Λειτουργία Dual-View για την κάμερα των Huawei P30 και P30 Pro

 

Με το λανσάρισμα του EMUI 9.1 προσφέρεται στους κατόχους Huawei P30 και Huawei P30 Pro μια νέα, πρωτοποριακή λειτουργία κάμερας, το Dual-View.

Με το Dual-View mode, ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει ταυτόχρονα διπλή λήψη βίντεο, χρησιμοποιώντας δύο κάμερες, την κύρια και αυτή με τον φακό zoom. Η οθόνη χωρίζεται στη μέση και σου εμφανίζει δύο διαφορετικές όψεις της ίδιας σκηνής, επιτρέποντάς σου να αποτυπώσεις ολόκληρη τη δράση με έναν εντελώς νέο και διαφορετικό τρόπο.

Η λειτουργία Dual-View μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες δυνατότητες όπως ο επεξεργαστής βίντεο με ΑΙ. Ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει ταυτόχρονο zoom μέσα από την μοιρασμένη οθόνη σε όποιο σκηνικό/αντικείμενο θέλει να αναδείξει. Πραγματοποιεί ταυτόχρονη λήψη βίντεο από δύο διαφορετικές οπτικές (πανοραμική και κοντινή), να προσαρμόσει το επίπεδο μεγέθυνσης ή ακόμα και να αποτυπώσει καλλιτεχνικές και δημιουργικές στιγμές. Με αυτό τον τρόπο, η Huawei καταφέρνει να διευρύνει ακόμη περισσότερο τις λειτουργίες της προηγμένης κάμερας των Huawei P30 και Huawei P30 Pro.

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη