Νέες πληροφορίες για την υπηρεσία streaming Disney+

 

Η φετινή D23 Expo της Disney επιφύλασσε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για τους fans του σύμπαντος του Star Wars. Αλλά είχε και πολλές πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη συνδρομητική υπηρεσία video streaming Disney+. Όπως αποκαλύφθηκε θα κάνει το ντεμπούτο της στις 12 Νοεμβρίου 2019.

Η εταιρεία ανακοίνωσε περισσότερες παραγωγές για το λανσάρισμα της υπηρεσίας, πέρα από αυτές που θα προστεθούν στο σύμπαν «Star Wars». Το Disney+ θα κάνει πρεμιέρα με πάνω από 500 ταινίες και 7500 επεισόδια σειρών, με πρωτότυπες παραγωγές, blockbusters και όλη τη βιβλιοθήκη της Pixar.

Στο λανσάρισμα της υπηρεσίας, θα είναι διαθέσιμα και τα The Mandalorian και High School Musical: The Series. Παράλληλα βρίσκονται στα σκαριά δεκάδες παραγωγές που θα προστεθούν σταδιακά, όπως τα Ms. Marvel και She-Hulk, αλλά και το reboot της τηλεοπτικής σειράς Lizzie McGuire.

 

Η Disney έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το Disney+ θα διαθέτει ξεχωριστές εφαρμογές για Android, iOS, Xbox One, Apple TV, PS4 και Roku. Στην D23 Expo 2019 είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη ιδέα για το πως θα φαίνεται το περιβάλλον χρήσης της υπηρεσίας, σε όλες τις πλατφόρμες. Η εταιρεία παρουσίασε ένα διαισθητικό περιβάλλον, σχεδιασμένο για να είναι εύκολο στη χρήση, ανεξάρτητα από τη συσκευή/οθόνη στην οποία εμφανίζεται.

Επιπλέον, ακολουθώντας τα πρότυπα του Netflix, το Disney+ θα χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ομάδας ανθρώπων και αλγόριθμων μηχανικής μάθησης. Αυτό θα συμβαίνει για να προσαρμόζει το προτεινόμενο περιεχόμενο ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Θα υποστηρίζεται, επίσης, κι η δυνατότητα δημιουργίας προφίλ για ανήλικους κάτω των 7 ετών οργανώνοντας το περιεχόμενο ανά franchise από δημοφιλείς χαρακτήρες της Disney, όπως τα “Mickey Mouse” και “Disney Princesses”.

Επιβεβαιώθηκε πως η εφαρμογή του Disney+ για φορητές συσκευές θα υποστηρίζει λήψη για παρακολούθηση εκτός σύνδεσης με απεριόριστο αριθμό ταινιών και επεισοδίων. Το streaming θα πραγματοποιείται πάντα σε ανάλυση 4K – HDR και με ήχο Dolby Atmos. Ακόμη, θα επιτρέπεται το ταυτόχρονο streaming σε έως 4 συσκευές ανά λογαριασμό.

Αυτό που ίσως απογοητεύσει μερικούς χρήστες είναι το γεγονός ότι, σε αντίθεση με το Netflix,.η Disney δεν θα παρέχει όλα τα επεισόδια των σειρών με μιας, αλλά θα τα δημοσιεύει σε εβδομαδιαία βάση. Όπως και να ‘χει, η Disney μπαίνει δυναμικά στον χώρο των streaming υπηρεσιών, παρέχοντας ένα εξαιρετικό πακέτο συνδρομής, με πλούσιο περιεχόμενο.

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη