Νέα gaming monitor από τις Dell και Alienware

Η Dell και η Alienware συνεχίζουν να καινοτομούν (και) στον χώρο των gaming monitors. Παρουσιάζοντας τέσσερις νέες προτάσεις, έρχονται για να αναβαθμίσουν την εμπειρία gaming.

 

 

Alienware 55 OLED Gaming Monitor

Πετυχαίνοντας ακόμη ένα ορόσημο, η Alienware παρουσιάζει το πρώτο στον κόσμο, διαγωνίου 55 ιντσών, OLED gaming monitor. Για πρώτη φορά εισάγει την τεχνολογία IPS σε συνδυασμό με τη σχεδίαση Legend και στη σειρά των gaming monitors.

Ειδικότερα, το νέο gaming monitor Alienware 55 OLED έρχεται με αισθητική που βασίζεται στη σχεδίαση Alienware Legend, παρέχοντας μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz, χρόνο απόκρισης 0,5ms (γκρι σε γκρι), και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου (input latency) έτσι ώστε οι εικόνες να προβάλλονται στην οθόνη πολύ ταχύτερα, επιτρέποντας στον gamer να έχει ταχύτερα αντανακλαστικά, μεγαλύτερη ακρίβεια και να παραμένει μπροστά από τον ανταγωνισμό. Επιπρόσθετα, υπόσχεται χρωματική ακρίβεια και βάθος χρώματος με κάλυψη 98,5% του χρωματικού φάσματος DCI-P3, επιτρέποντας στους gamers να βιώνουν το χρώμα, έτσι ακριβώς όπως το σχεδίασαν οι δημιουργοί του παιχνιδιού. Παράλληλα, η υψηλή ανάλυση 4Κ UHD επιτρέπει το gaming από κοντινή απόσταση, ή και από πιο μακριά με τη χρήση ενός gaming controller.

Εξοπλισμένο με τεχνολογία AMD Radeon FreeSync, το νέο Alienware 55 OLED Gaming Monitor προσφέρει εικόνα χωρίς παραμορφώσεις και tearing, εξασφαλίζοντας ομαλή και σταθερή εικόνα. Η εμπειρία του gaming μπορεί να εξατομικευθεί περαιτέρω χάρη στον φωτισμό AlienFX, με σύστημα ρυθμίσεων επί της οθόνης – on-screen display (OSD) προσαρμοσμένο στις ανάγκες του gamer, μαζί με τηλεχειριστήριο, για ρύθμιση οθόνης ακόμα κι από απόσταση. Επίσης, χάρη στο προσαρμογέα σε μορφή VESA, το νέο Alienware 55 OLED gaming monitor μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και στον τοίχο, ενώ τα ενσωματωμένα ηχεία είναι ήδη ρυθμισμένα σύμφωνα με το πρότυπο πιστότητας Waves MaxxAudio για επίτευξη ηχητικής ακρίβειας και ευκρίνειας.

 

Alienware 34 Curved Gaming Monitor

Το νέο Alienware 34 curved gaming monitor διαθέτει μια καθηλωτική οθόνη με κυρτή επιφάνεια 1900R, αναλογία πλευρών 21:9 και ανάλυση WQHD.

Πρόκειται για το πρώτο gaming monitor της Alienware στις 34 ίντσες με κυρτό πλαίσιο, ανάλυσης WQHD και ρυθμό ανανέωσης 120Hz, ενώ διαθέτει γρήγορο panel IPS και τεχνολογία χρώματος IPS Nano3 που παρέχει κάλυψη 98% DCI-P3, αλλά και τεχνολογία NVIDIA G-SYNC για ομαλές και ρεαλιστικές εικόνες. Η νέα τεχνολογία IPS εξασφαλίζει υψηλή ταχύτητα και ποιότητα εικόνας, ταχύτατους χρόνους απόκρισης, αλλά και όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί να απολαύσει κανείς με ένα κυρτό πάνελ τεχνολογίας IPS, όπως υψηλή χρωματική ακρίβεια και μεγάλες γωνίες θέασης. Το monitor διαθέτει επίσης φωτισμό AlienFX με 4 προσαρμοζόμενες ζώνες, σύστημα ρυθμίσεων OSD ειδικά για gamers, και βάση στήριξης ρυθμιζόμενου ύψους, που επιτρέπει επιπλέον την έξυπνη διαχείριση των καλωδίων.

 

 

 

Alienware 27 Gaming Monitor

 

Η νέα πρόταση της Alienware στις 27 ίντσες είναι σχεδιασμένη καθαρά για ταχύτητα, χάρη στο νέας τεχνολογίας, γρήγορο IPS panel, με εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης 240Hz και ταχύτητα απόκρισης 1ms με τεχνολογία AMD Radeon FreeSync. Επιπλέον, η εγγενής ανάλυση FHD παρέχει ευκρινή εικόνα για gaming στα 1080p, ενώ η τεχνολογία IPS παρέχει μεγάλη γωνία θέασης και κάλυψη 99% sRGB. Το monitor διαθέτει φωτισμό AlienFX, ρυθμιζόμενη βάση και σύστημα ρυθμίσεων OSD ειδικά σχεδιασμένο για gamers.

 

Dell 32 Curved Gaming Monitor

 

Στις 32 ίντσες, συναντάμε το νέο Dell gaming monitor με κυρτή οθόνη 1800R που βελτιώνει το οπτικό πεδίο, ενώ παρέχει ένα περιβάλλον θέασης που δημιουργεί μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία gaming και παρακολούθησης ταινιών. Οι gamers μπορούν να απολαύσουν εκπληκτικά γρήγορο gameplay με ρυθμό ανανέωσης 165Hz και να βλέπουν 77% περισσότερο περιεχόμενο gaming με ανάλυση QHD, σε σύγκριση με ανάλυση FHD. Μπορούν επίσης να απολαμβάνουν ομαλό gaming, με χαμηλό latency και υψηλό δυναμικό εύρος HDR, χάρη στην τεχνολογία AMD Radeon FreeSync 2 HDR, αλλά και ζωηρά χρώματα που συμβαδίζουν με το πρότυπο VESA Display HDR 400 και προσφέρουν χρωματική κάλυψη μεγαλύτερη από 90% DCI-P3.

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη