 2023. Πρόκειται για μια αμερικανική κωμωδία, με πρωταγωνιστή έναν βραβευμένο, νεαρό σεφ, που επιστρέφει στη γενέτειρά του το Σικάγο για να αναλάβει το σαντουϊτσάδικο του αδελφού του που έφυγε από τη ζωή.

“O Carmen Berzatto, ένας λαμπρός νεαρός σεφ από τον κόσμο της υψηλού επιπέδου εστίασης, αναγκάζεται να επιστρέψει στην πόλη που γεννήθηκε για να διευθύνει το οικογενειακό σαντουϊτσάδικο – το Original Beef of Chicagoland – μετά από έναν απροσδόκητο θάνατο στην οικογένειά του. Ένας κόσμος τελείως διαφορετικός από ό,τι είχε συνηθίσει και ο Carmy πρέπει να βρει ισορροπία στη ζωή του, έπειτα από αυτή την τεράστια αλλαγή, η οποία τον έφερε από εστιατόρια με αστέρι Michelin στην κουζίνα της μικρής επιχείρησης που είναι γεμάτη με απερίσκεπτο προσωπικό και τεταμένες οικογενειακές σχέσεις. Όλα αυτά ενώ αντιμετωπίζει τον αντίκτυπο της αυτοκτονίας του αδελφού του”.

Πρωταγωνιστούν οι: Jeremy Allen White, Ebon-Moss Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Abby Elliot, Liza Colón-Zayas, Matty Matheson, Oliver Platt, Chris Witaske, Molly Gordon, Corey Hendrix και Richard Esteras. Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από δέκα επεισόδια.

 

 

The Lincoln Lawyer (Netflix)

Από τις 3 Αυγούστου 2023, το δεύτερο μέρος της δεύτερης σεζόν της σειράς The Lincoln Lawyer θα είναι διαθέσιμο στο Netflix.

Στο The Lincoln Lawyer, ο Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo), υποδύεται έναν ιδεαλιστή δικηγόρο που δραστηριοποιείται στο Los Angeles και αναλαμβάνει μικρές και μεγάλες υποθέσεις. Τα γεγονότα της δεύτερης σεζόν είναι βασισμένα στο τέταρτο βιβλίο της σειράς The Lincoln Lawyer του Michael Connelly, με τίτλο The Fifth Witness.

Πρωταγωνιστούν οι Garcia-Rulfo ως Haller, Neve Campbell ως Maggie McPherson, Becki Newton ως Lorna Crane, Jazz Raycole ως Izzy Letts και Angus Sampson ως Cisco. Οι Krista Warner και Ntare Guma Mbaho Mwine επιστρέφουν στους ρόλους τους. Τους πλαισιώνουν οι “νεοφερμένοι”, Lana Parilla ως Lisa Trammell, Yaya DaCosta ως Andrea “Andy” Freeman, Matt Angel ως Henry Dahl και Angélica María ως Elena.

 

 

Heartstopper (Netflix)

Η δεύτερη σεζόν της σειράς Heartstopper θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 3 Αυγούστου 2023. Ο Nick και ο Charlie απολαμβάνουν τη νέα τους σχέση. Η Tara και η Darcy αντιμετωπίζουν απρόβλεπτες προκλήσεις και ο Tao και η El καταφέρνουν να γίνουν κάτι περισσότερο από φίλοι. Με τις εξετάσεις στον ορίζοντα, μια σχολική εκδρομή στο Παρίσι και έναν χορό που πρέπει να προγραμματίσει, η συμμορία έχει να αντιμετωπίσει πολλά, καθώς ταξιδεύει στα επόμενα στάδια της ζωής, της αγάπης και της φιλίας.

Πρωταγωνιστούν οι: Kit Connor ως Nick, Joe Locke ως Charlie, Yasmin Finney ως Elle Argent, Corinna Brown ως Tara Jones, William Gao ως Tao Xu, Kizzy Edgell ως Darcy Olsson, Tobie Donovan ως Isaac Henderson, ενώ η Olivia Colman θα έχει και πάλι τον ρόλο της μητέρας του Nick.

To cast της δεύτερης σεζόν περιλαμβάνει επίσης τους: Leila Khan ως Sahar Zahid, Jack Barton ως David Nelson (ο μεγαλύτερος αδελφός του Nick), Bradley Riches ως James McEwan, Nima Taleghani ως Mr. Farouk, Bel Priestley ως Naomi, Ash Self ως Felix και Thibault de Montalembert που θα υποδύθεί τον πατέρα του Nick, Stephane.

 

 

Bloodlands (Cosmote TV Series)

Η σειρά Bloodlands έκανε πρεμιέρα στην Cosmote TV. Ο James Nesbitt υποδύεται τον Tom Brannick, έναν βετεράνο ντετέκτιβ που βυθίζεται στο δικό του σκοτεινό παρελθόν για να προσπαθήσει να λύσει μια διαβόητη υπόθεση με τεράστια προσωπική σημασία: Μια σειρά από μυστηριώδεις εξαφανίσεις που συνδέονται με μια ταραχώδη περίοδο στην ιστορία της Βόρειας Ιρλανδίας πριν από περισσότερα από 20 χρόνια. Είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι γάτας και ποντικιού και το διακύβευμα δεν ήταν ποτέ υψηλότερο. Το Bloodlands είναι επίσης ένα δράμα που προκαλεί τη σκέψη και εξερευνά την ισορροπία μεταξύ της αναζήτησης δικαιοσύνης για τα εγκλήματα του παρελθόντος και της προστασίας της σημερινής ειρήνης.

Στο πλευρό του Newsbitt βρίσκονται οι: Charlene McKenna (Peaky Blinders, Ripper Street), Lisa Dwan (Top Boy, Trust), Lorcan Cranitch (Fortitude, The Dig), Ian McElhinney (Derry Girls, Game of Thrones), Michael Smiley (Luther, Dead Still), Susan Lynch (Happy Valley, Save Me) και Lola Petticrew (A Bump Along The Way).

 

 

Physical (Apple TV+)

Η τρίτη σεζόν της σειράς Physical κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα Apple TV+ στις 2 Αυγούστου 2023.

Με φόντο τον ειδυλλιακό αλλά εύθραυστο παράδεισο της παραλίας του San Diego της δεκαετίας του 1980, η σειρά ακολουθεί τη Sheila Rubin καθώς μεταμορφώνεται από μια ήσυχη, γεμάτη βάσανα νοικοκυρά σε κυρίαρχη επιχειρηματία στον χώρο της γυμναστικής. Στο ταξίδι της, η Sheila έδωσε μάχη για να βγει από έναν μη ικανοποιητικό γάμο με τον Danny, δημιούργησε μια επικίνδυνη σχέση με τον μεγιστάνα των ακινήτων John Breem και αντιμετώπισε τις σκοτεινές φωνές μέσα στο μυαλό της που την τρόμαζαν και την καταπίεζαν για τόσο καιρό. Με τη βοήθεια της πιστής της φίλης και τώρα συνεταίρου της Greta, η Sheila βρήκε αυτοπεποίθηση και εσωτερική δύναμη μέσα από τη δουλειά της ως εκπαιδεύτρια και επιχειρηματίας με το Body by Sheila.

Στην τρίτη και τελευταία σεζόν, η Sheila βρίσκει το κύρος της να αμφισβητείται από την ανερχόμενη θεά της εκγύμνασης διασημοτήτων, Kelly Kilmartin, η οποία γίνεται όχι μόνο επαγγελματική απειλή, αλλά καταφέρνει να μπει στο κεφάλι της. Θα επικρατήσει η Sheila ή η παρουσία της Kelly στη ζωή της θα υπονομεύσει την επίπονη θεραπεία και τη σταθερότητα για την οποία η Sheila εργάστηκε τόσο σκληρά.

Πρωταγωνιστούν οι: Rose Byrne, Rory Scovel, Dierdre Friel, Paul Sparks και Zooey Deschanel.

 

 

Στο Κάμπινγκ (ERTFLIX)

Τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ που έκανε πρεμιέρα το 1989 και θα τη βρεις στο ERTFLIX. Επίκαιρη λόγω του ότι τα γεγονότα της διαδραματίζονται σε ένα οργανωμένο κάμπινγκ κατά τη διάρκεια μιας θερινής σεζόν.

Ο επιχειρηματίας Τάκης Αγγελόπουλος λαμβάνει κρατική επιχορήγηση για να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις του οργανωμένου κάμπινγκ του. Προσλαμβάνει τον Μήτσο Πέππα, ένα βοσκό από το Αραχναίο ως δάσκαλο ιππασίας, τον Σπύρο ως εκπαιδευτή σερφ και θαλάσσιου σκι και τον Τεό που θα έχει τον ρόλο του ναυαγοσώστη. Στην παρέα υπάρχουν επίσης ο Τάσος ο αγροφύλακας, η Κατίνα η μαγείρισσα, ο χαρτοκλέφτης Θύμιος, ο μπάρμαν Πετράν αλλά και ο Μάιμος, ο τρελός του χωριού. Μαζί με τους τουρίστες θα εμπλακούν σε σπαρταριστές καταστάσεις.

Πρωταγωνιστούν οι: Τάκης Μόσχος, Νίκος Καλογερόπουλος, Νίκος Χύτας, Ντίνος Αυγουστίδης, Λυδία Λένωση, Μανώλης Δεστούνης.

 

 

Μπες στο site του Κωτσόβολου και ανακάλυψε όλες τις QLED TV που θα ζωντανέψουν την εμπειρία θέασης με αμέτρητα χρώματα, απίθανα ρεαλιστική κίνηση και τέλειο ήχο.

 

Μπορείς να δεις ακόμη