Νέες ντουλάπες Combo: Μια ολοκληρωμένη λύση από την LG

by Aggeliki Tsoukana

Μέχρι σήμερα, η επιλογή ενός ψυγείου ήταν μονόδρομος, απλά επέλεγες με βάση τις διαστάσεις και τη χωρητικότητα το μοντέλο που σε εξυπηρετούσε καλύτερα και αγόραζες ένα ψυγείο με καταψύκτη. Οι ανάγκες όμως μεταβάλλονται συνεχώς και ίσως ένα κλασικό ψυγείο να σε περιορίζει στον χώρο και να αναζητάς κάτι διαφορετικό.

 

 

Μεγάλη χωρητικότητα σε συντήρηση και κατάψυξη

Η LG πρωτοπορεί και έρχεται να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες σου με τις ντουλάπες Combo, μια νέα σειρά από ψυγεία και καταψύκτες που είτε χωριστά, είτε σε συνδυασμό μεταξύ τους αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση για την κουζίνα σου.

Κάθε ψυγείο μπορεί να αποθηκεύσει συνολικά 386 λίτρα, μέσα στα οποία μπορείς να αποθηκεύσεις όλα τα αγαπημένα σου τρόφιμα και ποτά, κάνοντας οικονομία χώρου στην κουζίνα σου. Παράλληλα, με τις δυο ενσωματωμένες τεχνολογίες Linear Cooling και Door Cooling, τα τρόφιμα διατηρούνται φρέσκα για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα, ενώ επιτυγχάνεται ομοιόμορφη και ταχύτερη ψύξη προς κάθε κατεύθυνση. Επίσης, μπορείς να ρυθμίσεις το τέλειο επίπεδο υγρασίας με τη λειτουργία Fresh Balancer, για νόστιμα φρούτα και λαχανικά κάθε στιγμή.

Τα μοντέλα κατάψυξης διαθέτουν χωρητικότητα 324 λίτρων, αρκετά μεγάλη για να χωρέσουν όλα τα τρόφιμα που επιθυμείς. Με την πολλαπλή ροή αέρα τα τρόφιμα διατηρούνται όσο το δυνατόν πιο φρέσκα, ενώ αν θέλεις έξτρα ψύξη για το παγωτό σου, απλά πάτησε το express freeze και θα έχεις άμεσα μια πανίσχυρη ροή παγωμένου αέρα. Με την τεχνολογία Frostless μπορείς απλά να ξεχάσεις τη χειροκίνητη απόψυξη, αφού το σύστημα ψύξης αποτρέπει τη συσσώρευση πάγου και σε απαλλάσσει από αυτή την έγνοια.

Η συντήρηση και η κατάψυξη μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα σε επίπεδο θερμοκρασίας, αν λείψεις για μέρες απενεργοποίησε το ψυγείο και άφησε μόνο την κατάψυξη να δουλεύει.

Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σου αλλά και την προσωπική σου αισθητική, μπορείς να συνδυάσεις τις δυο συσκευές ή να τις τοποθετήσεις χωριστά. Άλλαξε τη φορά της πόρτας ώστε να φαίνονται σαν μία ή διάλεξε αυτόνομη λειτουργία.

 

 

Μοναδικό design που ταιριάζει σε κάθε κουζίνα

Ο κάθετος σχεδιασμός των νέων μοντέλων της LG προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα, άμεση οπτική επαφή και γενικά μια ολοκληρωμένη λύση για την κουζίνα σου. Επίλεξε ανάμεσα σε δυο χρώματα, μαύρο ή ανοξείδωτο ατσάλι και συνδύασε τον νέο σχεδιασμό με τα τυπικά ντουλάπια της κουζίνας για μια λιτή, μινιμαλιστική εμφάνιση.

Με το νέο σου ψυγείο και καταψύκτη η σχεδίαση απόλυτης εφαρμογής είναι γεγονός, αφού παραπέμπει σε εντοιχισμό με επίπεδη πόρτα και μοναδική κομψότητα.

Τόσο το ψυγείο, όσο και ο καταψύκτης έχουν το ιδανικό στυλ για μια σύγχρονη κουζίνα, προσφέρουν την απόλυτη εφαρμογή και αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση λειτουργικότητας. Με λειτουργίες και δυνατότητες που θα σε συναρπάσουν, όπως είναι ο χειρισμός μέσω Wi-Fi, αλλά και με τον μοναδικό σχεδιασμό τους, η κουζίνα σου θα ανανεωθεί και θα αναβαθμιστεί.

Μπορείς να δεις ακόμη