Νέα mobile DRAM ύψιστης χωρητικότητας από την Samsung

Η Samsung ανακοίνωσε τη μαζική παραγωγή της mobile DRAM με τη μέγιστη χωρητικότητα. Η νέα mobile DRAM είναι η πρώτη 4Χ στη βιομηχανία με μέγεθος 12 GB χαμηλής ισχύος, με διπλή ταχύτητα δεδομένων (LPDDR4X) βελτιστοποιημένη για τα premium smartphones που θα κυκλοφορήσουν μελλοντικά. Η νέα mobile DRAM θα επιτρέψει στους χρήστες να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις λειτουργίες ενός smartphone επόμενης γενιάς, αφού τα smartphones αυτά θα διαθέτουν περισσότερη μνήμη ακόμα και από πολλά σημερινά notebooks.

Η χωρητικότητα 12GB επετεύχθη με τον συνδυασμό 6 LPDDR4X chip, 16 gigabit έκαστο, με βάση την επεξεργασία δεύτερης γενιάς της τάξεως 10nm (1y-nm), σε μια μόνο συσκευασία, απελευθερώνοντας περισσότερο χώρο για την μπαταρία του smartphone. Επιπρόσθετα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία 1y-nm της Samsung, η νέα 12GB mobile DRAM εξασφαλίζει ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων που φτάνει τα 34,1GB ανά δευτερόλεπτο, ενώ μειώνει κατανάλωσης ενέργειας που αναπόφευκτα προκαλείται από την ενίσχυση της DRAM χωρητικότητας.

Χάρη στην 12GB mobile DRAM, οι κατασκευαστές smartphones θα μπορούν να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες των συσκευών που διαθέτουν περισσότερες από 5 κάμερες, μεγάλο μέγεθος οθόνης καθώς και λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) και 5G. Με τη νέα 12GB DRAM οι χρήστες των smartphones θα μπορούν να εκτελούν πολλές εργασίες ταυτόχρονα και απρόσκοπτα, να αναζητούν ταχύτερα, να πλοηγούνται αβίαστα μεταξύ πολυάριθμων εφαρμογών, σε πολύ μεγάλες οθόνες υψηλότερης ανάλυσης. Επίσης, ο λεπτός σχεδιασμός της (μόλις 1,1 χιλιοστά) εξυπηρετεί το κομψό, λιτό design των smartphones.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη