Κάμερες και ασύρματα ακουστικά Logitech σχεδιασμένα για την υβριδική εποχή εργασίας

by Aggeliki Tsoukana

Το υβριδικό μοντέλο εργασίας είναι ένα στιλ εργασίας που επιτρέπει στους υπαλλήλους να συνδυάζουν εργασίες από διαφορετικές τοποθεσίες, όπως σπίτι, εν κινήσει ή γραφείο. Πράγμα που συμβάλει θετικά στην παραγωγικότητα και στο επίπεδο συνεργασίας μεταξύ εργαζομένων.

Η Logitech, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της εποχής φέρνει στην αγορά δύο νέες σειρές προϊόντων, τις webcams Brio 500 και τα ασύρματα ακουστικά Zone Vibe. Οι νέες προτάσεις της εταιρείας αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις των χρηστών όταν εργάζονται από το σπίτι, ενώ εκσυγχρονίζουν τις εμπειρίες εργασίας αλλά και του παιχνιδιού.

 

 

Μία νέα κλάση webcams

Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι περισσότεροι από το 89% των ενηλίκων που εργάζονται από το σπίτι έχουν να αντιμετωπίσουν μη κολακευτικές γωνίες κάμερας, κακές συνθήκες φωτισμού και περιορισμούς στο οπτικό πεδίο όταν χρησιμοποιούν την ενσωματωμένη κάμερα του φορητού υπολογιστή. Έτσι, οι νέες webcams Brio 500 έρχονται να εξαλείψουν αυτό το ζήτημα, κι όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, οι νέες webcams της Logitech είναι σχεδιασμένες για όσους θέλουν ποιότητα ήχου και βίντεο εταιρικού επιπέδου, εξατομίκευση και πιο συναρπαστική εμπειρία σε βιντεοκλήσεις, επιλύοντας τις πιο κοινές προκλήσεις σε μια τηλεδιάσκεψη.

 

 

Καινοτόμες τεχνολογίες δικτυακής κάμερας

Η σειρά Brio 500 προσφέρει τη νέα λειτουργία Show Mode που διευκολύνει την κοινή χρήση σκίτσων ή άλλων φυσικών αντικειμένων στο γραφείο. Με ένα καινοτόμο σύστημα στήριξης και ενσωματωμένο αισθητήρα επιτρέπει στους χρήστες να κλίνουν την κάμερα προς τα κάτω για να εστιάσουν σε αντικείμενα, με την Brio να αναστρέφει αυτόματα την εικόνα για να αποδώσει τον σωστό προσανατολισμό σε βιντεοκλήσεις.

Η τεχνολογία RightSight ενεργοποιείται μέσω του λογισμικού Logi Tune, για να κεντράρει αυτόματα τον χρήστη, ακόμα και όταν μετακινείται. Παράλληλα, οι ενσωματωμένες καινοτομίες όπως το RightLight 4 διορθώνουν αυτόματα τον χαμηλό φωτισμό. Πράγμα που σημαίνει ότι τέρμα οι «γυαλάδες» ή και οι μη κολακευτικές γωνίες. Τώρα μπορείς να απευθύνεσαι στους συνεργάτες σου με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό.

 

 

Εμφάνιση και σχεδιασμός από το μέλλον

Όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα έρχονται συνδυαστικά με κομψό σχεδιασμό και όμορφα χρώματα, γραφίτης, υπόλευκο και ροζ, για να έχεις την ελευθερία να προσαρμόσεις τον σταθμό εργασίας σου. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις εξοπλισμό και διαρρύθμιση χώρου που ταιριάζει στην προσωπικότητά σου και στο γούστο σου!

 

 

Ακουστικά Zone Vibe

Η νέα σειρά Zone Vibe της Logitech είναι τα πρώτα ασύρματα ακουστικά στην αγορά που συνδυάζουν επιδόσεις επαγγελματικού επιπέδου με την άνεση, το στιλ και την οικονομική προσιτότητα.

 

Καινοτομίες ήχου

Συμβατά με την πλατφόρμα βιντεοσυσκέψεων που χρησιμοποιείς καθημερινά, τα νέα ακουστικά Zone Vibe της Logitech διαθέτουν εξαιρετικό ήχο τόσο για εργασία όσο και για παιχνίδια. Το προηγμένο μικρόφωνο με τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, ο καθηλωτικός ήχος, ο ελαφρύς σχεδιασμός και οι 18 ώρες ομιλίας καθιστούν τα Zone Vibe ιδανικά για εργασία από το σπίτι και παράλληλα αρκετά επαγγελματικά για το γραφείο.

Οι οδηγοί ηχείων 40 mm με κωδικοποιητή AAC παρέχουν μπάσα με γεμάτο σώμα, ευκρινείς υψηλότερες συχνότητες και χαμηλή παραμόρφωση, την ίδια στιγμή που το μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου με τεχνολογία διαμόρφωσης δέσμης διασφαλίζει ότι οι χρήστες ακούγονται καθαρά στους ακροατές χωρίς θόρυβο στο παρασκήνιο.

 

Εργασία ή παιχνίδι με στιλ!

Σχεδιασμένα για έναν σύγχρονο τρόπο ζωής με γνώμονα την προσιτή τιμή, τα Zone Vibe είναι φτιαγμένα για όλους όσους εργάζονται ή και παίζουν. Κατασκευασμένα για άνεση με μαλακό πλεκτό ύφασμα και αφρό μνήμης, τα νέα ακουστικά της Logitech δεν θα σε κουράσουν ποτέ. Παράλληλα, έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε τρία μοντέρνα χρώματα, γραφίτης, υπόλευκο και ροζ, για να τα ταιριάξεις με τον υπόλοιπο εξοπλισμό σου.

Η ασύρματη συνδεσιμότητα σου επιτρέπει να περπατάς στο σπίτι ή στο γραφείο σου και να μένεις συνδεδεμένος έως και 30 μέτρα από τον υπολογιστή σου. Και με μπαταρία μεγάλης διάρκειας, για να απολαμβάνεις έως και 20 ώρες χρόνου ακρόασης και 18 ώρες χρόνου ομιλίας με πλήρη φόρτιση.

Χάρη στην εργονομική σχεδίαση, αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικών πραγματοποιεί ομαλές μεταβάσεις από κλήσεις εργασίας σε ακρόαση για διασκέδαση. Απλά κατέβασε τον βραχίονα μικροφώνου όταν θέλεις να εργαστείς και αναδίπλωσέ τον, για ταινίες και μουσική.

 

Ο ιδανικός εξοπλισμός για τμήματα ΙΤ

Για τις ομάδες IT που εξοπλίζουν τους σταθμούς εργασίας των εργαζομένων και τα οικιακά γραφεία, η σειρά Brio είναι plug-and-play, συμβατή με τις περισσότερες πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης και πιστοποιημένη για το Microsoft Teams, το Google Meet και το Zoom. Η ενσωμάτωση του Logitech Sync στην Brio 500 επιτρέπει στους διαχειριστές IT να ενημερώνουν το λογισμικό και να αντιμετωπίζουν προβλήματα απομακρυσμένα, ώστε οι υβριδικές ομάδες να μπορούν να δουλεύουν χωρίς διακοπές.

Τα Ασύρματα Zone Vibe προσφέρουν στους εργαζόμενους ήχο εταιρικού επιπέδου, ευκολία χρήσης και κομψότητα για πολλούς τύπους χρηστών, ώστε να μη χρειάζεται πλέον να «ανταλλάσσουν» την «καλή εμφάνιση» για έναν «καλό ήχο». Λόγω της συμβατότητας με τις μεγάλες πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης αλλά και της δυνατότητας προώθησης ενημερώσεων μέσω του Logi Tune και του Logitech Sync το τμήμα IT έχει λιγότερα προβλήματα και αιτήσεις βοήθειας για διαχείριση.

Η νέα σειρά webcams και τα εκμοντερνισμένα ακουστικά προσφέρουν ποιότητα, στιλ, αλλά και βιωσιμότητα στους σημερινούς εργαζόμενους, αφού συσκευάζονται σε χαρτί που προέρχεται από δάση πιστοποιημένα με FSC και άλλες ελεγχόμενες πηγές.

Μπορείς να δεις ακόμη