Mi AirDots Pro: Νέα ασύρματα ακουστικά από την Xiaomi

 

Η Xiaomi παρουσίασε τα νέα της ασύρματα ακουστικά τα οποία μοιάζουν εξαιρετικά με τα AirPods της Apple – από το σχέδιο των ακουστικών μέχρι τη θήκη που τα φιλοξενούν.

Με διαστάσεις 5.00 x 2.00 x 2.00 εκατ. και βάρος μόλις 11,6 γραμμάρια, τα Mi AirDots Pro της Xiaomi παρέχουν εργονομία και ξεκούραστη χρήση, ενώ έχουν πιστοποίηση IPX4 για αντοχή στο νερό και στον ιδρώτα.

Χρησιμοποιούν A2DP Bluetooth V4.2 και συνεργάζονται άψογα τόσο με συσκευές Android όσο και με συσκευές iOS. Παρέχουν touch control για τον έλεγχο της μουσικής, την εκκίνηση και τον τερματισμό φωνητικών κλήσεων, καθώς και για την ενεργοποίηση των voice assistants (Siri, Alexa, Google voice κ.λπ.). Επιπλέον, υποστηρίζουν υψηλής ποιότητας ήχο με τεχνολογία AAC, διαθέτουν ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC) για ακρόαση χωρίς εξωτερικές παρεμβολές και παρέχουν ευαίσθητο μικρόφωνο που εξασφαλίζει καθαρή ποιότητα φωνής με κρυστάλλινο ήχο.

Η θήκη διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 100 mAh και μπορεί να φορτίσει πλήρως τα ακουστικά μέσα σε μόλις 1 ώρα, ενώ υπόσχονται αυτονομία 10 ωρών. Μετά το πρώτο pairing, τα ακουστικά ενεργοποιούνται και συνδέονται αυτόματα στη συσκευή όταν ανοίγει η βάση φόρτισης κι απενεργοποιούνται αυτόματα μετά την απομάκρυνσή τους από τα αυτιά του χρήστη.

 

Μπορείς να δεις ακόμη