MWC 2019: Η Oral-B Genius X είναι η… smart οδοντόβουρτσα που πάντα ονειρευόσουν!

by k-Admin 3

 

Σκέφτηκες ποτέ ότι η οδοντόβουρτσά σου θα λειτουργεί με βάση την τεχνητή νοημοσύνη; Κι όμως… Αν δεν γνωρίζει αυτή πώς πρέπει να καθαρίζονται τα δόντια σου, ποιος θα ξέρει; Ο κόσμος γύρω μας συνδέεται online: ολοένα και περισσότερα καθημερινά αντικείμενα αποκτούν «έξυπνες» λειτουργίες φροντίζοντας πριν από ‘μας για ‘μας, έχοντας προηγουμένως αποκτήσει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η «διασυνδεδεμένη πραγματικότητα» είναι πλέον γεγονός και προϊόντα όπως η Genius X της Oral-B αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Με μια πρώτη ματιά η εν λόγω οδοντόβουρτσα θυμίζει ένα συμβατικό μοντέλο με μοτέρ. Στο εσωτερικό της ωστόσο, συναντάμε τεχνολογία που καμία άλλη δεν διαθέτει. Εκμεταλλευόμενη τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης λοιπόν, η Oral-B Genius X θα σε βοηθήσει να βουρτσίσεις τα δόντια σου για το χρονικό διάστημα που πρέπει, εφαρμόζοντας την κατάλληλη πίεση. Έτσι, θα σου… μάθει επί της ουσίας πώς να πλένεις αποτελεσματικά τα δόντια σου, προσαρμόζοντας τον τρόπο που τα καθαρίζεις στις ανάγκες της οδοντοστοιχίας σου!

 

 

Για το σχεδιασμό της, η Oral-B συνεργάστηκε με κορυφαίους οδοντιάτρους –μην ξεχνάς ότι πρακτικά είναι σε θέση να αξιολογεί τις κινήσεις σου! Πλαισιώνεται από ειδικό app, μέσω του οποίου μπορείς να βλέπεις τις… επιδόσεις σου, μαζί με την προσοχή που απαιτούν συγκεκριμένα δόντια. Με τον τρόπο αυτό μπορείς να αποφύγεις τυχόν τραυματισμούς και ερέθισμα των δοντιών και των ούλων, ενώ θα είσαι σε θέση να προγραμματίσεις εγκαίρως την επόμενη επίσκεψη στον οδοντίατρό σου.

 

 

Η Oral-B Genius X διατίθεται με ειδική θήκη μεταφοράς που λειτουργεί και ως powerbank. Φορτίζει δε μέσω USB (όσο κι αν θα το θέλαμε, δεν είναι USB-C)! Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο σε πέντε χρώματα –λευκό, μαύρο, ανθρακί, μωβ και ροζ.

Μπορείς να δεις ακόμη