Νέα Δωρεάν υπηρεσία μελέτης εξοπλισμού του χώρου σου από τους πλέον ειδικούς

by Zikou Stella

Αποφάσισες να ανακαινίσεις το σπίτι σου και θέλεις να το μετατρέψεις σε έναν μοντέρνο, πλήρως λειτουργικό και εύχρηστο χώρο;

Βρήκες τελικά, έπειτα από καιρό, το σπίτι των ονείρων σου, μια διώροφη μεζονέτα στην Αθήνα ή ένα ευρύχωρο διαμέρισμα με θέα στον Θερμαϊκό στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε προβληματίζει ο εξοπλισμός τους;

Ή μήπως σε ενδιαφέρει να μετατρέψεις ένα διαμέρισμα σε AirBnb εν όψει τουριστικής περιόδου; Σε όποια κατηγορία και αν εμπίπτουν οι προθέσεις σου, φρόντισε να έχεις μονίμως τον πήχη ψηλά και να αναζητάς πάντοτε το καλύτερο για τον χώρο σου.

 

 

Ωστόσο η επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού που θα καλύπτει τις ανάγκες και θα ταιριάζει στην αισθητική σου δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Συχνά, χρειάζεσαι δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις με βάση τον προσωπικό σου χώρο.

Με την νέα υπηρεσία Κωτσόβολος στο Σπίτι σου παρέχονται εντελώς δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής, μελέτη και επιθεώρηση του χώρου σου από επαγγελματίες, που θα σου δείξουν τον σωστό τρόπο για να τον ανανεώσεις, με τη χρήση των κατάλληλων συσκευών, με γνώμονα την πρακτικότητα, την ευελιξία και τον σχεδιασμό που έχεις αποφασίσει.

 

 

Διαμορφώνοντας ιδανικά τον χώρο σου

Το έχεις ψάξει αρκετά, “googlαρες” ατελείωτες ώρες, σχεδίασες τα πάντα στο μυαλό σου, κράτησες σημειώσεις… Παρόλ’ αυτά, διαπιστώνεις ότι χρειάζεται να κάνεις αρκετές αναπροσαρμογές. Αλλά δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις.

Η κουζίνα του σπιτιού σου, είναι ένας όμορφος χώρος, πλην όμως, με μια δεύτερη ματιά μοιάζει αρκετά μικρός. Γνωρίζεις ότι οι εντοιχιζόμενες συσκευές, σου προσφέρουν έξτρα ελεύθερο χώρο, απαράμιλλη λειτουργικότητα και στιλ καθώς βρίσκονται “κρυμμένες” πίσω από ντουλάπια. Υπάρχουν ωστόσο συσκευές, όπως οι εστίες με ενσωματωμένο απορροφητήρα που για να τις εντάξεις στην κουζίνα χρήζουν ειδικής κατασκευής. Η μέτρηση πρέπει να είναι ακριβής, ενίοτε στο “χιλιοστό”, σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να γίνουν λάθη, που θα σου κοστίσουν χρόνο και χρήμα.

 

 

Αντίστοιχο ζήτημα μπορεί να αντιμετωπίσεις και με το μπάνιο σου. Στα σύγχρονα σπίτια, οι μηχανικές μελέτες προβλέπουν συνήθως τον περιορισμό των τετραγωνικών σε βοηθητικούς χώρους όπως αποθήκες ή μπάνια, με στόχο την επέκταση άλλων χώρων όπως σαλόνι και κρεβατοκάμαρες. Για τον λόγο αυτό,  ενδεχομένως να χρειαστείς έναν ειδικό που θα επιθεωρήσει τον χώρο σου και θα σου δώσει μια αναγκαία συμβουλή για το πού και πώς θα τοποθετήσεις ένα πλυντήριο ή/και – στεγνωτήριο μέσα σε ντουλάπι, για να εξοικονομήσεις χώρο.

 

 

Από την άλλη, σκέφτεσαι να υιοθετήσεις κι εσύ για την κατοικία σου την πιο σύγχρονη τάση της εποχής, στοχεύοντας στην άνεση και την ασφάλεια: Το έξυπνο σπίτι θα κάνει σίγουρα τη ζωή σου ευκολότερη!

Οι smarthome συσκευές, όπως smart τηλεοράσεις, ηχητικά συστήματα και hubs θα ανεβάσουν την ψυχαγωγία στο σπίτι σε άλλο level, ενώ τα απομακρυσμένα συστήματα διαχείρισης και παρακολούθησης θα σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής ακόμη και όταν λείπεις.

Ωστόσο, ένα ολόκληρο οικοσυστήμα που θα σε βοηθήσει να ομαδοποιήσεις και να αυτοματοποιήσεις καθημερινές λειτουργίες της κατοικίας σου με ασφάλεια, εξοικονομώντας χρόνο, ενέργεια και πόρους, απαιτεί ειδική μελέτη, ιδιαίτερα όταν μιλάμε με όρους συμβατότητας, εγκατάστασης και κάλυψης των προσωπικών αναγκών. Είσαι σίγουρος ότι γνωρίζεις ποιες συσκευές είναι οι κατάλληλες για εσένα;

Ένα σπίτι δεν θα μπορούσε να είναι ολοκληρωμένο χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό κλιματισμού. Και ενώ η εγκατάσταση θεωρείται μια εύκολη διαδικασία, οι ιδιαιτερότητες μιας κατοικίας μπορούν να την καταστήσουν εξαιρετικά πολύπλοκη και κοστοβόρα. Πολλές φορές είναι απαραίτητος ο συνυπολογισμός επιμέρους τεχνικών ζητημάτων, όπως η απόσταση των σωληνώσεων ή η τοποθέτηση των μονάδων σε χώρους με προεγκατάσταση.

 

 

Ο εξοπλισμός του χώρου σου θέλει μελέτη

Όλα αυτά είναι ζητήματα που απαιτούν σωστή μελέτη, οργάνωση και καλό σχεδιασμό. Με την απαραίτητη τεχνογνωσία, εστιάζοντας σε κάθε χώρο του σπιτιού σου, ειδικοί σύμβουλοι του Κωτσόβολου μέσω της υπηρεσίας θα αναλάβουν όλη την απαραίτητη μελέτη και θα συνδράμουν με τις συμβουλές και την εμπειρία τους. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να αποκτήσεις λειτουργικότητα και αισθητική στον χώρο που επιθυμείς, χωρίς να ανησυχείς για την τεχνική αρτιότητα.

Ο σύμβουλός σου θα έρθει στο σπίτι σου και θα αναλάβει εντελώς δωρεάν να δει τους χώρους, να αναλύσει τα δεδομένα και τελικά να σου προτείνει λύσεις και εναλλακτικές, στο πλαίσιο των οικονομικών σου δυνατοτήτων. Εσύ τελικά, θα επιλέξεις την καλύτερη για σένα!

 

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη προς το παρόν σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Μπορείς να δεις ακόμη