Με ολοκληρωμένες λύσεις η LG φέρνει την επανάσταση στο πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων

by Aggeliki Tsoukana

Το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων είναι μια σχεδόν καθημερινή δραστηριότητα για κάθε νοικοκυριό. Η απόλυτη καθαριότητα είναι θέμα υγιεινής, ενώ τα ζωντανά χρώματα, τα λεία υφάσματα, αποπνέουν φροντίδα και αναβαθμίζουν την εμφάνισή σου για κάθε ξεχωριστή περίσταση. Με τις ολοκληρωμένες λύσεις της η LG μπορεί να σου προσφέρει όλα τα παραπάνω, αλλά και πολλά περισσότερα, αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζες ως τώρα το πλύσιμο και το στέγνωμα. Με τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και έξυπνη συνδεσιμότητα σου παρέχει απόλυτη καθαριότητα, μέγιστη προστασία ακόμα και των πλέον ευαίσθητων υφασμάτων, σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση ισχύος, για να χρησιμοποιείς τις συσκευές όσες φορές είναι αναγκαίο, χωρίς να προβληματίζεσαι για τον λογαριασμό του ρεύματος. Είτε επιλέξεις αυτόνομα πλυντήρια ή στεγνωτήρια, είτε το LG Wash Tower που συνδυάζει τη λειτουργικότητά τους, το βέβαιο είναι πως η LG θα καλύψει στο έπακρο κάθε ανάγκη σου, μικρή ή μεγάλη.

 

 

Πλυντήρια Ρούχων

Οι προηγμένες τεχνολογίες που ενσωματώνουν τα πλυντήρια ρούχων της LG δεν τα κάνουν απλά να ξεχωρίζουν. Αναλαμβάνουν να σε απαλλάξουν από μια άκρως κοπιαστική οικιακή εργασία και να διώξουν από το μυαλό σου το άγχος αν μετά την ολοκλήρωση του κύκλου πλύσης τα ρούχα θα είναι απόλυτα καθαρά, χωρίς λεκέδες. Η προστασία όλων των ειδών των υφασμάτων είναι ακόμα ένα μεγάλο πλεονέκτημα, για να έχεις την γκαρνταρόμπα σου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για ακόμα περισσότερο καιρό και τα αγαπημένα σου ρούχα έτοιμα να αναδείξουν την προσωπικότητά σου σε κάθε περίσταση. Όλα αυτά με κατανάλωση ενέργειας που δεν επιβαρύνει τον οικογενειακό προϋπολογισμό και σου αφήνει οικονομικούς πόρους για μεγαλύτερη ευελιξία σε άλλους τομείς εξόδων. Μερικές από τις κορυφαίες τεχνολογίες των πλυντηρίων της LG είναι οι εξής:

 

AI DD™: Η τεχνητή νοημοσύνη αναλαμβάνει τη βέλτιστη φροντίδα των ρούχων και με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία σε σχέση με το παρελθόν απολαμβάνεις τα αποτελέσματα της ιδανικής πλύσης. Το σύστημα AI DD™ όχι απλά αντιλαμβάνεται το βάρος του φορτίου που υπάρχει ανά πάσα στιγμή στον κάδο, αλλά και την απαλότητα των υφασμάτων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις, όπως ο ρυθμός περιστροφών, για την αποτελεσματική φροντίδα των ινών και την επιμήκυνση της ζωής των αγαπημένων σου ρούχων.

TurboWash™ 360°: Η τεχνολογία TurboWash™ 360° είναι ένα ακόμα παράδειγμα των ευκολιών που προσφέρει η LG στους καταναλωτές της. Χάρη σε ειδικούς πίδακες που εκτοξεύουν νερό σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις, μειώνεται σημαντικά ο χρόνος πλύσης σε σύγκριση με τις συμβατικές συσκευές. Εξοικονομείς πολύτιμους πόρους, όπως η ενέργεια και το νερό, χωρίς τον οποιονδήποτε συμβιβασμό στην καθαριότητα των ρούχων, με αποτελεσματικότητα που θα σε κάνει να αγαπήσεις το πλυντήριο της LG από το πρώτο κιόλας φορτίο.

Steam™ και «Φροντίδα για τις ζάρες»: Σίγουρα δεν σε ενδιαφέρει μόνο τα ρούχα που είναι καθαρά ως προς την εμφάνισή τους, αλλά επιθυμείς και το βέλτιστο επίπεδο υγιεινής για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. H LG σου προσφέρει αυτόν τον ιδανικό συνδυασμό με την τεχνολογία Steam™, που με τη δύναμη του ατμού απαλλάσσει τα υφάσματα από το 99,9% των μικροβίων και των παραγόντων που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες ή να τις επιδεινώσουν. Ταυτόχρονα, μειώνονται οι ζάρες, για ακόμα πιο εύκολο και γρήγορο σιδέρωμα, ακόμα και αν έχεις δίπλα σου μια στοίβα με δύσκολα ρούχα.

ThinQ™: Με την τεχνολογία ThinQ™ παίρνεις πραγματικά στα χέρια σου τον έλεγχο του πλυντηρίου, ακόμα και αν βρίσκεσαι μακριά από αυτό. Με τη δυνατότητα ελέγχου του κύκλου πλύσης ανά πάσα στιγμή και τη λήψη νέων προγραμμάτων πλύσης, για ακόμα πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των ειδών των λεκέδων, το πλυντήριο αποκτά τη δική του ευφυία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή στο smartphone ή το tablet σου και μέσω Wi-Fi ανοίγεις κυριολεκτικά τη γραμμή επικοινωνίας με τη συσκευή, έχοντας πρόσβαση σε έναν κόσμο γεμάτο ευκολίες και καινοτομίες.

 

 

Στεγνωτήρια

Τα στεγνωτήρια της LG υπόσχονται να ανοίξουν νέες προοπτικές στον τρόπο που ως τώρα έχεις συνηθίσει να στεγνώνεις τα ρούχα. Ξέχασε τις οσμές από εξωτερικούς παράγοντες, όπως τα καυσαέρια ή την τσίκνα από ένα γειτονικό barbecue. Χάρη σε μια μεγάλη γκάμα τεχνολογιών και έξυπνων λειτουργιών έχεις τη σιγουριά της απόλυτης φροντίδας των ρούχων σου, με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.

Υψηλή προστασία υφασμάτων: Όσο περισσότερο και καλύτερα προστατεύονται τα ρούχα σου, τόσο πιο πολύ θα παραμένει ακέραια και σε άψογη κατάσταση η γκαρνταρόμπα σου. Με την επιλογή για στέγνωμα σε πιο χαμηλή θερμοκρασία που προσφέρουν οι συσκευές της LG, οι ίνες των υφασμάτων δεν ταλαιπωρούνται, τα ρούχα δεν φθείρονται, δεν γεμίζουν με ζάρες. Για τα καλύτερα «κομμάτια» της συλλογής σου, υπάρχει το ειδικό ράφι στεγνώματος, ειδικά σχεδιασμένο για ακόμα πιο αναβαθμισμένη προστασία, ώστε τα ρούχα σου να είναι σαν καινούργια από όλες τις απόψεις, όπως τη στιγμή που τα αγόρασες από το κατάστημα.

 

 

Αυτοκαθαριζόμενος συμπυκνωτής: Η καλύτερη δυνατή λειτουργία του στεγνωτήριου εξασφαλίζεται όταν ο αέρας λειτουργεί ανεμπόδιστα στο εσωτερικό του. Είτε το θέλουμε, είτε όχι, τα ρούχα είναι γεμάτα χνούδια, ενώ την παρουσία της κάνει και η σκόνη, στοιχεία που πιθανό να δημιουργήσουν προβλήματα. Βεβαίως, αν επιλέξεις ένα στεγνωτήριο της LG δεν έχεις τον οποιονδήποτε λόγο να τα σκέφτεσαι, αφού είναι εφοδιασμένο με αυτοκαθαριζόμενο συμπυκνωτή που με τη δύναμη του νερού τα αφαιρεί αυτόματα. Δίχως να διαθέτεις ούτε ένα δευτερόλεπτο από τον πολύτιμο χρόνο σου.

 

 

Τεχνολογία Eco Hybrid™: Οι ανάγκες μας αλλάζουν κάθε φορά και αυτό εξαρτάται από τον χρόνο που έχουμε κάθε φορά να διαθέσουμε. Δεν είναι λίγες οι φορές που ένα επαγγελματικό ταξίδι το οποίο κανονίστηκε την τελευταία στιγμή ή ένα σημαντικό ραντεβού κάνουν επιβεβλημένη την επίσπευση των ετοιμασιών, στις οποίες ασφαλώς περιλαμβάνονται τα ρούχα που θα φορέσεις. Με την τεχνολογία Eco Hybrid™ η LG σου λύνει τα χέρια, δίνοντάς σου την επιλογή να εξοικονομείς ενέργεια μέσω του Energy Mode ή χρόνο με το Time Mode.

Smart Pairing: Έχεις ανεξάρτητο πλυντήριο και στεγνωτήριο της LG και ψάχνεις πώς θα τα κάνεις να συνεργάζονται; Η λύση βρίσκεται στην τεχνολογία Smart Pairing, που κάνει δυνατή τη μεταφορά πληροφοριών από το πλυντήριο στο στεγνωτήριο, δίνοντάς σου τις βέλτιστες συμβουλές για τον ιδανικό κύκλο στεγνώματος κάθε διαφορετικού φορτίου.

 

 

Πλυντήρια-Στεγνωτήρια

Με τα 2 σε 1, πλυντήρια/στεγνωτήρια, η LG προσφέρει την ολοκληρωμένη εμπειρία καθαρισμού και στεγνώματος των ρούχων με μία και μόνο προηγμένης τεχνολογίας συσκευή. Αυτό, σε γλιτώνει από χρόνο, κόπο μιας και δεν μεταφέρεις το φορτίο από τον ένα κάδο στον άλλο, με ταυτόχρονη εξοικονόμηση χώρου, οπότε τα οφέλη που έχεις είναι πολυδιάστατα. Απλά και μόνο με το πάτημα ενός πλήκτρου ξεκινάει ο κύκλος και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναμένεις το πότε τα ρούχα θα είναι έτοιμα για σιδέρωμα, απαλλαγμένα από τσακίσεις, απλοποιώντας έτσι ακόμα μια επίπονη οικιακή εργασία για να μη λιώνεις από τη ζέστη, ειδικά τώρα που οι θερμοκρασία ανέβηκε. Η χωρητικότητα πολλών μοντέλων είναι τέτοια που σε γλιτώνει από πολλαπλές πλύσεις και είναι ιδανικά για πολυμελείς οικογένειες ή αν έχεις μικρά παιδιά, που όλοι γνωρίζουμε πως καθημερινά είναι βέβαιο ότι θα χρειαστούν περισσότερες της μίας αλλαξιές. Επίσης, το γρήγορο και αποτελεσματικό στέγνωμα υλοποιείται με τεχνολογίες που φροντίζουν απόλυτα τις ίνες ακόμα και των πιο ευαίσθητων υφασμάτων, που τα διατηρούν σε κατάσταση καινούργια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όλα αυτά, με τη λιγότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας να βρίσκεται πάντοτε μέσα στο πρόγραμμα, ώστε να βάλεις το δικό σου λιθαράκι στην προστασία του περιβάλλοντος και να σου μείνουν χρήματα τα οποία θα αξιοποιήσεις κάπου αλλού.

ezDispense™ – Αυτόματη δοσολογία: Το πιο πιθανό είναι ως τώρα, ανάλογα με το φορτίο της πλύσης να έψαχνες στις οδηγίες χρήσης του απορρυπαντικού ή του μαλακτικού κάθε φορά την κατάλληλη δόση που πρέπει να χρησιμοποιήσεις. Με την τεχνολογία ezDispense™ έχεις τη δυνατότητα να ξενοιάσεις για ένα μήνα από την έγνοια. Τι πρέπει να κάνεις; Να γεμίσεις τα ειδικά δοχεία και στη συνέχεια, η έξυπνη συσκευή σου θα καθορίσει τη δόση που είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί από τα δύο υγρά. Έτσι και οικονομία κάνεις και αποφεύγεις το πρόβλημα τη συσσώρευσης υπολειμμάτων απορρυπαντικού μετά το ξέβγαλμα, που πιθανό να σε ανάγκαζε είτε να το επαναλάβεις, είτε να το κάνεις στο χέρι. Δηλαδή με μια κίνηση λες αντίο σε μια ακόμα «εστία» που είναι πολύ πιθανό να σου κοστίσει σε χρόνο, κόπο και χρήμα.

TurboWash™ 360°: Η τεχνολογία TurboWash™ 360° δίνει το δυναμικό «παρών» σε μια ακόμα κατηγορία συσκευών της LG, χαρίζοντας στα ρούχα σου απόλυτη καθαριότητα σε λιγότερο χρόνο, με μικρότερο κόστος. Πίδακες νερού και απορρυπαντικού αναλαμβάνουν την εκτόξευσή τους σε τέσσερις κατευθύνσεις εντός του κάδου, για πιο γρήγορους κύκλους πλύσης χωρίς την οποιαδήποτε μείωση της αποτελεσματικότητας ή των επιδόσεων.

 

 

WashTower™

Αν δεν συμβιβάζεσαι παρά με ό,τι καλύτερο για τον εξοπλισμό του νοικοκυριού σου, αν θέλεις μια από τις κορυφαίες λύσεις της LG για το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων, τότε θα πρέπει να στρέψεις την προσοχή σου στο WashTower. Μια συσκευή που σου προσφέρει τα πάντα, με ενσωματωμένο πλυντήριο και στεγνωτήριο μεγάλης χωρητικότητας, ώστε να ξεχνάς το πότε ξεκίνησες να γεμίζεις τον κάδο. Ταυτόχρονα, ο μινιμαλιστικός του σχεδιασμός, το panel που σου επιτρέπει να ελέγχεις όλες τις λειτουργίες από ένα και μοναδικό σημείο, η κορυφαίες έξυπνες τεχνολογίες, η υψηλή αισθητική και η απόλυτη πρακτικότητα, καθιστούν το WashTower τον κορυφαίο συνδυασμό όλων όσων ζητάς από ένα πλυντήριο/στεγνωτήριο. Πλέον, μπορείς να διαμορφώσεις τον χώρο σου, όπως ακριβώς τον έχεις φανταστεί, δίχως περιορισμούς ή συμβιβασμούς.

Κομψό, μινιμαλιστικό design: Η αισθητική του LG WashTower είναι τέτοια που το κάνει να ξεχωρίζει άμεσα και είναι σχεδιασμένο με τρόπο που θα αναβαθμίσει το στυλ και τη διακόσμηση, σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σου και αν το τοποθετήσεις. Πραγματικά, αποτελεί σημείο αναφοράς για όλες τις υπόλοιπες συσκευές, κάθε νοικοκυριού.

Εξοικονόμηση χώρου: Το κόστος της στέγης πιθανό να σε έχει κάνει να προτιμήσεις ένα σπίτι λιγότερου εμβαδού από όσο αρχικά ονειρευόσουν, οπότε πρέπει να χωρέσεις σε λιγότερο χώρο όσο το δυνατό περισσότερη λειτουργικότητα. Να λοιπόν ένας ακόμα σοβαρός λόγος να διαλέξεις το LG Wash Tower, που καταλαμβάνει πιο λίγο χώρο σε σχέση με δυο συμβατικές συσκευές για πλύσιμο και στέγνωμα τοποθετημένες η μία πάνω στην άλλη ή δίπλα – δίπλα και είναι ασυμβίβαστη σε ό,τι έχει να κάνει με θέματα ποιότητας και καθαριότητας.

Μεγάλη χωρητικότητα: Με κάδο πλύσης 12 κιλών και στεγνωτήριο χωρητικότητας 10 κιλών, θα καλύψεις απόλυτα όχι μόνο τις υφιστάμενες, αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες αν μεγαλώσει η οικογένειά σου ή αν ένα ή περισσότερα από τα παιδιά σου είναι φοιτητές ή υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία και κάθε φορά που επιστρέφουν στο σπίτι κυριαρχούν οι στοίβες με τα άπλυτα. Θα τακτοποιήσεις τα πάντα, έτοιμα για σιδέρωμα, με μικρότερο αριθμό κύκλων πλύσης/στεγνώματος, με την καρδιά στη θέση της κάθε φορά που ανοίγεις τον λογαριασμό του ρεύματος.

 

 

All-in-One Center Control: Με μια οθόνη, τοποθετημένη ανάμεσα στο πλυντήριο και το στεγνωτήριο, διαχειρίζεσαι απλά και γρήγορα όλες τις λειτουργίες του WashTower, χωρίς την ανάγκη να ανοίγεις κάθε φορά το βιβλίο οδηγιών για να θυμηθείς που βρίσκεται η επιθυμητή λειτουργία ή τι κάνει το κάθε πλήκτρο.

Η LG έχει εδώ και δεκαετίες επιλέξει να βαδίσει τον δρόμο της καινοτομίας. Αναβαθμίζει συνεχώς τις λειτουργίες των συσκευών της με μοντέρνα τεχνολογία, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, για να προσφέρει προϊόντα που ανταποκρίνονται απόλυτα στις σύγχρονες ανάγκες. Οι συσκευές της LG για το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων σε κάνουν να δεις την καθημερινότητα από μια καλύτερη οπτική γωνία και ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική, την τεχνολογία και τις ευκολίες, που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στα αγαπημένα σου ρούχα και υφάσματα. Όχι μόνο καθαρά αλλά και υγιεινά, απαλλαγμένα από βλαπτικές για τον οργανισμό ουσίες.

Μπορείς να δεις ακόμη