Σαράντα λεπτά δράσης από το Lies of P

by Aggeliki Tsoukana

Το Lies of P ήταν ένας από τους τίτλους που έκανε πολύ μεγάλη αίσθηση στη φετινή Gamescom. Καθόλου άδικα αφού πρόκειται για ένα action παιχνίδι τύπου “Souls”, που διαθέτει ένα καθόλα σκοτεινό και επικίνδυνο Belle Epoque κόσμο που βασίζεται στις περιπέτειες του Pinocchio. Η ιστορία ξεκινάει με τον αγαπημένο χαρακτήρα να ξυπνάει σε ένα εγκαταλελειμμένο σταθμό τρένων στην πόλη Krat, στην οποία βασιλεύει η παράνοια και η αιματοχυσία, βρίσκοντας ένα λακωνικό σημείωμα: “ Βρες τον Mr. Geppetto. Είναι στην πόλη.”

Όπως και στο παραμύθι ο Geppetto είναι ο δημιουργός του Pinocchio, με τη διαφορά ότι ο πρώτος δεν είναι ξυλογλύπτης, αλλά κατασκευαστής μηχανικών automata και τον Pinocchio να προσπαθεί να γίνει κανονικός άνθρωπος από μηχανική μαριονέτα. Περισσότερα δε θα σου πούμε και θα σε αφήσουμε να απολαύσεις το χορταστικό gameplay υλικό συνολικής διάρκειας 40 λεπτών που έδωσαν στη δημοσιότητα η Round8 και η Neowiz που έχουν την ανάπτυξη και τη διανομή του τίτλου, αντίστοιχα.

 

 

 

 

To Lies οf P είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2023 για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, ενώ θα είναι διαθέσιμο μέσω Xbox Game Pass για τους συνδρομητές της υπηρεσίας. Τέλος ο τίτλος επρόκειτο να μπει και στον κατάλογο των παιχνιδιών της υπηρεσίας Stadia της Google, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της διακοπής λειτουργίας της, τον Ιανουάριο του 2023.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη