MWC 2019: Το smartphone με τη μεγαλύτερη μπαταρία στον κόσμο!

by k-Admin 3

 

Το Energizer P18K Pop ήταν μία από τις ατραξιόν του MWC 2019. Ο λόγος δεν ήταν τόσο ο κατασκευαστής του (πρόκειται για την Avenir Telecom η οποία έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα χρήσης του σήματος της Energizer) όσο η μπαταρία με την οποία ήταν εξοπλισμένο. Με την εξωπραγματική χωρητικότητα των 18.000 mAh, το P18K Pop υπόσχεται μέρες χρήσης με μία μόνο φόρτιση, όντας έτσι ιδανικό για εκείνους που βρίσκονται διαρκώς στο δρόμο, ταξιδεύουν συχνά και πολύ ή απλά βλέπουν τη φόρτιση σαν μια ενοχλητική ρουτίνα στην καθημερινότητά τους!

Η αυτονομία της συσκευής είναι πραγματικά εντυπωσιακή και μοιραία μονοπωλεί το ενδιαφέρον σε κάθε κουβέντα που γίνεται σχετικά μ’ αυτή: οι 90 ώρες χρόνου ομιλίας, οι 100 ώρες αναπαραγωγής μουσικής και οι δύο μέρες συνεχούς προβολής βίντεο με μία μόνο φόρτιση, δεν είναι άλλωστε επιδόσεις που μπορεί να περιμένει κανείς από άλλη συσκευή. Η δε θύρα USB-C με την οποία είναι εφοδιασμένο το P18K Pop, μειώνει σημαντικά τη διάρκεια της φόρτισης, επιτρέποντας στο χρήστη να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τη συσκευή άμεσα.

 

 

Όσο για τα λοιπά χαρακτηριστικά του P18K Pop δεν είναι άσχημα. Για την ακρίβεια έχουμε να κάνουμε με ένα smartphone που είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς. Βασίζεται στο chipset Helio P70 της MediaTek ενώ διαθέτει 6 GB RAM και 128 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. H Full HD+ οθόνη των 6,2” αποδίδει εξαιρετικά χαρίζοντας ολοζώντανα χρώματα και υψηλή αντίθεση, ενώ σε ό,τι αφορά τις κάμερες, ο αριθμός τους… σταματά στο πέντε!

 

 

Στην πρόσοψη έχουμε δύο κάμερες 16 MP και 2 MP για φωτεινές selfies με bokeh που θα ζήλευε ακόμα και επαγγελματική κάμερα, οι οποίες μάλιστα βρίσκονται σε μία πτυσσόμενη επιφάνεια –σαν το Mi Mix 3 της Xiaomi, μόνο που στην περίπτωση του P18K Pop, η επιφάνεια αυτή είναι τοποθετημένη στο κέντρο της συσκευής. Στην πίσω όψη έχουμε τρεις κάμερες 12 MP + 5 MP + 2 MP για ακόμα πιο φωτεινές λήψεις με ρεαλιστικό βάθος πεδίου και κορυφαία απεικόνιση λεπτομερειών, ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες –όπως το showfloor του MWC!

Η κυκλοφορία του Energizer P18K Pop τοποθετείται χρονικά μέσα στο καλοκαίρι.

Μπορείς να δεις ακόμη