Mate 8: Μια κοντινή ματιά στο νέο flagship smartphone της Huawei

by K-Admin

Mate-8_Combination_-back_general

Η νέα ναυαρχίδα της Huawei αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα σε όλες τις αγορές του πλανήτη. Μετά την CES 2016, είχαμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε και στο MWC 2016.
Πρόκειται για ένα ταχύτατο smartphone με άψογο σχεδιασμό και εντυπωσιακές επιδόσεις, με σκοπό να παρέχει στους χρήστες μια εξαιρετική εμπειρία.

Εντυπωσιακή οθόνη

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς στο Mate 8 είναι ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του, με μοναδική κομψή εμφάνιση, με κυρτό γυαλί 2.5D και μέταλλο αλουμινίου. Όλα αυτά ενώνονται απρόσκοπτα με την μεγάλη οθόνη IPS-NEO LCD 6 ιντσών, ανάλυσης 1080 x 1920 pixels (368 ppi pixel density) και προστασία Corning Gorilla Glass 4.

Premium επιδόσεις

Το Huawei Mate 8 είναι το πρώτο smartphone με το chipset Kirin 950, που διαθέτει CPU και GPU με 100% και 125% αντίστοιχα υψηλότερη απόδοση από το Kirin 925, ενώ ταυτόχρονα είναι κατά 70% ενεργειακά αποδοτικότερο. Η οκταπύρινη CPU αποτελείται από τέσσερις πυρήνες A72 2,3 GHz και τέσσερις A53 1,8 GHz. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh, προσφέροντας καινοτόμα ενεργειακή απόδοση που εξασφαλίζει περισσότερες από δύο ημέρες κανονικής χρήσης, ενώ φέρει την τεχνολογία άμεσης φόρτισης, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να φορτίσει σε μόλις 30 λεπτά με την απαραίτητη ενέργεια για τη χρήση μιας ολόκληρης ημέρας.

Ασφάλεια δακτυλικού αποτυπώματος

Ο κυκλικός αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος βελτιώνει την περιοχή αναγνώρισης κατά 10%. Επιπρόσθετα, η περιοχή αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος έχει τρία επίπεδα ασφάλειας, για μεγαλύτερη προστασία και ο νέος σχεδιασμός του αισθητήρα επιταχύνει τον χρόνο ξεκλειδώματος κατά 100%. Το Mate 8 διατηρεί δύο πρότυπα διεπαφής δακτυλικών αποτυπωμάτων για βελτιωμένη εμπειρία πληρωμών μέσω του smartphone -το Fast Identity Online (FIDO) και το Android M. Η ισχυρή CPU εξασφαλίζει άμεση κρυπτογράφηση σε πραγματικό χρόνο για όλα τα αποθηκευμένα αρχεία για μεγαλύτερη προστασία δεδομένων. Το Mate 8 διαθέτει επίσης κλείδωμα κάρτας microSD, αποτρέποντας την ανεπιθύμητη πρόσβαση στην κάρτα, χωρίς κωδικό. Σε περίπτωση κλοπής του τηλεφώνου, τα δεδομένα του χρήστη δε θα είναι διαθέσιμα.

Κάμερες για εκπληκτικές φωτογραφίες

Το Mate 8 ενσωματώνει την ολοκαίνουργια κάμερα Sony 16MP IMX298, αυξάνοντας το μέγεθος του αισθητήρα κατά 23% για εκπληκτικές φωτογραφίες. Επίσης, διαθέτει μπροστινή κάμερα 8 MP με νέο αλγόριθμο ρυθμίσεων για να βγάλεις την τέλεια selfie. Παράλληλα, η λειτουργία αναπροσαρμογής της κάμερας, διορθώνει αυτομάτως τη γωνία φωτογράφισης, για καλύτερες εικόνες.

Λειτουργικό Android marshmallow 6.0 και συνδεσιμότητα

Με το EMUI 4.0 της Huawei και βασισμένο στο Android Marshmallow 6.0,το Mate 8 προσφέρει στους χρήστες μια πληθώρα βελτιώσεων και ρυθμίσεων, μεταξύ των οποίων μια ενσωματωμένη υπηρεσία αυτόματης ανασυγκρότησης για συνεχή βελτιστοποίηση της απόδοσης του συστήματος, ενώ διαθέτει επίσης λειτουργία split-screen για ακόμα πιο άνετο multitasking. Ακόμη, η νέα πρόταση της Huawei υποστηρίζει παγκόσμια συνδεσιμότητα και περισσότερα bands από κάθε άλλο dual-SIM τηλέφωνο, συμπεριλαμβανομένου τεσσάρων 2G bands, εννιά 3G bands και δεκαοκτώ 4G bands σε 217 χώρες και περιοχές με 1.334 ρυθμίσεις παρόχων, γεγονός που καθιστά το Mate 8 την τέλεια συσκευή για επιχειρηματίες που ταξιδεύουν συχνά διεθνώς.

Δείτε τις φωτογραφίες μας από την έκθεση:

 

Μπορείς να δεις ακόμη