Η υπηρεσία streaming της Disney έρχεται στο PlayStation 4

Η Disney ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της πλατφόρμα video streaming που ονομάζεται Disney+ για να ανταγωνιστεί αντίστοιχες υπηρεσίες όπως το Netflix. Θα περιλαμβάνει ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από όλες τις παραγωγές της εταιρείας στις οποίες περιλαμβάνονται ταινίες από το σύμπαν του Star Wars και της Marvel. Επίσης, σκοπός της Disney είναι να φέρει την υπηρεσία της σε όλες τις διαθέσιμες κονσόλες.

Σε μια πρόσφατη παρουσίαση στους επενδυτές, η Disney αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη υπηρεσία video streaming. Ένα μέρος της στρατηγικής της εταιρείας περιλαμβάνει το λανσάρισμα της υπηρεσίας σε όσο το δυνατόν περισσότερες πλατφόρμες όπως smart TVs, TV boxes και, φυσικά, κονσόλες παιχνιδιών. Μάλιστα, η εταιρεία επιβεβαίωσε ήδη μια συνεργασία με τη Sony, η οποία περιλαμβάνει την ενσωμάτωση της Disney+ app στο PS4, ενώ παράλληλα παρουσίασε κονσόλες όπως το Nintendo Switch και το Xbox One.

Η συνδρομητική υπηρεσία της Disney αναμένεται να διατεθεί από το φθινόπωρο του 2019. Ελπίζουμε ότι η Disney θα μπορέσει να ολοκληρώσει μια συνεργασία με το Xbox και τη Nintendo για να δούμε το Disney+ και στις δύο πλατφόρμες -μαζί με το PS4- εγκαίρως για το λανσάρισμα της υπηρεσίας.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη