Καθάρισε εύκολα το σπίτι από τις τρίχες των κατοικιδίων σου

 

Αποτελούν την πιο στενή σου συντροφιά. Θα ήθελες να τα έχεις όλη την ώρα μαζί σου, όμως υπάρχουν φορές που η φροντίδα τους απαιτεί χρόνο και υπομονή, ειδικά σε συγκεκριμένες εποχές του χρόνου. Αναφερόμαστε φυσικά στα αγαπημένα σου τετράποδα κατοικίδια και στο τρίχωμα που αφήνουν πίσω τους, πάνω στους καναπέδες, στα κρεβάτια, ή στα αγαπημένα σου ρούχα. Ο μόνος τρόπος για να διατηρείς την κατάσταση υπό έλεγχο είναι να είσαι επιμελής και στρατηγικός με τη φροντίδα του αγαπημένου σου ζώου.

Ξεκινώντας από τα βασικά, η νούμερο ένα κίνηση που θα σε γλιτώσει από αρκετό κόπο είναι να φροντίσεις να μάθεις από την αρχή στο ζωάκι σου να κοιμάται σε συγκεκριμένα σημεία. Καλό είναι να επιλέξεις ένα κρεβατάκι/καλαθάκι. Ακόμα και αν θες να κοιμάται στο κρεβάτι ή στον καναπέ δίπλα σου, φρόντισε τουλάχιστον να έχει τον δικό του χώρο. Ιδανικά πάνω σε μία fleece κουβέρτα που θα συγκρατήσει τις περισσότερες τρίχες σαν μαγνήτης. Ναι, ο στατικός ηλεκτρισμός εδώ είναι σύμμαχός σου!

 

 

Πολύ σημαντικό είναι και τo βούρτσισμα. Ιδανικά θα πρέπει να γίνεται μία φορά την ημέρα. Όσο πιο επιμελής είσαι με το βούρτσισμα του τριχώματος, τόσο λιγότερες τρίχες θα κυνηγάς στη συνέχεια μέσα στον χώρο σου. Για τις υπόλοιπες “ατίθασες” τρίχες, ο Κωτσόβολος και η αποκλειστική γκάμα από σκούπες, σκούπες stick και σκουπάκια της Black & Decker είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου. Όλα τα μοντέλα είναι επαναφορτιζόμενα και φορητά, που σημαίνει ότι μπορείς να τα πάρεις σε κάθε γωνιά του σπιτιού, χωρίς να περιορίζεσαι από καλώδια, αλλά και να καθαρίζεις τις τρίχες από το πάτωμα μέχρι το αυτοκίνητο.

 

Το μικρότερο σκουπάκι της σειράς, το  Black & Decker BHHV520BFP Pet, αν και έχει βάρος μόλις 1,2 κιλών, διαθέτει κάδο χωρητικότητας 700ml με εύκολο άδειασμα με μόλις ένα κουμπί και αυτονομία που φτάνει τα 21 λεπτά. Επιπλέον ο Smart Tech LED πίνακας ελέγχου σε ενημερώνει πότε τα φίλτρα χρειάζονται καθάρισμα. Τα φίλτρα αυτά αφαιρούνται και καθαρίζονται εύκολα χωρίς να αγγίξεις τη βρωμιά, ώστε να διατηρείς το σκουπάκι σου πάντα σε άριστη κατάσταση.

 

Στον αντίποδα, η Black & Decker BHFEV362DP Extreme Pet 4 Σε 1 είναι η πιο ισχυρή επαναφορτιζόμενη σκούπα τύπου Stick της γκάμας. Έχει ισχύ 36V, αυτονομία που ξεπερνάει τα 75 λεπτά, και ειδική μπάρα Pet με λαστιχένια δόντια που μαζεύει αποτελεσματικά όλες τις τρίχες. Διαθέτει τρεις επιλογές ταχύτητας, ανάλογα με το τι καλείσαι να καθαρίσεις. Σου παρέχει διαφορετικά εξαρτήματα για να καθαρίσει αποτελεσματικά, δάπεδα, σαλόνια, μέχρι έπιπλα, μετατρέποντάς την πρακτικά σε σκουπάκι όταν αφαιρεθεί ο σωλήνας επέκτασης.

 

 

Ιδιαίτερη είναι και η Black & Decker SVJ520BFSP Pet 2 σε 1. Συνδυάζει σκουπάκι και σκούπα τύπου stick στο ίδιο προϊόν. Όταν χρειάζεται να καθαρίσεις το σπίτι, μπορείς να χρησιμοποιείς την σκούπα για να μην σκύβεις και για να φτάνεις τα πιο ψηλά σημεία. Όταν όμως χρειάζεται να καθαρίσεις πίσω και κάτω από έπιπλα ή σε χώρους εκτός σπιτιού, με το πάτημα ενός κουμπιού παίρνεις μόνο το σκουπάκι και γλιτώνεις από το περιττό βάρος.

Αν θες να εξερευνήσεις περισσότερες επιλογές επισκέψου το kotsovolos.gr ή το πιο κοντινό κατάστημα για να ενημερωθείς για όλα τα διαθέσιμα μοντέλα.

 

Μπορείς να δεις ακόμη