Νέες Samsung smart TVs με Premium επιδόσεις!

by Aggeliki Tsoukana

Για ακόμα μία χρονιά, οι τηλεοράσεις της Samsung έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά. Mε εντυπωσιακό σχεδιασμό και καινοτομίες που απογειώνουν την εμπειρία θέασης. Είτε είσαι ενθουσιώδης χρήστης, είτε απλώς χρειάζεσαι μία Smart TV για να αναβαθμίσεις την ψυχαγωγία στο σπίτι σου, αξίζει να ρίξεις μία ματιά στις νέες Premium TVs της Samsung.

 

 

Κορυφαία εμπειρία θέασης με τηλεόραση Neo QLED

Είναι πλέον κανόνας, όσο μεγαλύτερη η ανάλυση σε μία οθόνη, τόσο καλύτερη η εμπειρία. Η Samsung, όμως, το έχει πάει ένα βήμα παραπέρα, παρουσιάζοντας τις νέες Neo QLED 4Κ και 8K. Η υπερ-υψηλή ανάλυση συνδυάζεται με καινοτόμες τεχνολογίες οθόνης που επαναπροσδιορίζουν τον όρο «τηλεόραση».

Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία της Samsung, Quantum Matrix Pro, τα LEDs έχουν μικροσκοπικό μέγεθος και ύψος 1/40 των συμβατικών LEDs και συνολικό μέγεθος όσο ένας κόκκος άμμου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα πάνελ με τόσο μικρά και πυκνά LEDs, ώστε η διάχυση του φωτός προς το πάνελ γίνεται με τον πιο βέλτιστο τρόπο, εξασφαλίζοντας καθαρότερη εικόνα χωρίς “γκριζάρισμα” στις σκοτεινές σκηνές. Στα σημεία, δηλαδή, όπου δεν πρέπει να υπάρχει φως. Με άλλα λόγια το μαύρο είναι μαύρο και το λευκό είναι λευκό. Η διάχυση του φωτός είναι τόσο λεπτομερής, που όλες οι λεπτομέρειες στην εικόνα “πετάγονται” προς τα εσένα και είναι πιο καθαρές από ποτέ.

 

 

Πλούσιο χρωματικό εύρος και απόλυτο μαύρο με τις νέες τηλεοράσεις QD-OLED

Για σένα που είσαι απαιτητικός με την εικόνα της τηλεόρασής σου, η νέα σειρά QD-OLED TVs της Samsung αντιπροσωπεύει το νέο όριο στην οικιακή ψυχαγωγία. Για να απολαμβάνεις ανώτερη χρωματική ακρίβεια σε υψηλότερη φωτεινότητα, ακόμη καλύτερες γωνίες θέασης και αναπαραγωγή περισσότερων χρωμάτων.

Με χρωματικό εύρος που ξεπερνά το 1 δις, αναδεικνύονται όλες οι λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξεις. Τα χρώματα στον ουρανό, στο ηλιοβασίλεμα, η πολύχρωμη φύση, η καθηλωτική αύρα του διαστήματος. Βυθίσου στην ατμόσφαιρα ενός ασφυκτικά γεμάτου γηπέδου, όλα τα χρώματα πάλλονται μπροστά σου με την παραμικρή λεπτομέρεια!

Χάρη στη μοναδική υλοποίηση Quantum Dot της Samsung, η υψηλή ακρίβεια των χρωμάτων επιτυγχάνεται ακόμα και κάτω από υψηλή φωτεινότητα. Παίξε τα αγαπημένα σου παιχνίδια στο PS5 και στο Xbox Series, περιηγήσου στα αγαπημένα σου κινηματογραφικά σύμπαντα, χωρίς το παραμικρό ξεθώριασμα στην εικόνα.

 

Με έμφαση στο gaming

Οι νέες τηλεοράσεις της Samsung είναι σχεδιασμένες με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου gamer. Έτσι, με τις επιλογές υπέρ-ευρείας οθόνης, VRR Freesync Premium Pro και μειωμένου input lag, με όλα αυτά να εμφανίζονται στην Game Bar, η Samsung εγγυάται ότι το gaming στις οθόνες της θα είναι καλύτερο από ποτέ.

Φαντάσου τώρα, πώς απογειώνεται η εμπειρία ακόμη περισσότερο με ένα PS5 ή και Xbox Series Χ κάτω από τη μεγαλειώδης οθόνη της νέας σου τηλεόρασης Samsung!

 

 

Τηλεοράσεις που ταιριάζουν στο Lifestyle σου

Αναβάθμισε την αισθητική του χώρου σου με μία Samsung Lifestyle TV. Σχεδιασμένες για εκείνους που θέλουν υψηλή ποιότητα εικόνας, αλλά όταν κλείνουν την τηλεόρασή τους θέλουν να βλέπουν ένα έργο τέχνης.

Με κομψές βάσεις και εργονομικό σχεδιασμό, μία τηλεόραση Lifestyle μπορεί να διακοσμήσει οποιοδήποτε χώρο στον οποίο θα την τοποθετήσεις. Διάλεξε ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία προσαρμόσιμων πλαισίων, σε διάφορα χρώματα για να ταιριάζουν στα γούστα σου και στην αισθητική του χώρου σου.

Η ματ οθόνη μειώνει δραστικά τις αντανακλάσεις φωτός, ώστε να μπορείς να απολαύσεις πλήρως αυτό που παρακολουθείς, είτε μέρα είτε νύχτα, με φυσικό ή φως.

Αξιοποίησε το Ambient Mode+ και κάνε περισσότερα με την τηλεόρασή σου, όπως να εμφανίζεις τον καιρό της ημέρας, τα νέα, τις φωτογραφίες σου και άλλα. Παράλληλα, τα αποκλειστικά μοτίβα της Samsung θα ομορφύνουν τον χώρο σου και θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου.

Μπορείς να δεις ακόμη