ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ BOSCH PERFECTCLIMA ASI09DW40 SERIE 4: ΑΝΕΣΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

by Aggeliki Tsoukana

Μέσα στο σπίτι, το καλοκαίρι, έχει 40oC και προσπαθείς να δροσιστείς με μια βεντάλια. Έρχεται χειμώνας, η θερμοκρασία φλερτάρει με τους 0oC και το μόνο που κάνεις για να ζεσταθείς είναι να φοράς το ένα ρούχο πάνω από το άλλο και να κουκουλώνεσαι. Είναι αλήθεια ότι το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος έχει εκτιναχθεί τα τελευταία χρόνια. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα βρεις λύσεις για να δημιουργήσεις το ιδανικό κλίμα στον χώρο σου, είτε πρόκειται για το σπίτι ή για τον χώρο εργασίας. Για να απολαμβάνεις όποτε και όσο θέλεις, δροσιά το καλοκαίρι και ζέστη τον χειμώνα, δεν χρειάζεται να ψάξεις και πολύ. Ο Κωτσόβολος σου έχει την ιδανική λύση, το inverter κλιματιστικό Bosch PerfectClima ASI09DW40 Serie 4, με εκπληκτικές επιδόσεις, απόλυτη αξιοπιστία και κυρίως, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Ο χειρισμός μέσω smartphone ή tablet ακόμα και αν δεν βρίσκεσαι κοντά του, η αθόρυβη λειτουργία του και άλλες προηγμένες τεχνολογίες, προσφέρουν τέλεια καθαρό αέρα και το ιδανικό κλίμα στον χώρο σου.

 

Ενεργειακή κλάση Α+++ στη θέρμανση και στην ψύξη

Το κλιματιστικό Bosch PerfectClima ASI09DW40 Serie 4 εγγυάται τέλεια θερμοκρασία ανά πάσα στιγμή, με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση. Ακόμα και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες, έχει εξαιρετική επίδοση, ενώ η ενεργειακή του κλάση A+++ σε ψύξη και θέρμανση σού επιτρέπει να το χρησιμοποιείς για όσες ώρες είναι απαραίτητο, χωρίς να ανησυχείς για το λογαριασμό του ρεύματος. Έτσι, εσύ και οι αγαπημένοι σου απολαμβάνετε την ιδανική ατμόσφαιρα στο χώρο σας, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Επιπλέον, το κλιματιστικό Bosch Serie 4 είναι εφοδιασμένο με μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών, που το κάνουν να είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή στον κλιματισμό.

Πρώτα απ’ όλα, ο ειδικά μελετημένος σχεδιασμός του επιτρέπει τη δημιουργία μίας δυνατής και ταχείας ροής αέρα για άμεση και τέλεια δροσιά το καλοκαίρι, ακόμα και αν έξω έχει καύσωνα. Μπορεί, επίσης, να λειτουργήσει και στις πιο ακραίες θερμοκρασίες (έως 50οC), για να έχεις πάντα εγγυημένα αποτελέσματα κλιματισμού ανεξαρτήτως συνθηκών.

Ακόμα, χάρη στο κλιματιστικό Bosch PerfectClima, απολαμβάνεις την ίδια θερμοκρασία σε όποιο σημείο του σπιτιού και αν βρίσκεσαι, αφού κατανέμει ομοιόμορφα τον αέρα στον χώρο.

Τέλος, μέσω της λειτουργίας Eco στην ψύξη μπορείς να επιτύχεις ακόμα πιο χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ρυθμίσεις τη θερμοκρασία στους 24οC και τον ανεμιστήρα στο Auto, οπότε το κλιματιστικό σου θα καίει λιγότερο, ενώ εσύ απολαμβάνεις την απόλυτη αίσθηση δροσιάς.

 

Τέλεια ποιότητα αέρα και αθόρυβη λειτουργία για καλύτερη ζωή

Τα φίλτρα του κλιματιστικού παίζουν μεγάλο ρόλο στην ποιότητα του αέρα, καθώς επηρεάζει άμεσα την υγεία σου. Ειδικά αν στο σπίτι υπάρχουν άτομα με αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα, όπως άσθμα, μια μονάδα με πολλαπλά φίλτρα είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Το προφίλτρο υψηλής πυκνότητας κάνει ακόμα πιο καθαρή και ευχάριστη την ατμόσφαιρα του χώρου, συγκρατώντας τα βλαβερά μικροσωματίδια της σκόνης.

Ο αέρας είναι πολλές φορές γεμάτος ανεπιθύμητες οσμές και άλλες επιβλαβείς πτητικές οργανικές ενώσεις. Εκεί αναλαμβάνει δράση το φωτοκαταλυτικό φίλτρο προσφέροντάς σου ένα ακόμα επίπεδο καθαρισμού της ατμόσφαιρας.

Ταυτόχρονα, το φίλτρο Silver-Ion αξιοποιεί ιόντα αργύρου που έχουν ισχυρή αντιβακτηριακή δράση και απομακρύνουν ακόμα περισσότερους παθογόνους οργανισμούς.

Τέλος, το φίλτρο ενεργού άνθρακα εξαφανίζει τις οσμές και τα σωματίδια της σκόνης, απαλλάσσοντας το σπίτι ή το γραφείο από αλλεργιογόνους παράγοντες, προστατεύοντας ακόμα πιο πολύ τους πάσχοντες από ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος.

Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται σε μία κομψή συσκευή, το κλιματιστικό Bosch PerfectClima, με εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο θορύβου, σε σημείο να μην καταλαβαίνεις ότι έχεις το κλιματιστικό στο ON. Οπότε, τα παιδιά διαβάζουν τα μαθήματά τους χωρίς να τα αποσπάνε περιττοί θόρυβοι, εσύ κάνεις τις δραστηριότητες σου με απόλυτη ηρεμία και όλοι απολαμβάνουν έναν ήσυχο και αναζωογονητικό ύπνο.

 

Απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον

Ναι μεν η ιδανική ψύξη και η θέρμανση είναι απολύτως απαραίτητες για μια άνετη καθημερινότητα, θα πρέπει όμως παράλληλα να προσέχεις και το περιβάλλον. Επίλεξε λοιπόν ένα κλιματιστικό Bosch PerfectClima με οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, που δεν επηρεάζει το στρώμα του όζοντος, δεν ενισχύει το φαινόμενο της υπερθέρμανσης και μπορεί να ανακυκλωθεί πολύ εύκολα.

 

Απόλυτος έλεγχος μέσω Wi-Fi όπου και αν βρίσκεσαι

Το Bosch PerfectClima ASI09DW40 Serie 4 είναι ένα σύγχρονο, έξυπνο κλιματιστικό, που σου επιτρέπει να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των λειτουργιών του, ακόμα και αν δεν βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο με αυτό. Αρκεί μόνο να κατεβάσεις στο smartphone ή στο tablet σου την πρωτοποριακή εφαρμογή NetHome plus και μέσω του οικιακού σου Wi-Fi έχεις πλέον τη δυνατότητα να το χειρίζεσαι απλά και εύκολα. Γέμισε δροσιά το σαλόνι σου, ενώ είσαι ακόμα στο γραφείο ή ζέστανε το υπνοδωμάτιο των παιδιών, όσο κάνεις τα ψώνια σου. Πιο άνετα και εύκολα δεν γίνεται.

 

 

Αξεπέραστος σχεδιασμός

Όταν η λειτουργικότητα συναντάει την αισθητική, τότε δημιουργούν τον απόλυτο συνδυασμό. Το Bosch PerfectClima ASI09DW40 Serie 4 δεν διεκδικεί απλά θέση στον χώρο σου για να φτιάξει κλίμα, αλλά υπόσχεται να σε συναρπάσει με τη σχεδιαστική υπεροχή του. Θα δέσει αρμονικά με την υφιστάμενη διακόσμηση και θα γίνει σημείο αναφοράς και κομψότητας στον χώρο. Η πολυτελής και μινιμαλιστική του σχεδίαση δένει αρμονικά με τις τεχνολογίες, την ποιότητα κατασκευής και την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, με την Bosch να επαναπροσδιορίζει τα κριτήρια της αισθητικής στον τομέα των κλιματιστικών. Δες το από κοντά και είναι σίγουρο πως θα σε κερδίσει για μια ζωή.

 

Ασφάλεια με 10ετή εγγύηση

Επενδύοντας σε μια συσκευή όπως ένα κλιματιστικό, που λογικά έχεις περισσότερα από ένα στο σπίτι σου, από τα πιο βασικά κριτήρια για να επιλέξεις είναι η διάρκεια της εγγύησης. Όντας απόλυτα σίγουρη για την ποιότητα των συσκευών της, η Bosch σου προσφέρει 10ετή εγγύηση τόσο για την εσωτερική, όσο και για την εξωτερική μονάδα, ενώ σου εξασφαλίζει διαθεσιμότητα υψηλής ποιότητας ανταλλακτικών για 10 χρόνια και service από εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Γιατί η Bosch, όχι μόνο εμπιστεύεται τις συσκευές της, αλλά το αποδεικνύει και στην πράξη.

Το κλιματιστικό Bosch PerfectClima ASI09DW40 Serie 4 θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής σου, έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο την εξοικονόμηση ρεύματος, την επίτευξη της ιδανικής θερμοκρασίας, την άνεση, τις ευκολίες και την απαράμιλλη αισθητική. Σε περίπτωση που θέλεις να το αποκτήσεις, βρίσκεσαι μόλις ένας κλικ από τη σελίδα του στο site του Κωτσόβολου ή αν έχεις τη δυνατότητα, σε περιμένουμε σε ένα κατάστημα της αλυσίδας. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό θα απαντήσει με προθυμία σε κάθε σου ερώτηση και θα χαρεί να σε καθοδηγήσει στην επιλογή της συσκευής που καλύπτει απόλυτα όλες σου τις ανάγκες.

Μπορείς να δεις ακόμη